Verkstedet får gjennomgå

Hun sto på verkstedet, skitten og oljete. Buksen hang sliten på hoftene, og jeg så frustrasjonen i ansiktet hennes. Jeg snek meg inn og strakte den tente lighteren opp mot alarmen. Etter noen minutter startet ulingen, og vannet sprutet ut over hele bygningen. Jeg kunne ikke holde tilbake smilet, da jeg så dørene i hele korridoren brøt opp. Alle stormet ut, hun også. Hun subbet sliten ut mens hun tørket de oljete hendene på buksen. Hun hadde en yrhet i blikket, noe som tente meg kraftig. Jeg tok tak i henne, og dro henne til meg. Hun var ute av mengden, men kun en iskald vegg skilte oss fra de andre. Alt gikk etter planen.

Med sjokkfulle øyne skulle hun til å si noe. "Hysj", visket jeg, mens jeg holdt fingeren for munnen hennes. Jeg åpnet forsiktig kåpen min, og synet av det røde undertøyet vekket henne brått. Jeg elket meg inntil henne, mens jeg holdt hendene hennes opp etter veggen. Jeg kunne se hvordan bevegelsene mine tennet henne. Jeg kysset henne vått og ømt oppover halsen hennes, bet henne mykt i øret og hvisket med en dyp og kåt stemme "jeg har savnet deg", mens jeg sakte dro av henne de skitne klærne. Jeg snudde meg rundt og bøyde meg sakte ned. Hullet mitt i trusen gjorde at hun kunne se alt. Hun kunne se hvor våt jeg var, men jeg ba henne kjenne. Hun løsnet hofteholderne, og dunket meg inn i veggen. Jeg lot henne fortsette. Hånden hennes skled sakte nedover, og jeg trakk pusten dypt da jeg kjente fingrene hennes på klitten. Hun tok tak i kjeven min, og kysset meg med en kraft som tok pusten fra meg. Jeg holdt hardt tak i henne, idet hun trengte fingrene sine inn i meg. Øynene mine forsvant inn i hennes, og sendte henne et blikk hun visste hva betydde. De aggressive øynene hennes sendte en iling av følelser gjennom meg, og jeg stønnet høyt. Bygningen var evakuert, vi var alene.

Jeg dyttet henne ned på gulvet og la meg oppå henne. Hun kneppet opp bh'en min med et fast grep, mens hun kysset meg bestemt. Jeg slikket henne nedover kroppen, og sugde tak i puppene. Hun dro hardt tak i håret mitt og førte meg lenger ned. Jeg begynte å slikke. Jeg sugde i meg fittesaften, og spyttet det på fingrene mine. Kroppen hennes rykket til idet jeg trengte meg inn i henne. Lyden av hvor våt hun var, følelsen av å være inne i henne igjen, gjorde meg gal. Jeg rev ut hånden, og snudde meg rundt. Før hun visste ord av det var fitta mi plantet dypt ned i ansiktet hennes. Jeg slikket med myke drag, mens jeg kjente tungen hennes dypt inni meg. Jeg stønnet til, og satte neglene mine i lårene hennes. Jeg kunne kjenne pulsen hennes, hun ble mer og mer voldsom. Slikkingen ble hardere, grepene hennes ble fastere og pusten ble tyngre. Hun tok tak i meg og kastet meg rundt. Hun tok kontrollen , jeg var maktesløs. Hun trengte inn i meg med en kraft jeg aldri hadde kjent før.J eg skrek ut i nytelse. Kroppen min begynte å riste, hun rev tak i håret mitt og dro meg til seg. "Squirt på meg,din jævla hore". Jeg stønnet høyere idet jeg kjente det kom. Hun dro hånden sin fort ut, og slo meg hardt med den saftige hånden, før hun stakk den inn i munnen min. Jeg sugde til, og kjente på smaken av meg selv.

Jeg var kraftløs, men hun var ikke ferdig med meg. Hun tok tak i meg og dro meg med inn på verkstedet. Der, rett foran oss, sto en kraftig metallbenk. Det var noe skarpt og stort i enden, som uroet meg. Hun pekte og ba meg legge meg ned. Jeg gjorde som hun sa, og spredde bena mine. Hun forsvant et lite øyeblikk , det ble stille... Det tok ikke lange tiden før jeg kjente benken ristet, og enden ved hodet mitt begynte å dure. Det var kun noen millimeter fra hodet mitt og den sylskarpe metallskjæreren. Kulden og frykten skar seg gjennom meg, men jeg likte det. Hun tok tak i den skitne tskjorten hennes, og knøt den stramt om munnen min. Jeg lå med benene i været, og fitta mi utenfor kanten. Hun hadde full oversikt. Noe stort og kaldt trengte inn i meg, hardt og dypt. Hun bøyde seg ned og slikket meg kontrollert. Jeg kjente hvordan det rant inn i munnen hennes. Hun stønnet av nytelse. Jeg bøyde meg frem til henne og åpnet munnen min bedende. Hun spyttet hele ansiktet mitt vått av min egen fittesaft før hun stakk tungen inn i munnen min. Kliningen var det eneste som enda inneholdt kjærlighet. Jeg elsket det.

Hun tok tak i sylen ved siden av meg, og trengte den inn i anus. Fittesaften min rant nedover, så den skled for lett. Hun dro den ut og stakk fingrene inn i stedenfor. Alle sammen , fordelt i begge hull. Jeg skrek ut i nytelse og smerte... "Sprut meg ned" sa hun med en høy og opphisset stemme. Hun presset seg hardt inn , og dyttet meg bortover mot skjæreren. Millimeterne ble kortere . " skal du komme for meg?" Denne gangen skrek hun. Jeg nikket taust. Hun kjørte på, alt hun hadde. Skrikene ble høyere idet jeg kjente kroppen slapp og squirten sto mot henne. Hun slapp taket. Pulsen min gikk i ett, og jeg prøvde å få tilbake pusten min. Hun la seg over meg med det gode smilet og kysset meg varmt før hun rørte øret mitt. "Jeg elsker deg, vennen min".