Uten kontroll

Jeg kan kjenne spenningen rase gjennom meg idet jeg ankommer det utvalgte stedet. Det er en stor nattklubb i en travel by. New York er midti i den travleste tiden på døgnet. Klokka begynner å nærme seg elleve om kvelden og det er bekmørkt, men alt lyses opp av de tusen små vinduene i alle de høye skyskrapene. Det høres latter og bråk fra klubbene og restaurantene i området, og lukten av varm mat siver ut fra et av stedene.

Nattklubben jeg skal inn i ligger i en gigantisk bygning. Jeg går selvsikkert inn, men er samtidig veldig oppmerksom på hvordan andre kler seg. Jeg har på meg en kort kjole. Det sorte stoffet klemmer hver eneste kurve perfekt og de lange beina mine vises perfekt. De blir forlenget enda litt mer med et par gigantiske lakkstiletter. På hotellet hadde jeg lenge vurdert om jeg skulle gå med håret opp eller ned, og hadde endt opp med ned. Alt det lange blonde håret mitt falt ned over ryggen, og endte i den perfekte kvinnelige svaien over rumpa.

Jeg setter meg på en av de høye barkrakkene og bestiller en martini. Mens jeg venter på drikken, ser jeg meg om i rommet. Litt lenger borte i baren får jeg øye på en høy og uvanlig vakker mann. Han har markerte kjevebein, sorte øyebryn og den peneste kroppen jeg har sett på lenge. Han sitter å drikker en eller annen eksotisk drikk jeg ikke gjenskjenner og plutselig vrir han hodet sitt mot meg. Jeg snur meg raskt bort igjen, men jeg kan kjenne øynene hans på meg. Det kribler i magen, og jeg kjenner at kåtheten begynner å snike seg innpå meg. Jeg drikker opp martinien, før jeg forviller meg ut på dansegulvet. Det er fullt av folk her som danser til den høye musikken. Den er sensuell, og en varm følelse brer seg i underlivet. Jeg danser med myke bevegelser og store bevegelser med hoftene. Lar kåtheten ta styringen. Jeg lukker øynene og føler på musikken.

Etter et kort øyeblikk med dansing, kan jeg kjenne en varm kropp bak meg. Makuline og store hender legger seg på hoftene mine, og jeg blir trukket mot en stor herrekropp. Jeg kan praktisk talt kjenne musklene gjennom hva virker som en skjorte. Jeg snur hodet for å se hvem det er, og får øye på den kjekke mannen fra baren. Jeg smiler lurt for meg selv, og lar hoftene jobbe ekstra mye mot kroppen bak meg. Kuken hans vokser i buksa, og jeg kan kjenne at den blir større og større. Han grynter og snur meg brått rundt så jeg står ansikt til ansikt med ham. Øynene hans er virkelig fantastiske. De har en dyp brunfarge, som bare fortsetter innover og innover. Kåtheten har nå tatt over for fullt, og jeg legger hendene om halsen på ham og begynner en vill og sensuell dans mot det store kjønnet hans. Som om det var overhode mulig, presser store overarmer meg enda tettere inntil ham.

En av de sterke hendene forlater ryggen min, og sklir over rumpa mi. Den klyper forsiktig, og jeg stønner av nytelse. Så forsvinner hånda hans under kjolen og stryker lett over de klissvåte kjønnsleppene mine. Jeg gisper etter luft og vil at han skal fortsette, men han trekker hånda ut igjen og suger lett på den. Det virker nesten som om han har glemt at vi ikke er alene. Han ser meg lenge i øynene, og kåtheten min speiler seg der i dypet. Plutselig tar han hånda mi og drar meg bortover mot heisen bakerst i lokalet.

Inne i heisen blir jeg presset opp mot en vegg og leppene mine blir offer for hans. Tunga jobber og jobber, og snart holder jeg ikke ut mer. Jeg vil kjenne ham inni meg, la ham fylle alle hull det overhode er mulig å fylle. Heisturen er ferdig på et blunk, og det viser seg at nattklubben også leier ut rom. Han drar meg mot et av de bakerst i gangen. Vel innenfor døra forsvinner kjolen min fortere enn jeg trodde var mulig. Han trer tilbake og studerer kroppen min. Han stønner, og hendene hans åpner raskt BH-en. En perfekt C-cup kommer til syne under de svarte blondene.

Truse hadde jeg latt være å ta på. Hendene hans er overalt, men når jeg forsøker å ta av ham klærene, får jeg et kjapt rapp over hendene. Han dytter meg inn på soverommet, og jeg legger meg ned på senga. Bena mine sprer jeg omtrent av seg selv, og nå kan jeg ikke vente mer. Jeg ber ham om å ta meg hardt, men han bare ler. Sakte binder han henda mine fast til hver sin sengepost, og gjør det samme med beina. Jeg kan ikke bevege dem en millimeter, og det er en herlig følelse. Mysteriemannen min drar en finger gjennom det gjennomvåte kjønnet mit, og jeg vrir meg av nytelse. Han finner klitten min og masserer den forsiktig. Det skal omtrent ikke mer til.

Kroppen min vrir seg i ekstase, og når han kjører en finger hardt inn i musa mi, svartner det for meg. Han kjører to fingre hardt inn og ut, og jeg kommer sterkere enn jeg noen gang har gjort før. En herlig varme sprer seg i kroppen min, og jeg skriker ut i vellyst. Han stopper ikke, men kjører på. Jeg kommer igjen og igjen og igjen, til jeg tilslutt ikke vet forskjellen på oppp og ned. Han ler en dyp latter og trekker fingrene ut. Han romsterer i en skuff, og opp kommer en rekke med ting jeg kun har sett i pornofilmer før. Et svart tørkle blir festet rundt øynene mine, og et annet blr bundet fast rundt munnen min. Jeg kan ikke komme med annet en kvalte lyder, og disse kommer det mange av når han kjører noe inn i musa mi. Jeg kjenner det igjen som en dildo som også stimulerer klitten.

Plutselig skjer det ikke mer. Jeg hører fottrinn forsvinne ut av romet, og jeg er alene. Alene med en vibrerende dildo som presser mot g-punktet mitt. Den varme følelsen kommer tilbake, og jeg prøver å støte mot den, men det er ingenting som holder igjen, og jeg kan nesten ikke bevege meg. På få minutter går det for meg igjen, og denne gangen skriker jeg av full kraft. Plutselig blir dildoen revet ut av meg, og en tjukk væske renner over hele meg. Hender masserer oljen utover og han lar dråper skli over klitten og inn i hullet mitt. Det kiler, og jeg stønner igjen og igjen bak tørklet i munnen min.

Noe stort blir presset mot hullet mitt, og endelig skal jeg få kjenne pikken hans. Den er gigantisk, og det føles som om jeg skal sprenges. Dildoen kjøres inn i rumpa mi, og vibratoren blir satt på for fullt. Han stønner i takt med meg nå, og det tar ikke lang tid før han tømmes over brystene mine. Den varme tungen hans slikker det i seg, og fingrene hans masserer klitten min fort og hardt. Jeg kommer som en storm, og denne gangen varer orgasmen lenge. Jeg ligger der å vrir meg, men han nekter å slutte. Jeg kommer gang på gang, til han til slutt synker sammen oppå meg. Jeg hører et klikk, og håndjernene er fjernet.