Uten hemninger

Jeg hopper i det! Lenge har jeg ønsket å reise avsted, lenge har jeg drømt om å pakke kofferten og stikke av fra alt! Og nå skal jeg endelig gjøre det. Jeg ser på kofferten som står klar ved soveromsdøren. Om fire timer er jeg på vei til Island og jeg gleder meg til eventyret som venter meg. Jeg smiler og slenger meg ned på sengen, kjenner at det kribler i kroppen av spenning. Jeg må snart kle meg. Hendene mine leker over brystene. Stryker sakte og forsiktig over dem. Mmm, det er deilig å ligge slik, fantasere seg bort og kjenne lysten komme. Jeg presser brystene forsiktig sammen og slipper igjen. Stryker nedover magen og videre mellom bena. Fingeren sirkler rundt tuppen og det blir vått og deilig. Jeg beveger hånden fortere, kroppen spenner seg når jeg nærmer meg orgasme og et lite skrik unslipper mine lepper i det jeg kommer.

Hotellet er vakkert. Etter en kjapp titt og et kjapt klesskift beveger jeg meg ned til restauranten. Det lukter deilig, jeg bestiller en medium stekt biff og et glass med rødvin. Det er uvant å reise alene men jeg føler meg fri og jeg synker fornøyd ned i stolen. Kjolen er ny. Rød, lårkort kjole med beskjeden utringning. Jeg ser jeg blir lagt merke til. To herrer på min venstre side blunker og sender meg et smil i ny og ne. Jeg smiler tilbake mens jeg tenker mitt... . Jeg hører at en dame på nabo-bordet kaller dem Tengel og Hans. Hun spør om de skal være med på byen neste kveld og de nikker og sier at det skal de nok.

Mens det nærmer seg slutten på måltidet mitt legger jeg merke til at de to herrene reiser seg og forlater restauranten. Jeg reiser meg og følger etter. De går ned trappen, mot garderobene til bassenget. Jeg venter litt før jeg åpner døren og går inn til dem. Det er bare de to der inne, nå bare med hvert sitt hånkle rundt livet ser de spørrende på meg. Jeg går sakte mot dem mens jeg spør om det er greit at jeg kommer inn. De ser på hverandre og nikker. Han ene er like mørk som den andre er lys. To muskuløse kropper roper på meg, to nydelige smil og fire ertelystne øyne ser på meg. Hva skal en stakkars jente gjøre? Det er bare å lystre.

Jeg slipper den ene kjolestroppen, sier at jeg trenger hjelp med den andre mens jeg prøver å sette opp et uskyldig ansikt som jeg antagelig misslyktes med. Med en stående bak meg og en stående tett inntill meg forfra kjenner jeg brystvortene stramme i påvente av det som kommer. De nøler ikke med å begynne å kysse meg. På halsen, på skuldrene, ørene..Jeg lukker øynene og maler som en katt. I knew u were a dirty girl, sier Hans. Jeg smiler lurt opp mot ham. Jeg stønner, deres hender beføler hele meg, jeg sitter fast mellom dem. Snart er jeg naken mellom dem. Jeg tar tak i hånkleet til Hans bak meg og røsker det av han. Jeg griper om pikken hans og han stønner høyt i øret mitt.

Tengel løfter meg opp og legger meg ned på benken bak oss. Han deler bena mine og jeg kjenner at jeg nesten kommer når han begynner å leke med fitta mi. Tungen hans glir sakte opp og ned og han fører en finger inn i meg. Snart har jeg Hans i munnen og jeg leker begjærlig med han. Ingen av oss legger merke til at døren har glidd opp. I det Tengel trenger inn i meg ser jeg en jente stående bak han. Hun leker med seg selv mens hun ser på oss. Kom hit sier jeg og hun kommer. Hun biter meg i brystvortene før hun setter seg på munnen min. Tengel og Hans er slørete i blikket, de ser på oss, spiser oss opp med blikket. Jeg lar tungen gli inn i henne, kjenner saftene hennes renne nedover haken mens hoftene hennes beveger seg. Hun kommer raskt. Hun går mot Hans som tar tak i baken hennes, gir den et slag før han trenger inn i henne bakfra. Synet gjør meg svinkåt. Tengel ser på meg mens han beveger seg ut og inn av meg.

Han legger seg inntill meg og kysser meg begjærlig. Støtene blir hardere og hardere. Den deilige følelsen av å nesten komme varer og varer, helt til det plutselig svartner for meg og kroppen rykker til av en altoppslukende orgasme. Vi kommer samtidig og synker sammen begge to. Hans og den ukjente jenta knuller fortsatt og vi blir liggende å se på dem. Jeg kjenner Tengel snart blir hard igjen og vi smiler til hverandre. Snart er vi i gang igjen. Med deilig bakgrunnsmusikk smelter vi sammen og jeg opplever nytelsen igjen.

Kulden ute finner oss ikke, og før vi blir mette på hverandre er en ny dag i anmarsj. Jeg gleder meg til resten av oppholdet. Med Tengel, Hans og ikke minst den ukjente blondinen som fant oss. Det slår meg plutselig at det er en av servitrisene fra restauranten oppe. Vi tusler opp hver for oss, med en avtale om å treffes senere samme dag. Da blir det biltur ser det ut til. Biltur for fire.. ;) Hvis ikke noe annet skulle dukke opp da... Man vet jo aldri.