Utvekslingsstudenten

«Der sto Hege kun iført truse, og hun snek seg opp i sengen. Jeg ble paff (...) det var ikke lenge før jeg ikke klarte å ha fokus på annet enn hennes munn rundt pikken min».

Kona er amerikansk, og jeg er norsk. Så etter noen år i Norge bestemte vi oss for å flytte til USA. Etter noen år hadde vi snakket om å bli vertsfamilie for studenter. Så når vi hadde kommet oss på plass tok vi kontakt med et firma som sender elever over dammen.

3. året kom en blond jente fra Rogaland, hun var utrolig søt og nett. Det tok ikke lange tiden før jeg ble litt betatt av denne solstrålen. Så kom julen, og jeg skjønte at hun hadde hjemlengsel, jeg hørte at hun gråt inne på rommet sitt. Jeg banket på og hun sa: «kom inn».

Der satt hun i truse og en liten topp. Vi hadde alltid snakket amerikansk i huset, men denne gangen begynte jeg å prate norsk, for å se hvordan det påvirket henne i denne situasjonen. Hun smilte mellom tårene. Så ga jeg henne en god klem, hun la armene rundt meg og takket for samtalen.

Rett over nyåret skulle kona på kurs med jobben,
hun skulle være borte en uke.

Den 2. kvelden hørte jeg Hege gikk for å pusse tenner. Jeg hadde kledd av meg og var på vei til sengs, men ville ta meg en kjapp dusj. Så jeg sto utenfor badet og ventet på at hun skulle bli ferdig. Hun kom ut og ønsket meg en god natt. Jeg tok meg en kjapp dusj og gikk tilbake til soverommet, la meg til rette og hørte døren gikk opp.

Der sto Hege kun iført truse, og hun snek seg opp i sengen. Jeg ble paff og fikk sagt: «Hva gjør du her?» Hun svarte ikke, men hånden hennes gled under lakenet jeg hadde over meg. Hun fant pungen og pikken og begynte å kile pungen og etter hvert dra i pikken min. Nå var det umulig å tenke rasjonelt. Så mistet jeg alle hemninger, og hendene mine vandret over kroppen til Hege, så skled en finger ned og masserte musa hennes, hun sa: «jeg vil at du slikker meg», så stelte hun seg på alle fire med rumpa i været.

Jeg slikket og blåste. Så sa hun: «slikk meg i rumpa». Jeg elsker å rimme, men kona er ikke så begeistret for det. Så nå tenkte jeg at dette måtte nytes. Hege sa: «nå vil jeg suge deg». Jeg la meg på ryggen og hun la seg over meg i 69-stilling, så jeg fremdeles hadde tilgang til musa, men det var ikke lenge før jeg ikke klarte å ha fokus på annet enn hennes munn rundt pikken min.

Så reise hun seg opp og sa: «nå knuller du fitta mi. Jeg har savnet å ha sex, og jeg vil ikke at det skal gå rykter om meg på skolen».

Jeg kjente den deilige musa hennes omsluttet pikken min,
og hun var våt og trang.

Jeg pumpet på, og Hege stønnet, så sa jeg: «liker du å få den i stumpen?» «Ja, jeg elsker det».

Dette hadde jeg ikke gjort siden en eks som var veldig glad i det. Så dette så jeg fram i mot å prøve igjen. Hun sa: «vent litt, jeg vil bare kjenne smaken av musa mi før du fortsetter». Så tok hun pikken i munnen. Så snudde hun seg igjen før hun spredde skinkene og sa: «vær forsiktig, så skal jeg gi deg beskjed om når du bare pumper løs».

Jeg sto nå på knærne og hadde ikke så mye som en tanke om at jeg var utro mot min kone. Før jeg tømte meg i rumpa på Hege. Hun kysset meg på munnen, sa god natt, så reise hun seg opp fra sengen og gikk til sitt rom. Det ble med den ene gangen, men det var nok like godt for oss begge.