Venninnekvelden

"Jeg ligger med rumpa mot deg og sleiker fitta hennes og stikker tunga dypt inn mens jeg holder fitteleppene hennes fra hverandre, før jeg konsentrerer meg om tappen hennes."

Det er blitt lørdag og jeg venter venninnebesøk. Det er lenge siden vi har sett hverandre og vi har tenkt å gå ut og spise først, for så å gå på bar etterpå. Du skal til en kompis du pleier å være hos når jeg får besøk. Du synes ikke alltid det er like moro med jentesnakk. Når jeg kommer ut av dusjen lurer du på om vi bare skal avlyse alle planene og heller bli hjemme. Vi kan tilbringe kvelden i senga? Jeg sier at vi nok skal finne sengen etterpå, men at jeg vil ut med venninna mi først.

Jeg slipper håndkledet og stiller meg naken foran deg, huden er fremdeles litt fuktig, og jeg spør om du vil smøre meg inn med bodylotion. Du varmer en lite del i hendene dine og begynner å stryke kremen over huden min, nedover armene, nedover bena. Oppover innsiden av lårene og over magen. Snur meg rundt og smører kremen over ryggen og skuldrene.

Jeg lener meg mot deg mens du lar hendene gli nedover brystet mitt og du tar en pupp i hver hånd. Smører med forsiktige bevegelser, sirkler rundt brystvortene som knopper seg og blir harde mellom fingrene dine. Jeg gisper av nytelse og kjenner hvordan kuken din blir hard mot rumpa mi. Jeg vrikker meg mot deg og gnir rumpa mot kuken mens du ruller knoppene mellom fingrene dine. Vi stønner begge to før jeg klarer å rive meg løs. «Etterpå» hvisker jeg, «da skal du få».

Du grynter misfornøyd og gir meg en klaps på rumpa når jeg går for å kle meg. Jeg setter det lange mørke håret mitt opp i en løs topp med noen krøller hengende løst nedover ryggen. Legger en diskret kveldsmake-up og finner frem klærne. Du skuler når du ser hva jeg tar på meg; svart blondebody med stropper og høye blondestrømper under en svart utringet topp og trangt kort skjørt. Når jeg i tillegg finner fram de sexy lårhøye støvlettene med høy hæl og platåsåle og den korte skinnjakka, knurrer du lavt. Det er favorittantrekket ditt, bortsett fra bodyen. Du liker best at jeg har bare BH og hofteholder. Trusa kan ligge igjen hjemme!

Jeg fester øredobbene, finner veska og gir deg er langt kyss før jeg går. «Har en overraskelse til deg etterpå» smiler jeg og løper for å rekke bussen. Det er nemlig ikke hvilken som helst venninne jeg skal treffe. Tidligere i uka fikk jeg melding fra naboen på hytta, henne vi bare kaller Damen. Hun skal på seminar i nærheten og vil treffes for å fortsette der vi slapp og utdype vennskapet. Sist gang gikk det hett for seg på hytta og vi har holdt kontakten etterpå. Vi har blitt enige om at hvis kontakten er det og vi fremdeles har lyst, så blir hun med hjem til oss for overnatting og litt sengekos.

Hun har også pyntet seg og vi gir hverandre en god klem før vi går inn på restauranten. Jeg lar hånda gli ned mot rumpa hennes mens jeg fører henne inn foran meg. Hun lukter deilig og har fast, stram rumpe. Hun er sexy i trang kjole og høye stilletthæler. Jeg kjenner det kribler i underlivet og håper hun vil bli med videre. Vi bestiller og praten går lett. Vi kommer hele tiden «tilfeldig» borti hverandre; stryker føttene over hverandres under bordet, fletter fingrene i hverandre, sender hverandre blikk med løfter om mer. Hun stirrer på utringingen min og jeg lener meg frem så hun får se litt av blondene under.

Puppene mine presser oppover og jeg kjenner brystvortene blir harde og jeg trekker pusten brått. Hun ser reaksjonen min og sender meg et slørete blikk, hun har blitt så kåt av berøringene og alle de seksuelle undertonene i samtalen vår. Hun ber om regningen og spør om vi ikke bare skal droppe barrunden? Hun har lyst til å dra hjem til oss. Jeg nikker og vi skynder oss ut. I taxien lar vi hendene begynne å stryke hverandre, begge puster tungt når vi omsider kommer opp og vi smelter i et dypt kyss mens døra glir igjen bak oss.

Damen sparker av seg skoene og nærmest flerrer av meg jakka. Hun lar hendene gli innenfor bodyen min og avdekker puppene. Hun sluker dem med blikket og sukker henført før hun bøyer seg frem og tar en brystvorte i munnen. Hun er så varm og forsiktig og likevel så grådig og krevende! Jeg kaster hodet bakover og stønner høyt mens hun masserer og suger først den ene puppen, så den andre.

Vi snubler inn på stua og nærmest river av hverandre klærne mens vi kysser, slikker, suger og biter der vi kommer til. Damen synker ned på sofaen og legger det ene beinet over kanten, det andre henger ned mot gulvet. Hun er så jævlig deilig der hun ligger, med spredte ben og fitta vidåpen mot meg. Jeg senker hodet og lar tunga gli opp og ned langs fitteleppene. Hun smaker salt og lukter himmelsk. Hun er klissvåt og stønner dypt, tar tak i håret mitt og presser hodet mitt mot det varme og våte.

Jeg lar tunga gli mot hullet og presser tunga forsiktig inn før jeg gaper grådig over fitta hennes og suger hardt på tappen hennes mens jeg presser to fingre inn og fingerpuler henne vilt til hun kommer. Hun jamrer og vrir seg i ekstase og jeg blir enda kåtere av å se og høre på. Jeg setter meg opp, tørker meg rundt munnen og trekker henne mot meg. «Du er så deilig» hvisker jeg, mens hun sakte faller til ro i armene mine. Hun smiler og kysser meg mens hun ser meg dypt i øynene. «Nå er det din tur» sier hun, og trekker meg opp på beina.

«Hvor er soverommet?». Jeg peker, men før jeg følger etter griper jeg telefonen og sender deg en melding: « Kom hjem😍. Overraskelsen venter😘». Det går bare få sekunder før du svarer. Jeg ser på Damen som svinser rundt i leiligheten; hun er så lekker. Slank og grasiøs med store naturlige pupper og en fast, stram rumpe. Jeg ler høyt og løper over gulvet mot henne, tar tak i hånda hennes og trekker henne med meg inn på soverommet hvor jeg kaster meg på senga og sier «min tur! Knull meg».

Hun smiler av min barnslige iver og krabber opp i senga til meg og bøyer beina mine fra hverandre. Hun lar fingrene gli nedover fra magen, over venusberget og mot tappen. Stopper litt før hun varsomt lar en finger sirkle rundt og rundt mens hun kysser innsiden av lårene og slikker fitta mi. «Mmmmmm» sukker hun, «deilig og våt». Jeg løfter underlivet mot henne og hun øker tempoet. «Åååååååh» stønner jeg, mens jeg kommer mot henne. Hun holder meg fast og fortsetter å suge og slikke, men forsiktigere etter hvert som jeg slutter å skjelve og slapper av.

Vi ler begge to. Ingen tvil om at lysten og kjemien er tilstede! Damen slenger seg ned ved siden av meg og vi stryker forsiktig på hverandre mens vi får igjen pusten. Imellomtiden er du på vei hjem. Du løper opp trappene og låser deg inn. Du ser det ligger klær strødd på gulvet fra gangen og inn på stua. Ett par med høyhælte sko ligger i gangen ved siden av mine boots. Du kjenner det begynner å krible i deg og forventningen stiger.

Når du ser hvordan det ser ut på stua og du hører lydene fra soverommet er du ikke i tvil. Du kler av deg og slenger klærne fra deg på gulvet. Kuken vokser og blir hard mens du hører hva som skjer på soverommet, du tar et godt grep rundt skaftet og runker et par tak før du åpner døra til soverommet.

Du kommer inn og ser Damen og meg i full gang: Damen ligger på ryggen med bena spredt og leker med brystvortene sine. Jeg ligger med rumpa mot deg og sleiker fitta hennes og stikker tunga dypt inn mens jeg holder fitteleppene hennes fra hverandre, før jeg konsentrerer meg om tappen hennes. Lar tunga virvle rundt og rundt før jeg suger hardt. Hun løfter seg opp mot meg og møter munnen min ivrig. Du ser hvordan jeg strutter med rumpa mot deg og at jeg er glinsende våt. Det er speil på veggene, så du ser oss fra alle vinkler.

Du har bare lyst til å tre deg i rumpa mi og ta meg i dype drag, men når vi blir klar over at du har kommet, snur vi oss mot deg og begynner å suge og slikke kuken og ballene dine, annen hver gang. Av og til slipper vi taket i deg og kysser, stryker og kjæler med hverandre mens du ser på, før vi fortsetter å hisse deg opp med munnen og hendene. Jeg tar deg dypt inn i munnen mens Damen ser på og holder håret mitt vekk, så du lettere kan se når kuken glir inn og ut av munnen min, fortere og fortere, dypere og dypere.

Jeg holder hardt i rumpa di og trekker deg mot meg og tar deg så langt inn og ned i halsen jeg greier. Damen slipper taket i håret mitt og legger seg under meg før hun begynner å fingre meg. Du ser i speilet at hun stikker én finger inn i fitta mi, så to fingre og deretter tre mens hun suger på tappen min og masserer puppene sine. Jeg fortsetter å suge deg hardt og dypt, til du nesten kommer.

Da tar du tak i Damen og stabler henne opp på alle fire foran deg før du kjører kuken i henne og støter inn i henne, hardt og dypt. Om igjen og om igjen, mens jeg masserer tappen og slikker og suger puppene hennes. Når hun kommer, dytter du henne vekk og grabber omsider hardt tak i hoftene mine. Du holder meg i et jerngrep mens du skiller rumpeballene fra hverandre og trær den deilige kuken i rumpa mi. Du er glatt og våt av saftene til Damen. Endelig! Du er så kåt at du er på nippet til å komme og du tar meg med lange dype støt, sakte og forsiktig, mens du ser kuken glir inn og ut av det trange hullet.

Damen legger seg under meg igjen og fingrer fitta mi og masserer tappen min. Du tar tak i håret mitt og drar hodet mitt til siden og bakover så du ser nytelsen i ansiktet mitt og øynene som ser på deg med slørete blikk samtidig som kåtheten lyser. Du fortsetter å støte vilt og røft i meg til det går for deg, hardt, og du pumper den deilige, varme sæden din i meg med pulserende støt. Jeg kommer med et vilt skrik samtidig som du brølende presser deg til bunns i meg en siste gang, og tømmer deg helt...