Hvilket kondom skal jeg velge?

Å velge kondom kan være vanskelig! Vår produktekspert kommer med anbefalinger til deg.

Hei! Jeg sliter fryktelig m/ bruk av kondom. Da jeg dessverre ikke forblir hard i det hele tatt. Har slitt med dette i årevis. Har dere en type eller forslag til noe som kan hjelpe? Om det er en type kondom jeg kan bruke for å unngå at den blir slapp igjen?

Stine-svarer-riktig.jpg

Hei MStine-ny2023-sirkel.jpgann, 30 

Dette er nok et tema som opptar mange, og det er akkurat derfor vi har så godt utvalg av kondomer! Det finnes kondomer i mange forskjellige størrelser, tykkelser og de som vil skape en ekstra spennende effekt med riller og nupper, så det beste tipset er å prøve seg frem i jungelen av forskjellige typer for å finne en som passer akkurat deg😊 

Har man erfaring med et kondom som for eksempel sitter alt for stramt eller løst vil jo ikke det skape den beste opplevelsen, og ubehaget vil jo igjen kunne påvirke både følelsen og ereksjonen på en negativ måte.  

114289_rfsu_true_feeling_stor.jpg

Alle peniser er forskjellige og mange har ulike behov og ønsker når det kommer til kondomer, men det er likevel noen kondomer som skiller seg ut som kundefavoritter og som også vil kunne passe ditt behov. RFSU True Feeling er et tynnere kondom i standard størrelse som mange har som favoritt! Det at kondomet er tynt vil føre til økt følsomhet og skape en mer naturtro opplevelse😊

 

 

115836_Kondomer_exs_air-thin.jpg

Om man ønsker å prøve et kondom som er litt romsligere i størrelse har vi EXS Air Thin, dette kondomet har det samme tynne materialet som True Feeling.

 

 

 

119516_kondomer_Durex_intense_feel.jpg

Et annet spennende kondom er Durex Intense. Dette kondomet har både riller og nupper som stimulerer, men kondomet kommer også med et middel som fungerer som en orgasmekrem, hvor effekten vil være varmende og kjølende om hverandre som skaper en pirrende stimulering.  

 

 

Orgasmekremer selger vi også separat om man vil kombinere det med et kondom som passer bra. Gelen bidrar til økt følsomhet på området man smører den på, og kan benyttes på penishodet for å bli mer sensitiv. Orgasmekremene er effektive, så det holder med en dråpe😊 Smør en dråpe inn i forkant, under forspillet for eksempel, og når kremen har tørket inn i huden kan du sette på kondomet.

To kundefavoritter er:

Ønsker du mer veiledning om flere av kondomene i vårt sortiment eller orgasmekremer, så er du hjertelig velkommen innom en av våre fysiske butikker 😊 

Hilsen Stine, produktekspert