Vorspielet

"Vi så på hverandre litt før vi begynte å kysse mens vannet randt nedover kroppene våre"

Jeg og bestevenninnen min var hjemme hos henne, mens vi prøvde å finne ut hva vi skulle gjøre i helgen. Etter en liten stund fant vi ut at vi skulle dra på jentetur å shoppe og dra ut på byen. Vi pakket tingene å satt oss i bilen for den 4 timers lange kjøreturen. Da vi endelig kom fram til hotellet fikk vi utdelt nøkkelen, vi hadde et rom med en stor dobbelseng. Vi ordnet oss til å dra ut for en matbit, det var sent så vi bestemte oss for å spise og bare se på tv. Vi sovnet begge to mens vi lå der. Lørdagen var kommet, vi sto opp, sminket oss og spiste frokost. Vi dro til byen for litt shopping. Prøvde masse klær, fant noe som vi kunne ha på oss ute på byen senere på kvelden.

Vi var tilbake på hotellet, vi slappet litt av før vi ordnet oss for kvelden. Vi satte på musikk og drakk vin. Jeg gikk i dusjen og begynte å vaske meg, plutselig hørte jeg døren gå opp, hun kom inn på badet og begynte å kle av seg, åpnet dusjen og ga meg et litt pirrende blikk mens hun kom inn og lukket døren bak seg. Hun tok såpe i hendene og begynte å vaske meg på ryggen, jeg lukket øynene mens hun sto der å såpet inn kroppen min. Hun gikk nedover over rompa og vidre ned på føttene. På oppturen gikk hun på innsiden av bena mine, når hun nærmet seg skritten tok hun hendene bort å fortsatte oppover over armene mine, under armene og over magen. Hun gikk sakte oppover mot brystene, lekte litt rundt før hun strøyk hendene over.

Jeg snudde meg rundt, tok tak i henne å dro henne inntil meg for å gnu litt såpe på henne også. Vi så på hverandre litt før vi begynte å kysse mens vannet randt nedover kroppene våre. Vi sto lenge å strøyk på hverandre, overalt på kroppen, masserte puppene før jeg sakte, men sikkert nærmet meg skritten hennes. Jeg brukte tunga på brystvortene samtidig som jeg masserte dem. Hun pustet tungt. Jeg sto med øynene lukket, mens jeg forsiktig brukte fingrene på den våte fitta hennes. Hun gjorde det samme på meg, ååh, det var deilig å kjenne henne mot meg. Hun la seg ned på rygg, jeg skjønte straks hva hun ville, så jeg satte meg på kne forran henne, fingret henne, mens jeg kysset på brystene.

Jeg slikket nedover magen, mot fitta hvor jeg slikket henne forsiktig noen ganger, mens jeg hadde fingeren inni henne. Jeg fortsatte, litt hardere denne gang, brukte spissen over klitten, hørte hun pustet tyngre. Jeg lot tunga gli opp og ned over hele fitta, hun stønnet mer og mer. Hørte hun var nær, jeg stoppet opp, hun la seg ned framfor meg og begynte å slikke forsiktig over fitta mi, jeg kjente det kriblet i hele kroppen. Hun lekte med klitten min mens hun fingret meg samtidig. Hun la seg over meg i 69 stillingen, slik at vi begge kom til på hverandre. Jeg lå under å så rett inn i fitta hennes, lekte vilt med tunga.

Vi lå å stønnet i kor, høyere og høyere. Jeg kjente jeg var nær, det var hun også, det hørte jeg. Lekte med tunga fortere og fortere, vi kom samtidig med et høyt stønn. Vi røyste oss opp, kyssa litt før vi dusjet ferdig. Vi skulle jo trosalt ut på byen. Hvem vet hva som skjedde senere den kvelden da vi kom hjem. Det ble værtfall mere kosing på oss da.