10 ting du kan bruke glidemiddel til

Glidemiddel er hovedsakelig kjent for å være et hjelpemiddel for å tilføre fuktighet på de intime sonene, slik at sexen skal oppleves mer deilig og behagelig. Men visste du at du kan bruke glidemiddel til mer enn bare sex? 

Det kan man nemlig. Tro det eller ei, men glidemiddel har mange andre praktiske bruksområder. Nedenfor har vi samlet sammen 10 ting du kanskje ikke visste du kunne bruke glidemiddel til. 

Artikkel-10ting-glidemiddel-bilde2.jpg

blobid1.png

 1. Hjelpe til mot sportslige utfordringer: Er man glad i å løpe langt og lenge har man kanskje på et tidspunkt opplevd såre brystvorter eller gnissing mellom lårene. Not anymore! Å smøre et silikonbasert glidemiddel her, kan da være redningen. Det vil garantert gi god glid på treningen...

 2. Ikke noe mer gnagsår! Å smøre et silikonbasert glidemiddel på ankelen eller et annet sted på foten kan motvirke gnagsår ved at det forhindrer friksjon mot skoen. Så ta til glidemiddelet neste gang du skal prøve ut et nytt par sko. 

 3. Mykgjøre tørr hud: En kremete glid eller massasjekrem kan være redningen for sprukken hud eller hvis du bare ønsker å tilføre rask fukt. Smør deg inn etter en dusj, for ekstra effekt!

  Artikkel-10ting-glid-bilde6.jpg

 4. Glid som styling: Lei av at håret ditt står til alle kanter? Prøv med litt gelbasert glidemiddel for å holde hårtustene på plass. Prøv med mye glidemiddel for en sensuell wet-look! Det er jo ingenting som er mer sexy enn det...

 5. Få ringen av fingern: Et glidemiddel kan smøre og gi god glid flere steder på kroppen... Står du for eksempel hver kveld å sliter med å fjerne ringene på fingrene dine? Et glidemiddel vil gjøre dette hundre ganger enklere. En dråpe av det, så glir ringen av på 1-2-3!


  blobid0.png
 6. Gi skoene dine en oppfriskning: Silikonglid kan få sko laget i lateks eller imitasjonslær til å skinne på nytt.

 7. Vanskelige dørlåser: Har du en litt gammel og vrien lås hjemme? Hell litt glidemiddel inn i låsen og den vil være enklere å få opp. 

 8. Grønne fingre med glid: Det er ikke bare deg som har godt av litt glidemiddel... Plantene dine har også godt av det! Noen glidemidler inneholder nemlig glycerin, en naturlig ingrediens som kan bli brukt til å ivareta bladene på plantene dine. Smør litt på plantene dine hver uke og få friske grønne blader! 

  greenery.jpg

 9. Sykkel på glid: Vi vet alle hvor irriterende det er når sykkelkjedet driver og henger seg opp hele tiden. Glid er så klart løsningen. Et silikonbasert glidemiddel kan faktisk hjelpe til med å løse opp et sykkelkjede som har hengt seg opp. 

 10. Tampong: Noen syns kanskje det ikke alltid er så lett å få inn tampongen. Prøv med litt glidemiddel! Dette gjør innføringen så mye lettere og mer behagelig. 

Les også: Glidemiddel - den ultimate guiden

-Nå er det bare å stacke opp med glidemiddel! blobid0.png