Venninnen!!

"Jeg ble raskt stiv og hun satte seg ned på huk og slikket ballene mine før hun gapte over og ga pikken min en deilig behandling med munn og tunge."

En mild februardag i 1999 la samboeren forlovelsesringen på kjøkkenbenken og tok med seg en liten koffert. Jeg sto alene igjen i leiligheten og skjønte ingenting av hva som nettopp hadde skjedd. Jeg ble sykemeldt pga. av sjokket og sorgen etter bruddet med Gro. Etter noen uker ringer Bente, en av venninne til Gro og lurer på om jeg vil være med å kjøpe et bord. Jeg tenkte jeg hadde gått av å komme meg ut å tenke på noe annet.

Vi var å kikket i flere forretninger og etterpå kjørte Bente meg hjem. Hun ga meg en klem og reiste. Etter 3-4 dager ringte hun på nytt, lurte på om jeg skulle være hjemme. Jeg hadde ikke dusjet på nesten en uke så jeg gikk i dusjen og i det jeg nesten var ferdig ringte det på døren, så jeg tok telefonen på callingen. Det var Bente jeg ba henne gå rett inn. Jeg gikk raskt inn i dusjen igjen for å gjøre meg ferdig. Jeg sto der i mine egne tanker og sang, så kjente jeg en hånd på ryggen. Jeg skvatt litt, men jeg snudde meg rundt og der sto Bente splitter naken. Hun var liten av vekst, men hadde deilige faste bryster, ettersom hun var 1/2 japansk var hun gyllen i huden. Det lange mørke håret mot det runde ansiktet. Hun la armene sine rundt meg og strøk meg over ryggen og rompa. Jeg lente meg mot veggen.. Det begynte å skje noe i skrittet mitt, den begynte å reise seg.

Bente grep tak i utstyret mitt og kilte med neglene på ballene. Dette var deilig og opphissende. Hun tok tak rundt penis og runket meg lett. Jeg ble raskt stiv og hun satte seg ned på huk og slikket ballene mine før hun gapte over og ga pikken min en deilig behandling med munn og tunge. Jeg sa, "hvis du ikke roer ned nå, vil jeg sprute deg i munnen." Bente økte tempoet. Jeg pustet mer og mer, så rykket det i penis. Jeg kom og hun svelget alt, så sugde hun den ren. Jeg fant frem et håndkle til henne og vi gikk inn på soverommet. Vi la oss ned i sengen og jeg la meg ned mellom benene hennes og ga henne en oral nytelse. Jeg elsker å gi oralsex og har alltid fått skryt for mine prestasjoner.

Jeg slikket og sugde og blåste, Bente virkelig elsket behandlingen jeg ga henne. Hun gispet etter pust. Jeg ga meg ikke før hun skrek ut i orgasme. Da beordret hun meg over på ryggen og tredde seg på staken min. Hun red meg med rompa mot meg. Hun var trang og det var så opphissende å se pikken omsluttes av musa hennes. Det tok ikke lang tid før jeg kjente det bygget seg opp igjen. Jeg stønnet og sa, nå kommer jeg. Hun fortsatte å ri meg og ikke lenge etterpå så kom hun også.

Vi lå i sengen tett omslynget og hev etter pusten. Begge var enig om at dette var fantastisk. Det ble med den ene gangen. For ikke lenge etterpå kom x’n tilbake å ønsket å prøve på nytt. Ettersom de fremdeles er venninner har vi hatt mye kontakt, men kun som venner. Men noen ganger har hun ymtet frempå at det er noe av det beste hun har opplevd, noe jeg er helt enig i....