Vil du leke?

Det var en het vårkveld, snøen hadde smeltet og duften av vår fløt lett i luften. Jeg satt i sofakroken, kun iført mitt mest sexy undertøy. Verandadøren sto på gløtt og gardinene danset i vinden, dette hadde vært en fantastisk natt.

”Vil du leke?”, lød meldingen han sendte meg et døgn tidligere. Jeg svarte ikke. I stede gikk jeg på badet og kledde av meg til bare undertøyet. Jeg hadde tatt på meg det fineste undertøyet jeg hadde litt tidligere den dagen, jeg hadde på følelsen at det kom til nytte da jeg våknet den morgenen. Det var en rød BH og en rød G-streng med blondekanter og bånd i siden. Lett å få av. Håret mitt hang løst ned og kilte meg lett på korsryggen og det lyste kåthet ut av øynene mine. Han kunne ikke ha valgt en bedre dag.

Jeg satte på meg høye, svarte skinnstøvletter, dro en trenchcoat over skuldrene mine og gikk ut døren.

En time senere, ringte jeg på døren hans. Døren gikk opp og der stod han i bar overkropp. Hjertet mitt dunket fort av spenning og kroppen min lengtet etter hans. Jeg hadde alltid hatt lyst til å gjøre dette, men sjansen hadde aldri bydd seg, før nå. Der stod jeg med mine høye støvletter, en åpen trenchcoat og bare undertøy under.

”Noen som ville leke?” sa jeg flørtende. Han smilte bredt, tok hånden min og dro meg inn i leiligheten. Døren gikk igjen bak oss. Han presset meg hardt opp mot veggen, tok av meg trenchcoaten, holdt hånden godt rundt nakken min og gav meg et hardt, lidenskapelig kyss. Så hvisket han ; ”Dette blir en natt du aldri kommer til å glemme”.

Vi hadde nå havnet på et teppe på gulvet, midt i stuen. Han kysset meg ømt på halsen mens han åpnet BH’n min. Han flyttet seg nedover mot brystene mine og bet meg hardt i brystvorten. Jeg svevde på dette tidspunktet. Han fortsatte nedover og kom fram til G-strengen. Han tok tak i båndet på siden med tennene, og løsnet knuten forsiktig. Hjertet mitt gjorde hopp og nytelsen kom sigende over meg. Tungen hans bevegde seg fram og tilbake over klitten og fingrene hans kom hardt inn i skjeden min, - om igjen og om igjen – helt til jeg skrek av nytelse en time senere.

Han la seg tett inntil meg mens jeg prøvde å komme meg ned på jorda igjen, og han hvisket lavt inn i øret mitt; ” Det var én, da har vi ni igjen…”. Jeg smilte bredt og førte hånden min ned mot kuken hans. Den var hard og stor. Hvert eneste fiber i kroppen min gledet seg til å kjenne den hardt inni meg.

Jeg lot tungen min løpe nedover halsen hans, over brystkassa og magen, også berørte den ”hodet” hans ømt mens hånden min gikk sakte opp og ned. Han stønnet høyt og ba om mer. Jeg tok kuken hans godt inn i munnen og begynte å suge lett. Hånden min gikk sakte opp ned mens munnen min var godt plassert over pikken hans, og tungen lekte fram og tilbake. Han hadde tydeligvis ikke noe i mot det, da han stønnet høyere enn meg og ristet. Han sprutet inni munnen min. Jeg svelget, tok tak i hånden hans og dro han med inn på badet.

Vannet silte ned på min nakne kropp, jeg strøk hendene forsiktig over puppene mine og fitta, mens han satt og så på. Han så på meg med et lystig blikk og bet seg selv i leppen. Fingrene mine var nå inne skjeden og tungen strøk forsiktig over leppene mine. Han hadde blitt like hard igjen og gikk mot dusjen. Mitt mål var oppnådd. Jeg stengte av vannet og gikk ut. Han fant fram et håndkle og begynte å tørke meg, sakte, mens han bet meg lekent i leppen. Han snudde meg rundt og ba meg holde meg fast i vasken.

Jeg var lydig. Ene hånden hans hadde et godt tak i håret mitt og den andre hadde han plassert på hofta mi. Deretter førte han pikken sin godt og hardt inni fitta mi. Han tok kontrollen og jeg likte det. Håret mitt ble dratt hardt tilbake og han førte den hardt og rolig inn i meg, på gang, og på gang. Hele kroppen min rista av nytelse, og det var ekstra pirrende å kunne se nytelsen bre seg over ansiktet hans i speilet over vasken. Jeg var på nippet til å komme da han skiftet tempo. Han førte den sakte inn og ut, og jeg kjente at orgasmen bygget seg opp. Han stønnet høyere og høyere, det gikk fortere og fortere, og gulvet under meg ristet. Det var den sterkeste orgasmen jeg noen sinne har hatt. Vi glinset av svette og ristet av nytelse. Dette var den mest fantastiske natten i mitt liv!

Jeg tok et teppe rundt meg og gikk ut på balkongen for å ta en røyk. Himmelen var stjerneklar og månen lyste opp hele byen. Det var en perfekt natt og jeg hadde en perfekt, naken mann som holdt rundt meg, og som ikke var helt klar til å ta kvelden helt enda.

Vi fortsatte med å nyte hverandre til solen stod opp, og vi sovnet med våres nakne kropper tett inntil hverandre.

Det var en het vårkveld, snøen hadde smeltet og duften av vår fløt lett i luften. Jeg satt i sofakroken, kun iført mitt mest sexy undertøy. Verandadøren sto på gløtt og gardinene danset i vinden, dette hadde vært en fantastisk natt. Og jeg kom flere ganger enn bare ti den natten..