Sexleketøy: Hvilke produkter kan brukes til prostatamassasje?

Produkteksperten trekker frem sexleketøy og tilbehør som er godt egnet til prostatastimulering.

«Min samboer og jeg har blitt anbefalt å prøve prostata-massasje under runking. Vi har ikke et ønske om å svi av store summer på leketøy, men holde oss til et bra glidemiddel og finger-beskyttelse/hanske til henne i første omgang. Hvilket produkt vil dere anbefale i en slik setting? Jeg har forøvrig ingen allergier/helseproblemer fra før», spør mann (29).

Produktekspert Stine svarer.

Hei, mann 29!

Mange opplever en kraftigere orgasme ved stimulering av prostata, så produkter til p-punktstimulering har i den siste tiden blitt veldig populært!

Ved analstimulering er det essensielt med et godt glidemiddel, og mange foretrekker silikonbaserte varianter analt i forhold til vannbaserte fordi det ikke trekker inn i huden på samme måte. Et silikonbasert glidemiddel som har fått veldig gode tilbakemeldinger er Pjur Med silkonbasert glidemiddel. Det er et av de glatteste typene vi har, i tillegg til å være supersensitivt! Helt uten lukt med kun to ingredienser.

Du skriver at dere vil unngå å bruke så mye penger på leketøy, men om det skulle friste etter hvert, finnes det produkter til p-punktstimulering som ikke koster skjorta. En populær nybegynner-plugg er Driven By Desire, den er nett i størrelse med en god stopper. Den er laget i et behagelig silikonmateriale og har en fin bøy på tuppen som vil presse mot p-punktet.

116564_Fifty Shades Driven by Desire buttplug_2.jpg

Om man er nysgjerrig på vibrerende anal-leketøy har Prostatavibrator Perineum Sir Richards en fin og nett nybegynnerstørrelse med veldig gode vibrasjoner. Den er også oppladbar og dusjvanntett, og kommer i et glatt silikonmateriale.

118491_control_p_spot_massager1.jpg

Ved bruk av anal-leketøy i silikon er det viktig å kun bruke vannbaserte glidemidler. Da er Pjur Backdoor Comfort en populær variant, da den inneholder hyaluronsyren som binder vannet, og på den måten virker glattere og ekstra langvarig.

Til alle anal-leketøy er det også anbefalt å bruke en anbefalt å bruke leketøyrens, da denne vil fjerne lukt og bakterier på materiale. Mange benytter seg også av en analdusj i forkant av anal-lek, dette er ikke en nødvendighet, men mange ønsker å gjøre det i blant for ekstra komfort.

115887_anal_douche_small_1.jpg

Med analdusj er det viktig å tenke på at den ikke burde brukes for ofte, ettersom det kan ødelegge naturlige slimhinner, og sprut kun en gang opp med kroppstemperert-vann uten såpe.

Hilsen Stine.