Sexleketøy: Hvilket sexleketøy skal hun velge?

Kondomeriets produktekspert presenterer en oversikt over de ulike sexleketøykategoriene for kvinner!

«Jeg vet ikke hva som er hva, og da er det vanskelig å vite hva som kan passe. Hva er forskjellen på dildo, wand, vibrator, massasjestav, pulsator/sexmaskin etc? Hva har hver og én for funksjon? Og hva med klitorisstimulatrorer, bullet, rabbit, egg, vibrator, slikkemaskin, womanizer? Jeg har en womanizer duo og en pulsator Fun Slimtronic Cream. Womanizer'n får meg til å komme, men det er noe som savnes. Og da har jeg ikke peiling på hva som være lurt å bestille, ettersom jeg ikke skjønner forskjellen. Håper dere kan hjelpe selv om jeg skjønner at dette er et stort spørsmål» skriver kvinne (40). 

Produktekspert Katarina Andresen svarer. 

Hei kvinne 40,

Det er veldig mange spennende sexleketøykategorier å velge mellom, så du er garantert ikke alene om å ikke helt vite forskjellene! Jeg skal komme med en liten oversikt til deg, slik at det blir enklere 😊 

  • Dildo er et sexleketøy uten motor, altså de som ikke vibrerer. Dildoer kommer i mange former og fasonger, men ofte er de formet og ser ut som en penis. De kan komme i både glass, silikon og til og med i stein! Dildoer har også ofte sugekopp slik at man kan feste den på glatte overflater. For eksempel i dusjen.

117782_KingCock_dildo_summertan_6inch3.jpg

  • Wand og massasjestav er det samme. Navnet «Wand» er rett og slett det engelske ordet for sexleketøyet massasjestav, og er kjent fra blant annet «Sex og Singelliv». Disse kjennetegnes ved at de er veldig kraftige og har dype vibrasjone, og mange drives av strøm, og blir derfor veldig kraftige. Massasjestaver kan også brukes til nettopp massasje av skuldrene

118731_wand_we_vibe(1).jpg

  • Vibrator er det mest populære blant sexleketøy for kvinner. Det er leketøy som har motor og vibrerer. En vibrator kommer i mange forskjellige former og fasonger, og kan ha mange spennende funksjoner som for eksempel pulsering, g-punktstimulering eller varmefunksjon. F.eks er en g-punktvibrator en vibrator som vil stimulere g-punktet.

117025_5_Bwish_Bgood_vibrator.png

  • Rabbitvibrator er en vibrator som er formet slik at den stimulerer innvendig, gjerne g-punktet, og klitoris samtidig. Disse kommer også i mange forskjellige størrelser og fasonger. 

118185_HappyRabbit_rabbitvibrator_gpunkt.jpg

  • Klitorisvibrator er vibrerende sexleketøy som er ment for klitoris. Mange heter bulletvibrator eller vibrerende egg da de er formet som en «bullet» eller er formet som ett egg. Noen opplever at en «bullet» kan være enklere å holde da den har en avlang form. Et vibrerende egg har ofte en større overflate som da vil stimulere større område rundt klitoris. En klitorisvibrator er også mindre ettersom den kun skal stimulere klitoris, og den vil være perfekt å ha under samleie! Her finnes det også mange spennende varianter, for eksempel en klitorisvibrator som kan være i trusen og styres med fjernkontroll. Disse kalles ofte trusevibrator.

118425_klitorisvibrator_ultra2.jpg

  • En pulsator er et sexleketøy som har støtende skyvebevegelser. Denne vil med andre ord være «hands free» ettersom den gjør all jobben! I denne kategorien finnes det også sexleketøy som både vibrerer og pulserer.

117994_Fun_Stronic_G_pulsator_lilla3.jpg

119376-Fucking-Machine12.jpg

118783_womanizer_premium_rosa1.jpg

118670_fantasy_for_her.jpg

Du skriver at du er fornøyd med Womanizer Duo, men opplever at du savner noe. Kanskje en rabbitvibrator kan være noe? En rabbitvibrator vil også stimulere g-punktet og klitoris samtidig, men bruker vibrasjoner fremfor trykkbølger mot klitoris.

We-Vibe Nova 2 er en fantastisk rabbitvibrator! Denne sikrer uavbrutt stimulering av klitoris, og gi dype vibrasjoner mot g-punktet. Denne kan du også justere selv slik at du den treffer dine punkter perfekt. Den er i tillegg veldig allsidig så denne kan også brukes analt!

119122_We-Vibe_Nova_18.jpg

Veldig mange syntes det er spennende å bruke en analplugg samtidig med andre sexleketøy. Dette kan gjøre det veldig spennende og pirrende når man onanerer!

Mer Lyst Snerten analplugg er en veldig fin analplugg å starte med! Den spennende formen gjør det ekstra pirrende.

117424_merlyst_snerten_analplug.jpg

Håper dette var mer forklarende og hjelper deg videre på søken etter et nytt leketøy 😊

Hilsen Katarina, produktekspert.