Vinglassene som tok styringen

Med litt for mye alkohol i blodet, hadde jeg kjekket opp den heiteste mannen på festen. Jeg visste godt hvem han var, og hvilke rykter han hadde på seg. At en av ryktene sa han var god i senga noe jeg ville teste ut... Vi ute på verandaen i en mørk krok, mens de andre var spredt over alt. Jeg satt selvfølgelig, så full som jeg var, og la ut om hvor kjekk han var. Å kjekkasen fra Fredrikstad så ikke akkurat ut til å misslike komplimentene. Et glass vin ble til et glass vin til, og et til og et til som ble til noen shot. Vi var meget beruset men fult klar over hva vi ville begge to. Han smilte bredt og stirret meg intenst inn i øynene.

“Jeg elsker øynene dine”; sa han, og kysset meg. Kanskje en klisje frase, men måten han sa det på var så virkelig. Jeg responderer på kysset, kysser ømt tilbake, og leker med tungen hans, samtidig med at jeg små klorer han på innsiden av lårene og beføler kukken hans. Han virker til å like det, og tar hånden opp, under den korte kjolen min. Vi titter begge rundt oss for å forsikre oss om at ingen ser oss, før vi fortsetter. Han teaser meg noe jævelig! Beføler meg utenpå undertøyet, tar to fingre inn i vagina, og fortsetter med å beføle meg utenpå, for deretter å leke med klitorisen min etc. Jeg har så lyst på kukken hans! Jeg ser rundt meg, og spenningen på at noen skal oppdage oss er enorm... kun 5m lenger bort står en gjeng å prater. Jeg åpner forsiktig opp buksa hans. Jeg beveger så tar jeg et fast grep om kukken hans, og stryker langs skaftet og over tuppen av hodet med hendene lukket.

Jeg lar handen min gli opp og ned langs skaftet. Jeg holder på med en enorm intensitet. Han ser ut til å like dette også, pusten hans blir tyngre, og han smiler lurt. “ Jeg må bare på do”, sier han”, vil du bli med?” Med et intenst blikk og kukken rett til værs knepper han igjen buksa og tar meg i hånda. Jeg følger medvillig med. Vi låser oss inn på do, og på do fortsetter teasingen. Han river av meg strømpebuksa mi, og plasserer meg på badekarskanten. Vi fortsetter å kysse intenst, og beføler hverandre hardere. Jeg dytter han i brystet med den ene stilletthelen min og plasserer han på badegulvet. Så drar jeg av han buksene, bokseren og fram står en utrolig deilig stor kukk, med blodårene synlig framme, og en perfekt lenge som jeg vet kan nå g-punktet mitt. Jeg tar den ene hånden min på brystet hans for å vise han at jeg har makten, og den andre lar jeg gli bak ballene hans, og på “-punktet”. Jeg lar tungen min slikke skaftet hans, og lager små åttetall på glans. Så kjører jeg hele kukken hans inn i munn, og suger intenst.

Jeg veksler på å suge på øverste delen av kukken hans, teaser han med tungespissen min, og ta kukken så langt ned jeg klarer samtidig med at jeg suger med variert intensitet! Jeg hører pusten hans bli dypere og dypere, og jeg blir bare mer kåt av å høre han småstønne når jeg suger hardt på den store kukken hans. Bobby bruker den muskuløse kroppen sin, og reiser seg opp igjen. Og før jeg vet ordet av det er jeg fast satt på gulvet med hentene ut til siden, holdt av de deilige solbrune musklene hans. Undertøyet mitt forsvinner lekent, og kukken hans teaser ved vaginaåpningen. Han tar to fingre inn i meg og beveger hodet ned mot klitoris. Samtidig med at han lar to fingre dunke mot vaginalveggen inni meg, lar han tunga bevege seg raskt opp og ned på klitoris med en bred tunge, og på to sider av den følsomme klitten min. Han leker lett med meg, og stønner meg meg når jeg stønner høyere og høyere.

Han begynner bevege fingrene raskere og raskere og tar tunga lett, rett på innsiden av vagina. Nok en gang er jeg så kåt at jeg helst vil dytte han ned å ri han til han kommer igjen og igjen… Like før jeg kommer stopper han opp, og smiler lurt til meg. I hans lille maktdemenstrasjon, får jeg snurret oss rundt, så vi bytter roller. Jeg setter meg oppå han, glir lett opp og ned på staken hans en liten stund, reiser meg opp, og blunker til han. “Vil du ha mer får du bli med meg hjem!” Den neste timen er vi igjen ute blant folka på festen, hele tiden sender vi hverandre blikk, og småkoser! Vi bestiller taxi etter en time, ventetiden virker så lang. Vi steller oss utenfor huset, ved bilparkeringa og venter. Stemninger er til å ta å føle på. Vi står der som to fruktbare løver, beføler og kysser hverandre. Jeg blir løftet opp på bilpanseret, og han tar kukken sin sakte inn og ut av fitta mi!

Frontlysene på taxien lyser rett imot oss, jeg hopper ned, og trer inn i taxien. Vi klarer ikke å holde hendene av hverandre. Vi stryker hverandre på innsiden av lårene, på armene, over brystet, på magen, og overalt som tanken faller oss inn.. blikket er festet på veien foran oss, og jeg kan ikke annet enn å vente på at vi skal være framme. Taxien stopper opp, og vi hopper raskt ut av taxien. Han drar av meg kjolen på vei inn døra til leiligheten hans, og spretter opp BH-en min med en hånd, slik at jeg står på gulvet rett bak ingangsdøra kun iført de høye røde stillett skoa mine. Jeg kysser han nedover magen mens jeg fjerner en, og en knapp på den blå shorten hans.

Men nå er det nok teasing for Bobby, han flekker av seg shorta si, og omtrent hopper ut av buksene sine, samtidig med at han fører meg bakover i rommet. Han løfter meg opp på stuebordet, jeg tar beina mine opp på nakken hans, også han etterlengtet kukken hardt, langt oppi meg! Han treffer perfekt gang på gang på gang, og jeg stønner mens varmen sprer seg itl kroppen min. Det bygger seg opp inne i meg, og jeg kommer. Men Bobby har ikke fått nok, og jeg er fortsatt tent! Vi beveger oss inn på rommet hans og skal til å legge oss, i taket er det et stort speil. Jeg smiler lurt til han, og går ned på fire for å suger han igjen. Nok en gang er jeg klar for å bli tatt pusten ut av mens jeg kan nyte det deilige synet av oss i speilet ovenfor…