Vorspielet

«Hva gjør du når behovet melder seg? Anne-Line smilte flørtende. Vel, det blir ikke så ofte, men det er en stund siden nå. Jentene kikket på hverandre. Stakkars deg, det må få gjort noe med.»

For mange år siden jobbet jeg som selger i frisørbransjen. Mange hyggelige eldre damer, noen MILFs og flere yngre sexy berter. I slutten av januar annen hvert år var det stor fest på NM blant frisørene. Hele bransjen var samlet til fest. Damene i sin flotte kjoler og mennene var pyntet i dress. Jeg hadde fått dusjet og satt på meg dressen, var på vei til vorspiel på rommet til en kollega.

Da jeg kom ut i gangen, møtte jeg på noen unge damer som var ansatt hos en av de større kundene. Hun ba meg inn på rommet de skulle vorse, jeg takket ja. Da jeg kom inn var det de 2 flotteste jentene på rommet. Leni presentere meg for Anne-Line og Linea. Hva heter du da? Jeg smilte og sa at jeg het Thor.

Jentene lurte på om jeg var mye på byen? Nei, det er ikke så ofte lenger etter jeg ble pappa. Er du pappa? Ja, jeg har en datter på 3 år. Hva heter hun? Hvor er hun? Jeg svarte at hun var hjemme hos moren sin og at navnet hennes var Anine. Er du samboer? Nei, veldig singel i litt over 2 år. Så ingen forhold etter bruddet med moren. spurte de. Nei, da har det vært pappa annenhver uke og mye jobb. Så hva gjør du når behovet melder seg? Anne-Line smilte flørtende. Vel, det blir ikke så ofte, men det er en stund siden nå.

Jentene kikket på hverandre.
Stakkars deg, det må få gjort noe med.

Leni åpnet beltet mitt. Linea kneppet opp og dro ned glidelåsen. Leni fisket den ut, den var allerede blitt halv fet. Så forsvant trusa og buksa mi fort. Er du klar Thor? Veldig, svarte jeg. Leni ba meg stelle meg på fire. Leni tok puta og la den under nakken. Anne-Line la seg foran meg og skrevet med lårene. Leni tok den i munnen, denne jenta kunne suge. Anne-Line sa slikk meg. Jeg bøyde meg ned og startet med å slikke henne. Det luktet friskt og godt. Hvor er Linea tenkte jeg, men så skjønte jeg hvor hun var. Plutselig kjente jeg en tunge som slikket pungen min før tunga forsvant oppover.

Dette var første gangen jeg ble rimmet
og jeg elsket det.

Det var nesten så jeg glemte musa til Anne-Line, men hun tok hodet mitt og dyttet det ned i fitta. Linea og Leni økte intensiteten, jeg økte tempoet med tunga. Det kom nye lyder fra Anne-Lise. Jeg kjente det kriblet i pungen. Fikk pustet ut en beskjed om at jeg kommer snart. Anne-Lise ropte jeg åååååååå. Jeg ropte nå kommer jeg, men ingen av jentene ga seg. Jeg kom i munnen på Leni og hun sugde meg videre. Linea rimmet videre og jeg var raskt klar igjen.

Anne-Line sa nå er det min tur til å suge pikk. Linea la seg ned foran meg. Jeg elsker å slikke, så dette var utrolig opphissende. Anne-Line var bedre til å suge enn Leni. Linea spurte om jeg likte analsex. Jeg sa ikke å få, men jeg gir gjerne jeg. Så når Anne-Line hadde sugd den god og stiv, flyttet Linea på seg. Leni stelte seg på alle fire. Thor, da tar du meg i rumpa.

Linea fant fram glidemiddel og lot det dryppe noe på pikken min og i analen på Linea. Jeg var litt øm, men hvor mange ganger får jeg muligheten til å være med på dette. Da jeg satte pikken mot hullet var det nesten så jeg gruet meg til å trenge inn i henne, men det gikk bedre enn jeg forventet.

Jeg pumpet løs og
dette var nesten for godt til å være sant.

På nytt kjente jeg at det bygget seg opp i pungen. Leni sa du må tømme deg i rumpa mi. Som sagt så gjort. Anne-Line sa du får ta deg en tur i dusjen, Thor. Jeg vil smake på sæden din, men jeg vil ikke gjøre det når du nettopp har pult Linea i rumpa. Inn på badet med meg.

Anne-Line hjalp til med rengjøringen, så da skjedde det noe med blodtilstrømningen igjen. Når hun var fornøyd med rengjøringen, gapte hun over pikken min. Jeg tenkte at jeg tror ikke du får smakt på noe sæd. Jeg var så øm og følte at det måtte være helt tomt. Linea og Leni ba oss komme tilbake i senga. Pute i nakken på Anne-Lise. Linea og Leni byttet på å rimme meg. På nytt kjente jeg kriblingen i pungen. Så Anne-Lise fikk viljen sin. Så begynte mobilen å dure.

Jeg måtte sjekke hvem det var, det var sjefen som lurte på om jeg var klar til middagen. Ja, jeg kommer straks. På med klærne og ned til de andre som jeg jobbet med. God mat og god drikke. Festen var morsom. Når det skulle rundes av, kom Leni bort til meg. Du skal på nachspeil i natt, Thor. Så da kommer det muligens en ny erotisk novelle senere.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene om gruppesex: