Tyrkiaferien | Kondomeriet

Tyrkiaferien

Jeg sto der inne på pauserommet og ble pult bakfra av en mann jeg hadde kjent i en halvtime. Jeg følte meg som et billig ludder, men det gjorde meg om mulig enda kåtere.

Sommeren for 10 år siden var jeg på ferie i Side i Tyrkia med mann og barn. Ungene hadde ikke begynt på skolen ennå. Så vi reiste sent i august. Flott sted og fantastisk vær. Etter noen dager hadde jeg litt behov for alenetid og gikk nedover standen, så satte jeg meg ned på en cafe og tok en kaffe. Det var deilig å sitte der å se på alle som passerte. Etter å ha sittet og kikket kom en tyrkisk mann og lurte på om jeg ville ha noe å spise. Han presenterte seg og fortalte at han het Hamsa og var daglig leder. Mens jeg satt og snakket med han var en av servitørene uheldig og sølte utover kjolen min.

Hamsa spratt opp og kjeftet på kelneren. Jeg sa «ta det med ro, uhell skjer.» Hamsa gikk over veien og kom tilbake med tre kjoler, «prøv dem og velg den du liker best, jeg betaler.» Hamsa lurte på om jeg ville bli med på bakrommet og skifte, jeg takket ja. Han ble med inn og ga meg kjolene og viste vei til rommet. Han sa han skulle stå utenfor og holde vakt. Jeg kikket på kjolene. To av dem likte jeg godt, så jeg satte på meg den blå kjolen først. Den var fin, men jeg ønsket å prøve de to andre også. Så fant jeg fram den røde kjolen. Hamsa kom inn i rommet og kikket på meg, så sa han. «Let me see you in the orange dress.» Han smilte og jeg kneppet opp den røde kjolen. Jeg kikket meg over skulderen og så han målte kroppen min opp og ned. Jeg gikk mot han og spurte om han kunne dra opp glidelåsen, han strøk meg på armen og dro opp glidelåsen.

Jeg kjente det ga meg noen ilinger i kroppen. Han sa jeg kledde den siden jeg var så brun. Han spurte om han kunne hjelpe meg med å trekke glidelåsen ned igjen. Jeg takket ja. Han gjorde så og strøk meg samtidig nedover ryggen, jeg skulle til å si nei, men ordene kom ikke ut. Kjolen falt i gulvet han grep rundt hoftene mine og han trakk meg inntil seg. Jeg kjente at det var en hevelse imot rumpa. Jeg gispet og han tok tak i brystene mine. Jeg presset bekkenet mot skrittet hans. Hamsa førte den ene hånden fra brystene og ned til stringtrusen. En finger flyttet det lille stoffet som skjulte musa mi. En finger koste med sprekken og den gled inn. Jeg tok hånden bak ryggen og masserte han utenpå buksene. Han åpnet beltet og buksen hans falt til gulvet og jeg trakk trusen hans litt ned, den var ikke så stor. Men han tok tak i stringtrusen og førte penis mot sprekken min.

Den gled sakte inn. Jeg sto der inne på pauserommet og ble pult bakfra av en mann jeg hadde kjent i en halvtime. Jeg følte meg som et billig ludder, men det gjorde meg om mulig enda kåtere. Han pumpet inn og ut av meg. Det rant safter nedover lårene mine, han holdt lenge før han trakk seg ut og lot det komme på rompa mi. Jeg skalv i lårene og kjente ilinger i underlivet. Hamsa fant frem en våt klut å vasket meg. Så sa han, «keep all the dresses.» Jeg gikk tilbake til familien og mannen min. Jeg hadde fryktelig dårlig samvittighet. Vi gikk forbi restauranten noen dager senere, men å spise der var helt uaktuelt. Men at jeg har brukt episoden til noen kosestunder når jeg har vært alene..