Utendørs sommerdrøm

Det var sent på kvelden, når jeg sto å så på når sola sakte dro sin vei. Jeg tenkte på ham, den varme kroppen hans. Måten han kysser meg, måten han beføler meg. Vi var unge og kåte den kvelden, men vi kunne ikke vente. Vi hadde avtalt å treffes ved en gammel brygge, den var langt unna alt annet uinteressant. Jeg la pleddet ned på det myke gresset, og satt med ned. Jeg tenkte mer på han, og hisset meg selv opp. Jeg begynte å kjenne på musa mi, den dunket. Så jeg la meg ned på siden og lukket øynene, fantaserte slik man fantaserer når man er ung. Jeg drømte meg selv bort, jeg var i min egen våte verden.

Jeg våknet med en varm hånd førende oppover fra låret til midjen min. Det var han, jeg kunne kjenne det. Jeg så på han, han smilte lurt og tirrende. Jeg kunne se at han ville ha meg, men lot vær å gjøre noe for å tirre meg. Så jeg strakte meg mot han og kysset han varsomt på munnen, samtidig som jeg førte hånden min over der staven hans dunket. Han la seg ned på rygg, og gled fingrene sine gjennom håret mitt. I det vinden blåste varsomt forbi, tok jeg å strøk hånden min langsomt over brystet hans. I det hånden min gled over staven hans, reiste den seg. Jeg åpnet buksa hans varsomt, med ett lurt smil om munnen. Når buksa var av, dro jeg hånden ned i boxeren hans. Jeg runket han varsomt, til jeg dro boxeren hans helt av.

Jeg bevegde meg nærmere og nærmere kuken hans, til jeg slapp den. Han så på meg med forundrede øyne, til jeg stakk ut tungen min og slikket det sakte. Kuken hans ristet nesten av utholdenhet, til jeg stakk den i munnen min. jeg sugde han rolig, jeg hørte at han likte det. Han stønnet rolig, slik mannfolk stønner. Etter en stund klarte jeg ikke å vente selv, og hintet til han. Han satt seg opp, og la meg bak raskt å dominerende. Han begynte å leke fingeren sin rundt klitoris, til han begynte å slikke meg først rolig men så hardere og hardere. Så klarte jeg ikke mer, jeg så på han med lukkede øyne (av nytelse) og ropte ”TA MEG NÅ!”.

I full hast stakk han kuken sin inn i meg. Han stakk den hardt inn, men stakk den fort ut igjen for å tirre meg. Jeg dro han til meg av ren opphisselse, og kommanderte kuken hans inn i meg igjen. Han tok meg hard t, hardere en noen gang. Jeg stønnet så høyt, at jeg var sikker på at noen kunne høre det 1km unna. Mens kuken hans var halvveis inni meg, vrikket jeg rundt på hoftene. Han ga fra seg ett hardt mannlig stønn, som bekreftelse på at han likte deg. Han gikk lengre og lengre inn i meg, til jeg dyttet han bak og tok over han. Jeg satt meg med ryggen mot han, opp på kuken hans. Jeg la hendene på kneene hans, og førte meg selv opp og ned.

Jeg begynte å ta på ballene hans, rolig og varsomt. Han satt seg litt opp, uten å avbryte meg. Jeg kunne føle de varme hendene hans, gli mot brystene mine. Han tok varsomt på niplenene mine, jeg stønnet. Til slutt satt jeg meg mot han, og danset på kuken hans som om jeg var på en hest. Jeg stønnet høyere en noen gang. Jeg kunne høre at han nøt det, så jeg krydret stønnene litt. Når vi begge kom, gikk han rolig ut av meg. Jeg slapp fra meg noen rolige puste-stønn, mens jeg la meg opp på bryste hans.