Sexleketøy: Hvilke leketøy er best for å op... | Kondomeriet

Sexleketøy: Hvilke leketøy er best for å oppnå sprutorgasme?

Produkteksperten tipser om tre sexleketøy som stimulerer kvinnens g-punkt.

«Hvilke 3 typer leketøy er best for å oppnå sprutorgasme? 3 rimelige alternativer», lurer mann (31) på.

Produktekspert Katarina Andresen svarer.

Hei mann 31,

Først og fremst er det ingen leketøy som kan garantere at hun squirter. Det er få kvinner som oppnår orgasme ved kun penetrering av penis.

Squirting er fremdeles et lite mysterium blant forskere, men kommer som regel av g-punktstimulering. Væsken kan enten sive ut av vagina eller komme ut som en liten stråle under orgasmesammentrekningene. Mengden kan variere fra person til person, og fra gang til gang, og kan være alt fra en teskje til et melkeglass med væske.

For å oppnå sprutorgasme er det viktig å slappe av og la henne "leve i nuet". Dette er for så vidt viktig uansett hva slags orgasme man er på utkikk etter. Hun burde ta et toalettbesøk slik at hun ikke trenger å bekymre seg for om hun egentlig må tisse under akten, eller om dere faktisk er på riktig vei.

Når det er sagt, så kan man finne kvinnens g-punkt ca. 4-5 centimeter opp i skjeden. Punktet består av nerveetråder og kjertler, og ligger på baksiden av klitoris. Hvis kvinnen ligger på rygg, er g-punktet opp mot taket.

Området kan føles litt grovt og føles ut som en valnøtt på overflaten. Til sammenligning vil resten av innsiden av skjeden føles myk og glatt.

Det er en fordel å vente til hun er opphisset – det får området til å svulme opp slik at det blir lettere å føle seg frem.

En anbefalt stilling for å treffe g-punktet er når hun ligger på ryggen i sengen, med bena over kanten og et par puter under baken. Slik kommer underlivet mer opp og det er lettere for penis å treffe g-punktet.

Mer Lyst Treffsikker g-punktvibrator er designet for å lettere finne det magiske punktet. Det bøyde hodet kan treffe g-puntket i skjeden.

Fifty Shades Darker har kraftige vibrasjoner og tuppen er bøyd for g-punktstimulering.

Womanizer Duo kombinerer g-punktstimulering og den populære Womanizer-teknologien. Flere kunder forteller at de har oppnådd squirtorgasme av denne, men som nevnt tidligere er dette individuelt.

Med vennlig hilsen Katarina.