15 sommerlige aktiviteter for par

Her er 15 tips til hva du og kjæresten kan gjøre sammen i sommer, uansett om dere skal på ferie eller blir hjemme.

1. Skinny dipping

Ta et forfriskende nattbad! Kast badetøyet, og nyt følelsen av vannet mot alle deler av kroppen.

2. Konkurrer mot hverandre

Ha kappløp i kajak, spring opp på fjelltopper, eller konkurrer om å spise flest is. Sommeren er en perfekt tid for å leke, og en liten konkurranse er sunt for forholdet.

3. Dra til en fornøyelsespark

En fornøyelsespark er en perfekt måte å tilbringe en dag med kjæresten. Spis sukkerspinn og ta karuseller til dere blir kvalme!

4. Se på stjernene

Ta med pledd og noen puter, og legg dere utendørs og se på stjernene. Kanskje dere ser et stjerneskudd?

5. Ha sex i naturen

Nordmenn drømmer om sex ute i det fri og hvis det er én ting vi har mye av, er det natur. Finn dere et avsideliggende svaberg eller gressplett og la fantasien komme til sin rett.

6. Se på solnedgangen

Finn dere en helt spesiell utkikkspost hvor dere kan nyte solnedgangen. Ta gjerne med en liten kurv med jordbær, litt vin og sjokolade.

7. Camping i hagen

Så enkelt, og veldig romantisk! Forflytt dere til hagen og ta en date på den grønne plenen. Husk å legge igjen mobiltelefonene innendørs.

8. Lag romantisk middag sammen

Man trenger faktisk ikke dra til Paris får å få den ultimate, romantiske daten. Noen lys, deilig mat og et glass vin gjør jobben, helst på balkongen!

9. Piknik

Vær kreativ når det kommer til å dra på piknik! Ta med puter, pledd, god mat og slå ned alle setene i bilen. Da kan dere ligge i baksete med døren åpen og se på stjernene eller solnedgangen. Enkelt, komfortabelt og romantisk.

10. Få en par-massasje

Gjerne på stranden eller på et deilig spa.

11. Gøy i regnet

Ikke la litt regn sette en demper på den gode sommerfølelsen. Grip sjansen til å plaske rundt i regnværet en varm sommerdag. 

12. En tur i parken

Sett dere i parken, og se på alle menneskene som går forbi. Dikt opp historier om livet til menneskene ut i fra hva dere ser! Hva sier førsteintrykket av en person deg? Dette er en perfekt måte for deg og partneren å bli enda bedre kjent med hverandre.

13. Dra på sykkeltur

Enten om det er til stranden eller rundt om i storbyen, er en sykkeltur både forfriskende, godt for helsa og en fin aktivitet å gjøre sammen med kjæresten. 

14. Spill minigolf

En runde minigolf slår ikke feil i sommersolen. Gjør det til et veddemål, og den som taper må spandere kveldens middag. Alternative aktiviteter kan være tennis, badminton, bowling eller kanskje en runde kortspill!

15. Jobb som frivillig for dyr

Gjør litt research, og bli enige om et sted dere ønsker å dra til for å hjelpe til på en frivillig gård for dyr som trenger det.

Kilde: costume.no