Sexleketøy: Hvilken vagina bør nybegynneren kjøpe?

Kondomeriets produktekspert kommer med tips til valg av vagina og masturbator for nybegynneren.

«Det er haugevis av forskjellige vaginaer man kan kjøpe, hvem skal jeg kjøpe for en nybegynner? jeg har aldri hatt sex», skriver mann (44).

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei mann 44,

Så bra at du ønsker å kjøpe en masturbator til deg selv! Det å onanere er ikke bare digg, men har dessuten flere helsemessige fordeler. Blant annet hjelper det med å redusere stress.

Du har helt rett, det er mye å velge i, men jeg skal prøve å hjelpe deg så godt som mulig!

Fleshlight er verdens mest solgte leketøy til menn, og det er selvsagt ikke uten grunn! Mer Lyst Fristende Fleshlight er en av våre bestselgende Fleshlight-modeller. Vaginaen er laget av Real Skin-materiale som føles naturtro ut og er tøyelig slik at den passer de aller fleste. Kanalen består av pirrende riller og nupper som vil stimulere penis på en helt unik måte. Den har også et vakuumlokk som betyr at du selv kan bestemme hvor trang den skal oppleves!

118355_fristende_fleshlight(6).jpg

Serien Fleshlight Signature er avstøpninger av populære pornostjerner. Så dersom du allerede kjenner til en av disse, kan det være et godt og spennende alternativ! Disse har også det fantastiske materialet til de originale Fleshlight-produktene.

Fleshlight Grip er en enkel onanihylse som ligger perfekt i hånden! Materialet er mykt og føles deilig og er veldig tøyelig. Den har riller og nupper på innsiden.

118550_Fleshlight_Blue_Grip_Beskjært.jpg

Vaginaene fra Friend with Benefits er enklere alternativer og kommer i en nettere størrelse. Materialet er også mykt, og har nupper på innsiden. Du bestemmer også selv hvor trang du vil at den skal være, ved å justere grepet rundt vaginaen.

118998_Nicole_Adams_Masturbator_FwB3.jpg

Ikke glem riktig tilbehør med leketøyet ditt for at det skal vare så lenge som mulig, og gi deg den beste opplevelsen igjen og igjen og igjen.

Håper dette gjorde valget lettere!

Med vennlig hilsen Renate, produktekspert.