Tyr og den lyshårete kvinnen

Tyr var en av de mennene som ikke kunne lese. Han var ordblind og det hadde han vært siden han var en liten gutt og gikk på en skole som het «Rimsdal for drenger.» Moren hans hadde alltid fortalt ham at hun ikke tenkte mindre om han til tross for hans mindre intelligens som alle virket å merke hos ham. Tyr visste at han ikke var dum, han likte bare ikke å lese disse tunge bøkene av Ibsen og hans kopierende følgere. Tyr likte å gjøre andre ting. Han jobbet i veggrøften og gravde hull så dype at en ikke kunne se enden. De var dype som dragsug, mørke som avgrunnen av helvete. Han likte seg der, gravende og byggende, med lyden av planker og hammere bankene over ham. Han var en flink arbeidsmann og det var mange som ettersøkte ham når noe skulle bli gjort i bygden. 

Hver dag gikk Tyr alltid forbi butikkene på hjørnet av byen, forbi kriken og forbi «Rimsdal for drenger.» Der så han alltid en kvinne, hun var nok ikke mer enn i 20-årene og hun hadde alltid på seg et blått forkle og hennes lyse musefletter hang løst nedover brystet hennes. Hun jobbet ved blomsterforretningen der moren til Tyr alltid ville kjøpe julestjerner da det var blitt jul i bygden og snøen ville falle i tykke lag. Tyr ville alltid smile når han rundet hjørnet ved blomsterforretningen og så kvinnen med de lyse flettene, smilende med glimt i hennes øye. Det var en torsdag da Tyr plutselig møtte henne ved kinoen og filmteateret. Regnet falt og gatene var våte og glatte, fryst av gårsdagens sludd og kulde. Tyr hadde sklidd på de glatte steinene utenfor kinoen og da hadde hun stått over ham, smilende og innbydende. Han hadde tatt neven hennes forsiktig, for den hadde hun rakt ut til ham etter at hun omhyggelig hadde tatt av seg hansken på den venstre og dyttet den i lommen på kåpen. 

Da Tyr hadde bøyd seg over henne for ikke å skli på nytt hadde hun ledd og hun luktet alkohol og var mer enn brisen. Så hadde hun dyttet ham litt i skulderen og hvisket i øret hans så det rykket i underlivet til Tyr. Hun hadde leid ham langs fortauskanten og bøyd seg fram mot nakken hans og slikket ham på øreflippen. Han hadde smilt nervøst, men likt det og han lurte på om hun ville ta ham med hjem og gi ham sin gjestfrihet. Det gjorde hun og straks de kom inn døren gikk de opp en trapp som ledet til enda en dør og der gikk de inn og satte seg på en sengekant. Kvinnen med det lyse håret hadde presentert seg som Frida, men om det var det hun virkelig het kunne ikke Tyr tyde, for hun hadde det lure glimtet i øyet, det hun hadde da hun hvisket ham i øret, ertende og forførende. Frida hadde tatt på låret hans og ført sin smale hånd langs hans nakne hud, og så hadde hun tatt på kjønnet hans og klemt svakt på ballene hans under de lyseblå underbuksene. Etterpå hadde hun ført hånden hans ned i sin gule truse og latt ham kjenne på det våte der nede og kjønnshåret som lå stivt mellom fingrene hans. 

Han hadde begynt å stryke henne langs kjønnsorganet og hun hadde klynket i armene hans der hun lå, liten som et barn. Hun hadde ført hendene ned under buksen hans og dratt opp hans erigerte penis. Hun hadde slikket på det bare penishodet, ført tungen sin over den tynne huden. Og så hadde hun puttet den i munnen, hele tissen hans og sugd på den og dratt hendene sine nedover resten og lekt med ballene hans. Og så hadde hun strøket på innsiden av hans lår og han hadde sittet der lammet, med neven sin fremdeles innenfor undertøyet hennes, hvilende i den glatte skjeden. Etter at Frida hadde lekt med Tyrs kjønn hadde hun dratt av seg trusen, men den satt fast ved låret og han hadde hjulpet henne. Etterpå hadde han slikket på klitorisen hennes og gnidd og gnidd til han ble våt over håndleddet og hun på lårene. Han hadde strøket henne på lårene slik hun hadde gjort med han og deretter hadde han puttet tre fingre i vaginaen hennes og penetrert fastere og fastere. Hun hadde ynket seg og jamret seg i nytelse og da var Tyr blitt så stiv og kåt at han ikke kunne holde seg lengre. 

Han hadde ført sin stående pikk inn i musen hennes og dyttet den lengre og lengre inn i det våte, varme kjønnet. Han hadde lagt seg over henne og hun hadde blitt grådig for mer og tatt et fast grep om rumpeballen hans, hun hadde skreket og klynket og han hadde pustet tungt i øret hennes. Så kysset hun ham og et støt gikk gjennom ham, som en elektrisitet og hun førte tungen sin i munnen hans og han kjente at den gled rund og rundt der inne, lekte med hans røde, glatte tunge. Han han hadde befølt hendene sine over niplene hennes og han hadde penetrert hardere, ivrig. Han var opphisset og kåt og kunne høre en kvinnes fornøyelse i øret, han kunne stryke henne over skuldrene og dra håret hennes bort fra ansiktet. Han pulte hennes så hardt, så hardt og ivrig og hun skrek og klamret seg til ham og han ville ikke at hun skulle slippe for alt i verden. Og så eksploderte det, det sprakk i ham og et hyl så sårbart og fremmed glapp over leppene hans og han ble, han ble der inne til hylet hennes rundet av i et gisp av overraskelse og velbehag, og så sprutet det. 

Det våte ble våtere og det rant ut av henne og sirklet seg rundt åpningen og han var fremdeles inni henne og det rant og det rant og han hadde en underlig følelse i magen og han ville ha mer, og han grep om henne og pulte henne og penetrerte som om det var den siste dag på jord og hun hylte sitt siste hyl før han kom ut av henne, grep om penisen og dro til en hvit dusj av dråper rant ut av penishodet hans. Så la han hånden på kjønnet hennes igjen og bøyde seg over for å slikke henne på ny. Etterpå la han seg ned i hennes åpne favn og de sovnet der begge to, utslitt etter en økt tyngre enn en arbeidsdag Tyr noen gang kunne huske å ha hatt. Da han våknet hadde hun kommet med kaffe og hun satt ved sengekanten og iakttok ham, slurpene fra et hvitt krus med blomsterbutikkens logo på. Så satte hun koppen ned og den møtte bordplaten, den var varm mot den harde motstanden. Og så kikket han på henne og hun blunket til ham, fremdeles med det lure glimtet i øyet, gjemt under bustet, floket hår fra en lang, hard natt. Tyr smilte og trakk dynen over hodet. Så sovnet han på nytt og drømte om hendene hennes langs innsiden av hans lår, strekkende frem mot det som lå der, hardt og stivt.