Ungdommelig kjærlighet | Kondomeriet

Ungdommelig kjærlighet

Han  er høy, kjekk og alt det ei ung kvinne kan tenke seg. Ihvertfall, er jeg den som elsker han høyest av alle.  Smilet hans slår alle colgate reklamer, han er perfekt. Han føler nok det samme, men har antageligvis ikke sagt noe, for han syntes sikkert at jeg er for deilig for han, den spenningen som vil skje om våre kropp møtes kan være ødeleggende.

Vi sitter ved siden av hverandre i et klasserom, og jeg vet at en dag, ja en dag så skjer det. Når jeg tenker på kåte tanker, så er det ikke for meg men for oss begge, det er denne kjemien mellom oss som ingen andre kan føle.
Han peker på buksa si også ler han, og han vet at jeg skjønner akkurat hva han mener. Han gjør slikt ofte, slikt som han vet jeg tenner på. Han vet at jeg vil ha han, og han skjuler ikke det.  ”Jeg er våryr, sier han en dag, og jeg vet at du også er det”..Jeg sier ikke stort, men bare snur hodet mot vinduet og kjenner det at han er rett.

Jeg ser den nakne kroppen hans, i den lille hybelsengen min. Det er så lite plass at han må krype inntil meg, der jeg ligger naken i sengen. Han hvisker i øret mitt, at dette har han ventet lenge på. Han har ventet lenge på det å kjenne leppene våre mot hverandre. Leppene hans var himmelsk. Jeg kjente hele kroppen stige til et annet nivå, og jeg omfavnet han. Jeg tryglet ham, uten språk, om å gjøre slutt på denne lengselen, om å ta vekk den følelsen av å ha han inni meg, han måtte fikse det nå!

Uten ord, uten et eneste lyd visste han det, han trengte seg rolig men sikkert inn i meg, og det gikk for meg, før han var halvveis. Jeg stønnet og kunne aldri ha beskrevet hva jeg følte der og da. Den var akkurat slik jeg hadde sett det for meg, hard, passe stor og lang. Han var like myk og elskverdig som jeg hadde sett for meg. Han tok det rolig, rolig, rolig, også gradvis begynte han å kjøre på. Han kjørte den så klitoris ble varm og jeg kjente det. Det ble bare bedre og bedre og jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte bare le. Jeg lo, lo lavt inni meg over den gleden han nettop hadde gitt meg. Han hadde gjort hele livet mitt hel.

Vi fortsatte og det gikk for meg igjen. Ungdommelig kjærlighet, det var akkurat det det var. Han hvisket stille i ørene mine ” du tok det slik jeg ville gi det, og jeg slutter ikke før du er tilfredsstilt”.
Det var som om vi hadde gjort det hver dag. Han visste akkurat hvordan han skulle tilfredsstille meg, og han hadde akkurat gjort en feil, for jeg ville ikke at det skulle slutte, jeg ville fortsette, kjenne den stive pikken inn i meg. Han kunne ikke slutte.
Jeg snur hodet, og innser at jeg sitter i klasserommet, og han er fullt påkledd . Jeg ser til alle kanter, ser på læreren og på de andre for å se om noen merket det, men huh, det var bare jeg som visste det. Jeg så tilbake til han og tenkte, bare vent du, snart, snart blir du min......