What just happened?

Det var sommer ifjor. Jeg var med en kompis av meg til en annen fyr. En som jeg virkelig hater, men jeg brydde meg ikke.. Når vi kom dit viste det seg at en jente fra klassen var der, som jeg var veldig god venn med. I fri timene på skolen pleide vi å sitte å snakke om forskjellige sex opplevelser. Hun satt alltid på fanget mitt og jeg var alltid under jakka hennes og masserte hun på innsiden av lårene og ofte også over åpningen hennes. Jeg hadde alltid ståpikk som hun satt og kilte på og viste at hun ville ha. Men det ble aldri mer en snakk. Vi snakket ofte om hva vi ville gjøre om vi skulle gjøre det sammen en gang. Men tilbake til besøket hos han jeg hater. haha

Vi satt bare å snakket alle sammen og fant ut at vi skulle dra på fest i nabobygda. Men jeg skulle hjem å hente noen først, jeg var hjemme alene. Idet jeg skulle gå spurte venninna mi om hun kunne bli med, noe jeg uten å ha noen baktanker ikke sa nei til. Når vi kom hjem var jeg hjemme alene, noen jeg ikke visste. Vi gikk inn på rommet mitt og satte oss i sengen, for det var en stund til bussen gikk. Vi pratet litt om alt egentlig, før vi til slutt kom inn på litt grovere temaer. Plutselig kyssen hun meg. Og først ble jeg litt satt ut, men jeg ble med på leken. Vi begynte å kline og kose med tungene til hverandre. Hun satt oppå meg og viste meget godt at dette ville lede til noe mer. Hun begynte å snøre opp skolissa jeg brukte som belte, og dro av meg buksa mi mens jeg fjernet hennes klær plagg for plagg.

Det var lyst i rommet og midt på dagen, jeg kunne se alt som var å se. Jeg snudde meg i sengen og lå der og ventet mens hun kledde av seg til bare undertøyet. Jeg hadde fortsatt bokseren min på og lå å ventet og ventet. Jeg lengtet etter å ta på henne, selv om det bare var snakk om noen sekunder. Tilslutt kom hun mot meg med et lurt smil om munnen, hun la seg ved siden av meg og jeg bøyde meg over henne og vi begynte å kline og kjærtegne hverandre. Massere hverandres våte og stive deler. Jeg tok av henne den lille søte trusa mens hun dro av meg bokseren min. Jeg la meg over henne og kjørte pikken min sakte inn i henne. Lot henne kjenne på den. Vi begynte sakte og rolig og jeg kjente de varme saftene hennes rundt pikken min. Herregud så deilig.

Hun dyttet meg av etter en stund og beordret meg til å legge meg på ryggen, noe jeg gjorde uten noen form for motsigelse. Hun satte seg over meg og tok selv pikken min og senket seg over den. Red den opp og ned mens vi pustet og peste. fort og hardt, hun gjorde alt! jeg bare lå der og nøt alt sammen. Jeg kjente at vi begge var på vei til å komme, så jeg spurte litt strengt om jeg kunne ta henne bakfra. Fort skiftet vi stilling igjen. Hun stelte seg på knærne opp mot veggen og ventet på at jeg skulle gli inn i henne igjen. Men jeg ventet litt, lot henne kjenne på den pirrende følelsen. Jeg gned pikken litt opp og ned i sprekken hennes før jeg ikke klarte å holde meg utenfor mer. Jeg kjørte henne hardt og bestemt. Slo henne på rompa og følte på de ikke fullt så store men deilige puppene hennes.

Tempoet økte og vi begynte begge å skjelve og puste fortere og fortere. Jeg kjente fitta hennes ble våtere og våtere og strammere og strammere. Jeg kjente det begynte å krible i hele kroppen. Ingen vei tilbake nå. Jeg kjørte på alt jeg hadde og hun tok imot. Vi skrek begge to og jeg sprutet inni henne og jeg kjente hun bare nøt det, bare kjente på det. Hun lente seg opp mot meg og vi bare stod der en stund og smilte fornøyde begge to. Dette var det vi hadde snakket om i over 2 år nå. Endelig hadde vi fått gjort det. Hun gikk på badet med et stort smil om munne. Jeg bare lå der og kjente på den deilige følelsen. Hun kom tilbake og beklaget at hun ikke hadde sugd meg, men at det var noe hun gledet seg til neste gang.