10 ting du kan bruke glidemiddel til

Glidemiddel er deilig, noen ganger nødvendig og alltid enkelt! Men visste du at du kan bruke det til mer enn sex?

Her er ti ting du kanskje ikke visste du kunne bruke glidemiddel til:

  1. Hjelpe til mot sportslige utfordringer: Er man glad i å løpe langt og lenge har man kanskje på et tidspunkt opplevd såre brystvorter eller gnissing mellom lårene. Å smøre et silikonbasert glidemiddel her, kan da være redningen. 
  2. Motvirke gnagsår: Å smøre et silikonbasert glidemiddel på ankelen eller et annet sted på foten kan motvirke gnagsår ved at det forhindrer friksjon mot skoen. 
  3. Mykgjøre tørr hud: En kremete glid eller massasjekrem kan være redningen for sprukken hud eller hvis du bare ønsker å tilføre rask fukt. Smør deg inn etter en dusj, for ekstra effekt!
  4. Fikse håret: Lei av at håret ditt står til alle kanter? Prøv med litt gelbasert glidemiddel for å holde hårtustene på plass. Prøv med mye glidemiddel for en sensuell wet-look!
  5. Få ringen av fingern: Står du hver kveld å sliter med å fjerne ringene på fingrene dine? Et glidemiddel vil gjøre dette hundre ganger enklere.
  6. Skinnende sko: Silikonglid kan få sko laget i lateks eller imitasjonslær til å skinne på nytt.
  7. Vanskelige dørlåser: Litt gammel lås? Hell litt glidemiddel inn i låsen og den vil være enklere å få opp. 
  8. Kunst og håndtverk: Noen glidemiddler inneholder glycerin, som for eksempel kan bli brukt til å preservere blader fra trær. 
  9. Sykkel på glid: Et silikonbasert glidemiddel kan hjelpe til med å løse opp et sykkelkjede som har hengt seg opp. 
  10. Tampong: Noen syns kanskje det ikke alltid er så lett å få inn tampongen. Prøv med litt glidemiddel!