11 tips: Dette vil kjæresten ha i julestrømpa

Fyll din kjæres julestrømpe med godbiter som ikke hører hjemme i godteriskapet, men i nattbordskuffen...

Er du blant dem som planlegger å overraske din kjære med en julestrømpe på selve julemorgenen? Hvorfor ikke gå for en erotisk variant med innhold som varer, og som kan nytes igjen og igjen...? Gi hverandre en julesokk fylt med sexleketøy som klitorisvibratorer, penisringer og smakfulle glidemidler! 

Glidemiddel med smak 

118125_jo_cremebrulee.jpg

Et glidemiddel med smak er ikke bare nyttig for å gi rikelig med fuktighet, men finner du en smak du liker, så er det jo ingenting som gjør oralsex bedre! Sjekk ut smakfulle glidemidler her.

Onaniegg

114330_2_Tenga_egg.jpg

Bytt ut sjokoladeegget med et onaniegg fra Tenga i mannens julestrømpe! Onaniegget tres over penis og glir godt opp og ned. Mønsteret på innsiden vil pirre skaftet og gi han det lille ekstra når han onanerer, eller når dere leker sammen under forspillet.

Du finner våre onaniegg fra Tenga her.

Orgasmekrem

114359_Kondomeriets_orgasmekrem_nyttbilde.jpg

Orgasmekrem kan brukes av både kvinner og menn, og er det perfekte tilskuddet i en julestrømpe! Et par dråper av en orgasmekrem på klitoris eller penishodet vil være nok til å gi dere sterkere og lengre orgasmer som kommer fortere. O'jul med din glede!

Sjekk ut alle våre orgasmekremer her.

Lipgloss til henne

116311_Lipgloss_coconut.jpg

Legg en lippgloss i julestrømpen hennes! Og vi snakker selvsagt ikke om hvilken som helst lipgloss, men en lipgloss for oralsex. En slik lipgloss gir mer intens nytelse under oralsex og øker følsomheten på de mest intime områdene... Den vekslende varme og kalde effekten lipglossen gir en deilig, opphissende følelse for erogene og intime områder hos både han og henne.

Du finner våre lipglosser her.  

En liten klitorisvibrator

116567_Fifty Shades Hevenly Massage Bullet Vibe_1.jpg

En klitorisvibrator, i form av en liten bulletvibrator, passer perfekt i julestrømpen hennes – for det er ikke alltid sånn at størrelsen teller. En liten klitorisvibrator kan ha stor effekt! Finner hun denne i julestrømpa, blir det garantert en klitrende jul!  Ikke glem å legge ved et sett med batterier.

Du finner alle våre klitorisvibratorer her.

En vibrerende penisring

117635_aubin_nedskalert.jpg

Gjem en liten vibrerende penisring i hans julestrømpe! En penisring vil kunne gi ham sterkere og mer langvarige ereksjoner, som også du som partner kan dra nytte av... I tillegg vil vibrasjonene gi begge nytelse under samleie, men han kan også få mye glede av å bruke den alene. Ikke glem å legge ved et sett med batterier.

Du finner alle våre vibrerende penisringer her. 

Sokker

118977_Kinky_Minxy_42-26.jpg

Et par sokker sikrer at kjæresten ikke får kalde føtter i juletiden! Vi har flere sokker i størrelser som passer både han og henne, med morsomme motiver. Kanskje vil et sokkepar med penismotiv, Kama Sutra-motiv eller et kinky motiv slå virkelig an?

Du finner våre morsomme sokker her!

Blindfold

117883_blindfold_beskjært.jpg

Et enkelt blindfold er en utrolig allsidig gave. Når én sans fjernes, vekkes de andre sansene til live – og en ellers lett berøring kan føles mye mer intens... Et blindfold kan brukes under et forspill, under selve samleiet, men det fungerer også utmerket i andre settinger. Eksempelvis er det perfekt å bruke som sovemaske!

Ta en titt på alle våre blindfold her.

Kilefjær

115830_Fether_Tickler_Short_Black_1.jpg

En liten kilefjær kan gjøre en stor forskjell under et lekent forspill. Bruk den myke kilefjæren til å pirre partneren din før og under sexen. Lette berøringer og stryk med fjær kan føles svært pirrende, spesielt på de ekstra følsomme områdene. Dette er perfekt i kombinasjon med et blindfold. 

Her finner du alle våre kilefjærer.

Smakfull bodypaint

119472_delicious_brush_eple_bringebær.jpg

Legg en varmende, smakfull og fargeløs bodypaint for intime soner i julestrømpen. Bodypainten har en innebygd, myk børste som gjør væsken enkel å påføre på de intime sonene. Bodypainten kan trygt inntas via slikk og kyss, og med godteriet som følger med, vil smaken bokstaveligtalt eksplodere og sprake i munnen – akkurat som popping candy... Dette vil definitivt gjøre underverker under forspillet og selve akten. 

Her kan du finne smakfull bodypaint i forskjellige smaker.

Frekkere godteri

119221_sjokolade_klitoris_choclits.jpg

Noe godteri må det jo så klart være i en julestrømpe, også til voksne, men i riktig stil. Penisformet vingummi med frukt-smak, penisringer av sukkertøy eller frekke sjokolader burde gjøre susen.

Du finner alle våre spiselige produkter her.