Uforventet vending | Kondomeriet

Uforventet vending

"Jeg tok handa hennes og dro henne inn i bakgaten, dyttet henne inn mot veggen og leppene mine møtte hennes"

Jeg ble invitert på jentekveld til min beste venninde noe som passet meg utmerket for jeg håpet HUN skulle være der også. Jeg kjøpte med meg nok drikke til å vare ut natten, pluss til å dele med noen om de hadde for lite. Klokken nærmet seg syv på kvelden og jeg var allerede klar til å dra. Jeg tok bilnøkklene og gikk ut døra, satte meg i bilen og kunne kjenne at det kribblet litt i magen med tanke på at HUN kunne være der.

Jeg åpnet døren og der satt det en gjeng med kakklende damer, alle rundt 20 årene. Jeg kikket meg godt rundt, men hun var ikke der. Jeg kjente jeg ble litt skuffet, men bestemte for å få en bra kveld ut av det like vel. Bare noen få timer etter ringte telefonen min, det var HUN som ringte. Jeg hoppet opp og tok den, HUN ville jeg skulle gå imot henne, noe jeg selvfølgelig gjorde. Det kribblet bare mer og mer i magen jo nærmere meg HUN kom. Hun kasta seg rundt armene mine og kysset meg på kinnet, jeg kjente jeg ble rød i kinnene og varm i hele kroppen.

vi kom rundt et hjørne på en bygning, der var det også en bakgate, jeg tenkte nå skal jeg endelig ta meg opp mot og se hva som skjer. Jeg tok handa hennes og dro henne inn i bakgaten, dyttet henne inn mot veggen og leppene mine møtte hennes. Jeg kunne kjenne pulsen hennes øke under hendene mine, så jeg kysset henne mer intenst, jeg lot tungen min finne hennes og de surret seg rundt i dansen. Jeg presset meg helt inn til henne og snek handa mi under gensere og bhen. jeg kjente brystvortene bli stiv inni håndflaten min, og pusten hennes økte enda mer.

Hun tok tak i handa mi og førte den forsiktig nedi buksa si, inni trusen og førte den helt inn mot klitten. jeg små stønnet da jeg kjente hvor våt hun var. jeg kjente handa hennes komme ned i buksen min og hun sa: Du vet ikke hvor lenge jeg har ventet på dette Sunniva. Så kjente jeg at hun laget små sirkler med fingrene sine mot klitten min og orgasmen bygget seg fort opp, jeg kjente at hun var nært så jeg stoppet opp litt og kikket lurt på henne før jeg fortsatte til vi begge kom med høye stønn.