Kake- og oralsexdagen

14. april markeres den internasjonale kake- og oralsexdagen, opprinnelig "Cake and Cunnilingus Day". Målet med dagen er å feire kvinnens nytelse og sette fokus på kvinnelig orgasme. Dagen har flere navn, både "Muffins and Muff Diving Day", "Pudding and Pussy Licking Day" og "Candy and Clit Licking Day". 

Dagen for kvinnens nytelse

Dette er den kvinnelige versjonen av "Biff og blowjob-dagen" som markeres 14. mars. Uansett hva man måtte velge å kalle dagen, skjønner man raskt hva det dreier seg om. Etter par-dagen Valentine i februar og mannens dag i mars er det altså hennes tur til å få nyte litt ekstra. Roser, biff og kake er strengt tatt ikke noe man trenger eller burde ha på agendaen hver eneste dag, men kjærlighet, intimitet og oralsex er absolutt verdt å innføre litt oftere. Akkurat på denne dagen kan hun gjerne vartes opp med en hjemmelaget kake eller søte cupcakes, men det er nok en annen type dessert hun vil sette aller mest pris på!

Cupcake med vagina-pynt

Sett fokus på klitoris under oralsexen

75 % av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme, og klitoris er derfor nøkkelen. De fleste kvinner elsker oralsex, og med disse tipsene for tunge-jobben vil du sende henne rett til himmels.

 • Plasser hodet ditt mellom og litt under lårene hennes slik at du kan stryke med tungen oppover mot skaftet av klitoris.
 • Stikk tungen inn i vagina med jevne mellomrom.
 • Bruk tungen på forskjellige vis: Krøll den, bøy den, bruk tuppen og siden.

 • Berør g-punket med finger eller en dildo eller vibrator mens du slikker.

 • Når du har pirret henne helt hengivent, utøv fjærlett tungebruk på tuppen av klitoris.

 • La fingrene overta litt om du skulle bli sliten i tungen.

 • La henne føre hodet ditt med hendene, slik at hun kan vise deg hvordan hun vil ha det.

 • Gi henne en helt elektrisk opplevelse ved å massere skjedeåpningen med en vibrator samtidig som du kjærtegner klitoris med tungen.

 • Spør hva slags tempo og trykk som passer henne best. Når du finner en rytme hun liker, fortsett til hun når klimaks uten å endre trykk eller fart.

 • Ikke gå glipp av Kondomeriets orgasmekrem. Denne fantastiske kremen gir både lengre, sterkere og raskere orgasme. Perfekt sammen med en liten vibrator eller klitorismassasje. Kremen er alt en kvinne kan ønske seg!

 • Sett smak på opplevelsen, og lek dere med smakfulle glidemidler

Oralsex i historien

Oralsex ble lenge ansett som en pervers handling, noe dannede mennesker ikke skulle bedrive. 

Forskning fra Kinsey * og teamet Masters og Johnson avslørte at svært mange likevel bedrev oralsex, inkludert slikking, uten skadelige effekter. En forskningsrapport fra Kinsey i 1948 avslørte at bare 10 % av menn hadde utført oralsex før ekteskapet, mens 49 % hadde gjort det etter å ha giftet seg. 

I 1976 avslørte Shere Hite, sex-ekspert og feminist, at kvinner elsker å få oralsex selv om de ofte følte seg nervøse for hvordan de smakte og luktet. 42 % av kvinnene i undersøkelsen avslørte at de klarte å oppnå orgasme ved å bli gitt oralsex. Likevel mente Hite at prosenten kunne vært større om oralsex på henne ble ansett som raskt forspill, og om kvinner ikke hadde følt seg så skyldige for å nyte det. En kvinne i undersøkelsen sa at "jeg skulle ønske jeg noen ganger ble fortalt midt på dagen eller i sengen om kvelden at jeg bare skulle legge meg ned, slappe av og få nyte oralsex fra en mann i en time.". 

Slikking og oralsex i dag 

40 år senere virker det som om oralsex fortsatt har annenrangs borgerskap i tempelet av seksuelle aktiviteter. Til tross for det faktum at det er en ideell metode for å frembringe den kvinnenlige orgasmen, blir slikking som regel forbeholdt forspillet - og da gjerne som noe mannen gjør mest for å få henne våt og klar for samleie. Dette er også noe man dessverre gjerne ser i flertallet av pornofilmer, også de med lesbiske eller jente-med-jente-scener. 

Mens "blowjob"-en har blitt ganske alminnelig takket være TV-show og Internett, er slikking fortsatt et mer uberørt tema og en mer usynlig handling. Tankesettet om at slikking er noe skittent, usmakelig og for underdanig til at menn skal utføre er ennå eksisterende. Nyere undersøkelser om sex avslører samtidig at det er en populær aktivitet på soverommet, og at mange menn nyter å "gå ned på" henne. Ofte er det en del av en gjensidig "avtale" om oralsex. 

Ian Kerner har skrevet en bok om å gi slikking forrang i sexlivet; "She comes First". Han argumenterer med at selve samleiet ikke burde være hovedmålet med sex, og at det er på tide å være intime på de måtene som best tilfredsstiller henne - inkludert oralsex. 

"Når det gjelder å tilfredsstille kvinner og konversere på kjærlighetens språk, burde slikking være enhver manns morsmål," skriver han. 

Flere og flere kvinner begynner heldigvis å bli mer komfortable med sin egen seksualitet, og oralsex utført på kvinner blir forhåpentlig en essensiell del av det å ha sex for stadig flere. 

 

Kilder:

cakeandcunnilingus.com