Analsex: Hvordan bruke en analdusj?

Analdusj kan gjøre analsex-opplevelsen mer avslappet for mange. Her får du forklart hvordan å bruke en analdusj!

«Jeg har prøvd å bruke analdusj før analsex, men opplever at det ikke tømmes helt, og blir litt gris når penis/buttplug tas ut. Det er litt krise, og gjør at det ikke frister å gjøre flere ganger da det skjer nesten hver gang. Hvor mange ganger skal man egentlig skylle? Jeg bruker en sånn «ball» man fyller med vann», spør kvinne (33).

Produktekspert Stine svarer. 

Hei, Kvinne 33.

Mange ønsker å benytte seg av en analdusj før analsex eller ved bruk av anal-leketøy for å føle seg litt ekstra fresh og komfortabel, som igjen kan føre til at man slapper mer av, noe som er essensielt for vellykket anal-lek J Men det er slettes ikke nødvendig, ettersom verken penis eller plugger som regel beveger seg lengre opp enn endetarmen. I endetarmen er det vanligvis ikke avføring før rett før man må på do, men det kan likevel ligge igjen litt «rusk og rask» som mange ønsker å unngå at havner på partner. 

Du skriver at du opplever at det ikke tømmes helt etter bruk og at det kan bli litt gris, og du lurer også på hvor mange ganger du skal skylle. Når det kommer til intimprodukter og det kroppslige er vi jo alle litt forskjellig, så det blir ofte vanskelig å komme med en fasit over hva som vil fungere for akkurat deg, men her kommer i hvert fall noen generelle tips i henhold til bruk av analdusj.

  1. Fyll opp pumpen med lunket kroppstemperert vann (ikke med såpe) 
  2. Påfør litt glidemiddel på tuppen og litt på deg selv før du fører den sakte inn  
  3. Deretter spruter du vannet opp. Slipp gjerne den klemte posen etter du har ført tuppen ut, da slipper du å få eventuelle «rester» ned i «ballongen» 
  4. Skyll gjerne noen ganger til vannet som kommer ut er blankt 

118885_Anal_Douche_Medium_Black.jpg

Ellers er det viktig å sette av god tid til prosessen, ettersom det kan ta litt tid før alt av vann har rent ut. Dette kan variere fra person til person, men gjerne 30-60 min i forkant. Det kan også være lurt å sitte på toalettet. Da slapper man mer av og det som kommer ut havner på riktig sted.

Et siste tips er å ikke skylle for ofte, ettersom det kan forstyrre den naturlige balansen slimhinnene.

Håper dette kan være til hjelp og masse lykke til.

Hilsen Stine.