Vil ha dig i mørket hos meg

Jeg står i baren å snakker med en venninne av meg. Vi har begge to pyntet oss for å ha en fin kveld på byen. Hun er selvsagt ikke interessert i å se etter noen gutter, for hun har jo den perfekte typen sin hjemme. Jeg ser meg rundt å øynene faller på en guttegjeng som jeg hadde sett komme inn før den kvelden. De var ikke så verst å se på. To av dem kommer bort til oss.

Jeg hadde snakket med den ene gutten før, og kom på at de alle var svenske. Mitt i samtalen med de to guttene kommer det en og avbryter. Det var den tredje gutten. « Hej, jag heter Magnus». Han hadde de mest slående øynene jeg hadde sett på lenge. De var lyseblå, og det var vanskelig å ta blikket bort fra han. Der han sto la jeg merke til hvor høy han var, han var minst to hoder høyere enn meg, han måtte være nærmere to meter. Han hadde dette typiske nordiske utseende. Han hadde lyst blondt hår, og antydning til skjegg. Akkurat slik jeg likte det.

Vi gikk alle sammen og satte oss ved et bord. Han satte seg ved siden av meg, og kom med de meste cheesy sjekkereplikkene. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle falle for dem, men det var noe med den svenske stemmen hans, og måten han så på meg. Jeg ble med han hjem, og han viste meg rundt i den store leiligheten, og til slutt endte vi opp i på soverommet hans. Han slengte meg ned på sengen og la seg over meg. Munnen hans var så myk mot min, og han lurte tungen sin inn i munnen på meg. Han kysset meg ømt på halsen, og bet meg forsiktig på øre.

Jeg kjente jeg ble våt nedentil, og jeg kunne kjenne at han var hard. Han presset skrittet sitt mot meg, og jeg kjente det kilte godt mellom beinene på meg. Jeg presset han av meg, og la meg over han. Jeg begynte å kysse han forsiktig på halsen og gikk lengre og lengre ned. I det jeg kom til bokseren, lekte jeg med den med tennene mine før jeg dro den ned. Den sto rett mot meg. Den var stor og hard. Jeg tok tungespissen og førte den opp og ned staken hans, før jeg førte hele kuken i munnen på meg. Jeg hørte han slapp ut et tungt pust, så jeg skjønte han likte det. Jeg kjørte det så langt i munnen på meg, at jeg kjente jeg brakk meg. Jeg hørte pusten hans gikk raskere og han tok tak i skuldrene mine og løftet meg fort opp mot han. Han var sterk så det var ikke noe problem og løfte meg opp.

Han plasserte meg over skrittet sitt, og presset seg fort i meg. Jeg stønnet høyt da jeg kjente han nådde helt inn i meg. Han traff akkurat der han skulle. Jeg tok hendene mine bak for å støtte meg opp, mens jeg begynte å ri han sakte. Han tok hendene sine på brystene mine og klep hardt i dem. Jeg dro han opp mot meg slik at vi begge satt oppreist med ansiktene mot hverandre. Jeg rev i håret hans og kysset han hardt på munnen. Han støtet seg enda hardere i meg, og jeg var sikker på at det kom til å gå for meg. Vi bevegde oss i takt med hverandre, til han tok tak i meg og rev meg ned sammen med han. Han grep tak i kroppen min med begge hendene og holde meg fast over han. Han presset seg inn i meg, hardt og fort flere ganger, og jeg klarte ikke å være stille. Jeg fikk en streng hånd plassert over munnen min. «Du måsta vara tyst». Jeg hadde helt glemt at han bodde sammen med de andre fra uteplassen, men klarte ikke å være stille i det han tok ekstra hardt i, og traff helt der han skulle.

Han grep hardere rundt munnen min for å signalisere at jeg skulle være stille mens han sa hysj i øret på meg. Etter en liten stund tok han tak i meg å la meg på ryggen, slik at jeg lå underst. Jeg tok bena mine rundt ryggen på han, og han førte seg så langt i meg som han kunne. Han begynte med å føre seg sakte inn og ut av meg, men det varte ikke lenge før han kjørte fullt på. «Det kommer att gå for meg» . Jeg dro han mot meg med bena mine og jeg kjente han kom hardt i meg og han la kroppen sin over min. Han dro seg ut av meg og la seg ved siden av meg og sa «oh jag elskar norska flickor»