Uante gleder

Han likte det godt (...) Vi lå sånn og befølte hverandre lenge, begge var sprengkåte ,men sørget for å ikke gå av helt enda.

Jeg var skikkelig nervøs, det kan jeg bare innrømme. Jeg visste at det kunne hende jeg ventet forgjeves. Kanskje var jeg blitt lurt av en liten tulling bak skjermen, men likevel hadde jeg på følelsen at denne gangen ville jeg få meg noe. Kvelden før hadde jeg stukket innom en chatteside på nettet bare for å finne på noe å gjøre. Det var tydeligvis ikke så mange kåte ungjenter der som jeg trodde, i hvert fall ingen som var interessert i å treffe meg. Uten noe bedre å gjøre klikket jeg meg inn på et chatterom med navnet «Homo 20 og noe» og til min overraskelse var god aktivitet der inne og jeg fant fort ut at samtalen ikke dreide seg stort om stueplanter eller fotball. Nei, det virket som nettsiden fungerte som en kanal for kåte gutter og menn med ønske om å møte andre for å kose seg.

Som en heterofil mann var jeg veldig skeptisk da jeg straks fikk en personlig melding fra en bruker med navnet «KåtGuttVestfold», han spurte meg om hvor gammel jeg var og hvor jeg bodde. Bare for å være hyggelig svarte jeg på spørsmålene. Det poppet opp en melding på skjermen min: "Treffes??" 

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare og skrev "kanskje". Det endte med at han la meg til på MSN, og vi chattet til langt utpå natta. Det viste seg at gutten var på min alder, og bodde i Tønsberg. Egentlig var han hetero slik som meg, men var interessert i å eksperimentere med det samme kjønn. Jeg fortsatte å snakke med han bare for hyggens skyld, men etter hvert begynte tanken å bygge seg opp inne i meg. Alle fordommer til side, så måtte det jo være deilig å bli sugd og runket uansett om det er av en mann eller dame? Han overbeviste meg om at vi bare skulle gå så langt som jeg hadde lyst til, og etter hvert bestemte jeg meg for å gi det en sjanse.

Møtet ble planlagt i min hjemby og  han skulle komme hit med bussen klokken 15:25. Den var som vanlig litt forsinket og jeg ventet meget spent ved holdeplassen. Det var midt på sommeren og sola skinte. Planen var å gå til en bortgjemt strand jeg visste om, og badebukse var ikke en del av bagasjen...

Jeg hørte bussen komme rundt svingen og stoppet foran meg, det var kun én person som gikk ut. Han var middels høy, hadde mørkt hår og grønne øyne. Han var ikke muskuløs, ikke feit, men heller ikke tynn. Han var Fredrik fra Tønsberg, og han skjønte straks hvem jeg var. Det var en småpinlig situasjon som oppstod da vi stod og studerte hverandre, men han gikk bort og håndhilste på meg. Han fulgte etter meg langs en sti ned mot skogen, mens jeg sørget for at ingen skulle se oss sammen. Da vi var under trærne gikk Fredrik nærmere meg og startet en samtale.

Etter hvert fant vi tonen og praten gikk lystig. Mens vi gikk langs stien tenkte jeg på hva vi skulle gjøre, og shortsen begynte å bule langt ut ved skrittet. Fredrik la fort merke til kulen min og la håndflata over den. Han masserte meg på utsiden av shortsen, han gnikket og kilte til jeg stønnet åpenlyst, og han smilte til meg. Hånda hans krøp under buksekanten og tok et godt tak rundt staven min, det var en utrolig deilig følelse. Men jeg mente vi skulle vente til vi var framme før vi begynte med leken, og trakk hånda hans ut. 

Fredrik var veldig hyggelig og la vekt på at han gledet seg til vi kom til stranda. Jeg visste veien godt, jeg hadde vært der mange ganger tidligere når jeg ville være for meg selv. Det var en liten strand i en bukt med svaberg rundt, stedet var godt skjult og det var aldri folk der. Dette var første gang noen andre fikk være med meg til mitt hemmelige sted, jeg kunne nesten ikke vente!

Jeg stod ute i vannet og så inn mot klærne våre som lå igjen på land, håndkleet var lagt ut over sanda. Før vi gikk uti hadde vi ligget der og runket, først oss selv, men etter hvert stakk jeg hånda ned mot skrittet til Fredrik og begynte å massere han. Han likte det godt, selv hadde han en hånd over brystet mitt og en hånd på kuken min. Vi lå sånn og befølte hverandre lenge, begge var sprengkåte, men sørget for å ikke gå av helt enda.

Nå sto jeg ute i vannet og Fredrik kom mot meg med staven sin stående rett ut. Usikker bevegde jeg meg mot ham og lukket leppene min om lemmet. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde forventet meg, men det smakte overraskene godt. Jeg hadde øvd meg på dette og begynte suge han, inn og ut med rytmiske bevegelser. Innimellom stoppet jeg opp og slikket han, jeg sugde på kulene og gled tunga gjennom alle kriker og kroker. Fredrik la en hånd bak hodet mitt og gned seg fram og tilbake helt til munnen min fyltes med varm og klissete væske. Jeg klarte ikke å svelge alt så noe rant ned langs munnvikene mine. Fredrik trakk seg ut og tørket av meg litt.

Nå var det min tur og jeg la meg ned ved fjæra, vannet kilte meg godt mens Fredrik la seg over meg. Følelsen var bedre enn jeg kunne ha forestilt meg da han lukket munnen hardt rundt lemmet mitt og begynte å suge, pungen min var glattbarbert og han masserte og slikket meg der også. Suginga fortsatte, han tok det rolig så jeg skulle holde ut lenger, gutten var virkelig en mester med tunga og fingrene. Ikke bare masserte han stanga og ballene mine, etterhvert begynte fingrene hans og bevege seg lenger og lenger helt til han rørte ved anal-åpningen min. Jeg hadde egentlig aldri tenkt på at det lille skittene stedet kan bringe så mye nytelse. Jeg må innrømme at jeg ikke likte det helt med en gang jeg skjønte hva han holdt på med, men det var så deilig at jeg lot han fortsette.

Fredrik la lårene mine over skuldrene sine og løftet meg forsiktig opp, han førte sin høyre pekefingeren inn munnen sin og fuktet den godt før han trengte inn i hullet mitt. Det gjorde litt vondt, men var mest av alt deilig og han fortsatte og holde den der mens han fortsatte sugingen til jeg fylte han med mine safter, han svelget ned og la seg fornøyd ved siden av meg. Og etter kuken hans å dømme var han mer en klar nok for runde nemmer to...