Uforglemmelig sydentur

«Sebastian hadde luftet ønsket om trekant for lenge siden (...) Nå som jeg hadde møtt Celine og flørtet litt med henne, begynte tankene å svirre»

Jeg og typen min Sebastian var på et av de hotteste utestedene i Alanya i Tyrkia.

Jeg la merke til at han flere gangen møtte blikket til ei fantastisk pen jente som satt i baren med en Mojito i hånden. Da jeg tok det opp med han anntok han med en gang at jeg var sjalu, og snudde derfor ryggen til den søte jenta som satt i baren for å skåne meg, og begynte å snakke med de norske fotball-freakene han hadde møtt i stedet. Jeg og jenta i baren begynte og sende blikk til hverandre, og jeg tok etterhvert mot til meg og gikk bort for å hilse på.

Celine het jenta med de knall blå øynene og det lange lyset håret. Sebastian hadde luftet ønsket om trekant for lenge siden, men det slo jeg fra meg med en gang. Nå som jeg hadde møtt Celine og flørtet litt med henne, begynte tankene å svirre, og jeg konkluderte med at jeg kunne i alle fall prøve det. Etter enda litt mer flørting og komplimenter spurte jeg henne om hun kunne tenke seg å ha trekant med oss. Celine rødmet, og takket sjenert ja. Vi gikk sammen bort til kjæresten min, og jeg introduserte han for Celine. Han snudde seg mot meg og ga meg et flørtende blikk, han skjønte hvor jeg ville med dette. Utrolig nok droppet han fotball praten fortere enn svint, og vi gikk utenfor for å finne en taxi. Jeg kunne uten problemer se at Sebastian var spreng kåt bare av tanken, noe som også gjorde meg kåt.

Vi satte oss alle 3 bak i taxien, hvor jeg satt i midten. Jeg og Celine begynte å klå på hverandre og kysse litt smått, og jeg så i øynene til Sebastian at dette nøt han virkelig. Vi kom oss opp på hotellrommet, hvor det ikke tok lang tid før det var action. Jeg og Celine begynte å kline og ta på hverandre, mens Sebastian sa at han ville se på litt først. Vi kledde rolig av hverandre og nøt den spennende opplevelsen. Åh, så deilig og sensuelt det var å bli tatt på av en jente! Det pirret i hele kroppen, og jeg kjente tydelig at det banket nedentil. Jeg la meg oppå Celine og kysset henne forsiktig på halsen og nedover mot brystene.

Brystvortene var stive, og Celine pustet tyngre og tyngre. Jeg beveget meg sakte men sikkert enda lenger nedover den deilige kroppen hennes, helt til jeg var kommet til kjønnet hennes. Jeg sleikte henne på innsiden av låret mens hun presset underlivet sitt opp mot meg som et hint i om at hun var klar. Jeg fortsatte å erte og små bite, og til slutt tok hun tak i håret mitt og flyttet tunga mi dit hun ville ha den. Ei så fin fitte har jeg aldri sett før, glattbarbert og stram. Jeg kunne også se at det glinset litt i vaginaen, og dette gjorde meg virkelig tent. Jeg sleikte forsiktig over klitoris, og da kom det et langt gledes stønn ut av henne. Jeg er sikker på at det var like godt for meg som for henne, for dette var virkelig opphissende! Jeg utforsket henne med tunga mi mens pusten til Celine ble tyngre og tyngre. Jeg så i øyekroken at Sebastian satt i stolen å runka og stønnet forsiktig mens han nøt det han så. Jeg stakk en finger inn i Celine, og det kom et herlig stønn. Gud så våt hun var, og for ei fantastisk fitte! "Vil du bli med nå eller?" spurte jeg kjæresten min om.

Jeg har aldri sett han kommet seg så fort opp av en stol før i mitt liv, dette lå ann til å bli en fantastisk opplevelse. Jeg la meg ved siden av Celine mens vi kysset og Sebastian tok på oss begge. "Åh så deilig dette er!" sa han. Han trengte inn i Celine mens jeg satte meg på skrevs over hodet hennes for at hun skulle slikke meg i mens. Du skulle sett øynene på Sebastian, de holdt på å dette ut. "Aaaah, fy faen så sexy!" sa han med hes stemme. Jeg lo ertende tilbake og sa at han hadde ikke sett noe enda. Celine sleikte meg som en gudinne, og jeg var kåtere enn noen gang.

"Nå er det min tur, jeg må få kuk!" brøt det ut av meg. Jeg overrasket både meg selv og kjæresten med å si noe sånt. Jeg ba han om å ta meg bakfra, slik at jeg kunne sleike Celine litt igjen. For en utrolig bra kropp hun hadde den jenta! Hun var slank og brun, hadde slikemyk hud, store bryster og et virkelig vakkert annsikt. Sebastian økte temoet stadig, noe som førte til at jeg øket tempoet når jeg sleikte Celine også.

Vi var sprengkåte alle 3, og vi stønnet om hverandre. Celine reiste seg opp, og ba meg om å legge meg på rygg i steden. Det gjorde jeg, og Sebastian tok meg i misjonær. Celine begynte å ta og kysse på hele meg mens Sebastian pulte meg, fy fader så deilig! Hun ertet meg like mye som jeg hadde ertet henne tidligere, og til slutt begynte hun å stimulere klitorisen min. "Ååååh, så deilig. Fortsett, begge to!" ropte jeg andpusten som jeg var. Jeg fingret så den våte fitta til Celine, og stønninga hennes tente meg enda mer. Jeg kjente at jeg var ikke langt unna orgasmen, så jeg ba dem begge om å stoppe, for dette måtte vi nyte. Celine satte seg på skrevs over Sebastian og begynte å ri han, mens jeg satt å nøt utsikten ei lita stund. Noe så vakkert hadde jeg aldri sett før. Ansiktsutrykkene hennes, munnen, brystene og håret. Jeg bare måtte ta på meg selv, jeg klarte ikke la være. "Bli med du også nå" sa den kjekke kjæresten min, og jeg nølte ikke ett sekund. Jeg satt meg til slik at han kunne sleike meg mens jeg kunne få ta på Celine samtidig.

Nå ble det virkelig hett, og vi ble høylytte etterhvert. Jeg stimulerte klitorisen til Celine mens hun red Sebastian, som samtidig sleikte meg. Jeg nøt synet av Celine og Sebastian, det var virkelig deilig å se på. Celine stønnet høyere og høyere, mens Sebastian økte temoet på tunga si. Det gikk ikke lenge før vi alle 3 brøt ut i et eneste stort og langt stønn. Jeg kjente en orgasme sterkere enn noen gang på tur rundt i kroppen min, mens jeg tåkete ser på Celine mens hun også kommer. Hele kroppen hennes rister mens hun roper "tøm alle saftene dine i meg, kom igjen!". Vi legger oss alle 3 svette ned i senga og puster tungt. "Skal vi ta oss en tur i dusjen kanskje?" sier den jenta som var så sjenert der hun satt i baren for en times tid siden.