Utelivets fristelser

Jeg beundret henne på avstand. Lot øynene gli over de myke kurvene hennes. Brått snudde hun seg, og kom gående mot meg. Blodet raste til ansiktet mitt, temperaturen steg med tjue grader, hadde hun merket at jeg stirret?

Jeg satte flaska til munnen, og tømte resten av ølen i en svelg. Hun gikk rett forbi meg, men idet hun passerte lot hun hånden stryke over lårene mine. Jeg lente meg ut av barkrakken for å se etter henne. Bakenden hennes smatt ut døra. Før nervene rakk å ta styringen, var jeg oppreist og på tur etter henne.

Hun stod like utenfor og trakk av en sigarett. Øynene våre møttes, det rykket i munnviken hennes, før hun hevet et bryn og tydelig vurderte meg opp og ned. Jeg kjente hvordan blodet nok en gang skjøt opp i hodet. Automatisk rev jeg meg vekk, og tok et par skritt unna. Hvor jeg ble stående med ryggen mot henne. Jeg dro mine egne sigaretter opp av lomma, og fisket ut en. Lighteren så ut til å være sporløst forsvunnet. Jeg lette panisk i alle lommer, uten hell.

"Her." Hun hadde sneket seg rundt meg, og satte sin sigarett inntil min.

"Du må trekke." Stemmen hennes var mørk, men feminin. Hun smilte. Nærheten gjorde meg mo i knærne. Da jeg hadde fått fyr, takket jeg, og skulle til å flytte meg unna. En hånd la seg på hoften min, og holdt meg tilbake. Pulsen økte.

"Er du alene?" Spurte hun, fortsatt med hånden parkert på hoften min. Jeg nikket. Jepp, ikke annet enn en taper som gikk ut for å ta en øl, eller åtte, alene. "Du?" Fikk jeg frem. Hun nikket mot en gjeng litt lenger opp i gata. Hånden hennes beveget seg, gled bakover. Rett før den traff rompa, trakk hun seg unna. Hun blunket, før hun gikk til gjengen hun nettopp hadde nikket mot. Jeg kremtet, og konsentrerte meg om sigaretten. Forsøkte å konsentrere meg om den. Kroppen nektet å gi slipp på følelsen av berøringen hennes. Hver gang jeg blunket, beveget hånden hennes seg lenger. Jeg rykket, som for å riste det av meg. Det hjalp ikke. Kroppen min, jeg, var desperat etter intimitet. Jeg kunne ikke huske når sist var, bare at det var lenge, måneder. Selv da hadde det ikke vært ekte, gnisten mellom meg og kjæresten hadde vært død det siste halvannet år.

"Hva gjør en jente som deg med sånt et trist uttrykk?" Hun var tilbake. Hjertet hoppet over sikkert fem slag.

Jeg trakk på skuldrene, håpet at jeg så uanfektet ut. Hun la en arm på ryggen min og geleidet meg mot inngangen til puben. I det vi smatt inn døra, smikket jeg sneipen unna. En intens varme spredde seg fra hånden på korsryggen min. Hun puffet meg videre innover i lokalet, til vi kom til en ledig bås.

"Sitt." Kommanderte hun, før hun snudde på hælen og gikk målrettet mot bardisken. Jeg gjorde som hun sa, og beundret samtidig synet av henne mens hun beveget seg fra meg. Det smale livet, den fyldige rompa. Til og med ørene, som såvidt kunne skimtes under det rufsete håret. Fantasien tok overhånd, jeg bannet og smelte hodet i bordplata.

"Lever du?"

Flau, rettet jeg meg opp. Hun satte en øl foran meg, samme til seg selv. "Det er slik du drikker?"

Jeg nikket takknemlig. Stirringen hennes gjorde meg utilpass. Hun smilte, et smil som avslørte smilehullene hennes. Hadde det ikke vært for at jeg alt satt, ville jeg mistet balansen. Hun lente seg nærmere. Nesene våre var bare millimeter fra sammenstøt. Jeg holdt pusten. Hun la to fingre under haken min. Kom hun til å kjenne pulsen min? Jeg ble het om ørene. Fornuften ba meg trekke meg unna, si jeg var opptatt. Kroppen, på den annen side, hadde ingen planer om å lystre. Hun lente seg lenger inn og tok leppene mine i sine. Jeg sukket i nytelse. Tungene våre ble kjent med hverandre, danset rundt. Det var lett å merke at hun ville ha meg, like mye som jeg ville ha henne. Lysten dyttet alle nerver unna, jeg satte meg skrevs over henne. Dro hendene gjennom de korte lokkene hennes mens vi kysset. Hendene hennes gled oppover lårene mine, før de fant veien til rompa, som de begynte å masere. Kyssingen ble mer intens. Jeg flyttet meg nedover til nakken og øreflippen. Mens jeg nappet og lot tunga leke med øreflippen hennes, begynte jeg å kneppe opp skjorten hennes. Hendene hennes forsvant oppunder genseren min. Først opp ryggraden, før de fant veien frem til brystene mine. Jeg bet henne i halsen og stønnet. Hun rullet brystvortene lett mellom fingrene.

"Jeg elsker at du ikke bruker bh." Hvisket hun hest. Jeg veltet henne ned på benken, og strøk nedover kroppen hennes, lot hånden gli innenfor buksa. Alt utenpå boxeren kunne jeg kjenne at hun var våt. Jeg dro boxeren til side, og lot en finger gli over den glatte sprekken hennes. Jeg kjente hvordan pusten hennes endret seg, hvordan hele jenta lengtet etter at jeg skulle ta henne. Jeg dro hånden langt nok opp til å komme til under i linningen på boxeren hennes. På tur ned igjen streifet jeg klitten hennes. Hun stønnet, dro meg til seg etter nakken og kysset meg. En hånd strøk meg i skrittet utenpå buksa. Jeg presset meg mot den. Samtidig lot jeg en finger gli inn i henne. Jeg bøyde leddet og kjente den knudrete veggen mot fingertuppen. Jeg dyttet inn en finger til, og lot tommelen gli opp til klitten. Åpningen hennes strammet seg rundt fingrene mine, mens hun heiste hoftene. På et øyeblikk hadde hun flyttet neven innenfor tøyet mitt. Jeg stønnet idet fingrene hennes delte leppene mine. Det var vått nok til at to fingre kunne gli rett inn. Jeg beveget hoftene i takt med fingrene hennes. Samtidig ble mine egne fingre styrt av hofte bevegelsene mine. Tempoet økte i takt med nytelsen. Jeg kunne kjenne en svettedråpe liste seg nedover tinningen. Med hvert støt, stimulerte hun g punktet.  Hun økte presset med fingrene, jeg imiterte henne. Orgasmen bygget seg opp. Hun klorte meg nedover ryggen. Vi kysset intenst, bet hverandre i leppene.

Mens vi vred oss i synkronisert orgasme, tok en kraftigere hånd tak i skulderen min. Det var absolutt verdt utestengelsen fra puben.