Turen til Italia

Solen forsvant sakte ned i havet, og mørket begynte å pakke seg på. Solgangsbrisen strøk Emilie igjennom håret, luften var varm. Gresshoppene spilte i bakgrunnen. Denne uken skulle bli perfekt! Emilie og en venninne hadde tatt en jentetur til Italia. Denne turen var virkelig etterlengtet, de hadde snakket om denne turen i flere måneder. Emilie gikk for å dusje og stelle seg, før jentene skulle sjekke ut livet i byen. Mens hun sto der og kjente det varme vannet skylte nedover kroppen hennes såpet hun seg inn, hun masserte brystene sine nippelene knoppet seg under berøringen. Hun var langt inni fantasiene sine da hun raskt ble revet ut i virkeligheten igjen. Det var venninnen som sto og banket på døra, maset om at de måtte komme seg av gårde. Emilie slengte på seg en søt liten sommerkjole og løp ut til venninnen.

De spaserte nedover de trange gatene, og kom ned til stranden, musikken dundret, og det var mennesker overalt, unge jenter som var på tur, akkurat som dem, unge og eventyrlystne. Emilie og venninnen kom seg bort til baren og begynte og helle nedpå. Det gikk ikke mange drinkene før de danset på bordet, og levde livet. Emilie la ikke en gang merke til venninnen som hadde forsvunnet ned på stranden med en Italiensk lekkerhet. Emilie ba straks om en ny drink og skulle til å betale da en mørk mann kom opp til henne, å gjorde signal at den, skulle han betale. Emilie smilte lett til han, han var høy, mørk, den åpne skjorten avslørte en solbrun og veltrent brystkasse. Emilie kjente hun ble ustø der hun sto, lukten av han var så maskulin og sexy, hun trakk inn til hun nesten besvimte. Ah, for en mann!

Han tok tak i hånden hennes og dro henne med seg ut av folkemengden og videre ned til badevakt tårnet på stranden. Han la henne ned i sanden, og kysset henne nedover halsen, hånden hans strøk henne opp etter låret, mens han dro den lille kjolen oppover. Han kysset den nakne magen hennes, mens han dro bikinitrusa sakte ned, kyssene bare fortsatte og regne, lengre ned. Han skiftet vekselvis på kyss og slikke henne heftig. Emilie vred seg i sanden av nytelse. Orgasmen rullet inn over henne som bølger som slo mot fjellet. Musklene var i høyspenn. De store armene hans løftet henne opp og presset henne opp mot en stolpe, Emilie klamret seg om halsen hans. Hun greide ikke lengre, hun falt sammen i armene hans, utmattet, svett og tilfredsstilt. Musikken ifra beachbaren hadde stoppet, det eneste man hørte var bølgene som rullet inn over stranden. Emilie smilte tilfreds, de kysset og forsvant hver sin vei.

Dagen etter dro Emilie og venninnen på stranden, solen stekte og havet var svalt og deilig. Emilie var på stadig utkikk etter sin lille flørt fra kvelden før. Men han var ikke å se. Jentene bestemte seg for å kjøle seg ned litt og tok en liten dukkert. Mens de svømte rundt kom det brått en gjeng gutter stupende uti, en av dem var Emilies lille eventyr fra natten før. Han snek seg opp bak henne og strøk henne opp rundt lårene. De andre var så opptatt med å leke og sprute vann på hverandre at de ikke la merke til at Emilie hennes lille lekekamerat rolig smøg seg bakover, og bak et lite fjell. Emilie la seg ned på det solvarme fjellet, han strøk henne opp oppover benet, Hendene hans fløy som sommerfugler over kroppen hennes og kunne liksom ikke bestemme seg for hvor de ville men endelig gikk en hånd ned mellom beina hennes og begynte å kjæle. Den andre hånden la seg deilig rundt et bryst hvor fingrene vekslet mellom å kna bare brystknoppen og hele brystet. Emilie dro raskt av han badeshortsen og satte seg overskrevs og kjente det perfekte lemmet skli inn i henne akkurat slik hun hadde drømt. Hun satt helt rolig liten stund og bare nøt følelsen av å være fullstendig fylt før hun forsiktig begynte å ri han.

Han tok et godt grep rundt rompa og løftet henne opp og ned i takt og snart fant de en felles rytme Hun kjente at han traff g-punktet perfekt og brukte sjelden musklene sammen med pumpingen og kjente at hun var nær komme igjen. Han beit seg i leppa og holdt tydeligvis tilbake, så Emilie lente meg litt tilbake og så han inn i øynene med et tydelig blikk som viste hvor klar hun var for å komme. Han tok hintet og Emilie kjente takten øke før han ga seg over og hun kjente rykningene inni seg, og skalv av nytelse og stønnet. De lå utmattet og tilfreds på det varme fjellet. Men Emilie var ikke ferdig med han, hun grep tak i pikken hans med hånden og runket ham mens hun puttet den i munnen. Hun sugde ham hardt. Det tok ikke lang tid før pusten hans ble tung og han begynte og stønne høylytt. Han spente alle musklene før han tok seg om munnen for at ikke folket fra stranden skulle høre dem. Øynene hans ble tilslørt og nytelsen spredte seg rundt om i kroppen hans. Emilie la seg rolig ved siden av han og kysset han hardt.

Han ville ha med Emilie og venninnen på byen samme kveld. Emilie takket ja, og hun og venninnen dro hjem til hotellet for å friske seg opp før de skulle ut. Emilie og venninnen tok en liten drink på verandaen før hun gikk i dusjen, Venninnen gikk halvnaken rundt i leiligheten mens hun ventet på Emilie skulle bli ferdig i dusjen. Endelig ble hun ferdig, da hun gikk ut, så hun venninnen som sto på soverommet kun iført bikini truse, den slanke solbrune kroppen hennes var så fantastisk å se på, Emilie kjente hun ble kåt av å se på henne, men skvatt til da hun så venninnen hadde sett henne. Hun smilte bare til henne og gikk inn i dusjen, Emilie sto fortsatt på samme sted og tenkte på kroppen hennes, hun hadde aldri kjent det sånn for en jente før, skulle hun gå inn i dusjen med henne? Før hun hadde svart på hennes eget spørsmål sto hun på badet. Hun kunne se formene til venninnen igjennom dusjforhenget. Venninnen dro for dusjforhenget og vinket henne inn i dusjen. Hendene hennes fløy som sommerfugler over kroppen til Emilie og kunne liksom ikke bestemme seg for hvor de ville, men endelig gikk en hånd ned mellom beina hennes og begynte å kjæle. Den andre hånden hennes la seg deilig rundt et bryst hvor fingrene vekslet mellom å kna bare brystknoppen og hele brystet. Emilie strøk henne lett over rompa og framover til magen før hun strøk nedover inni trusa mot det nylig friserte, og kjente at hun lengtet etter å smake på henne.

I ren selvtortur fortsatte hun å utforske munnen hennes med tungen min mens hun gjorde det samme med Emilie. Venninnen satte seg på kne foran Emilie, kysset henne rundt om på lårene, det varme vannet rant nedover de hete solbrune kroppene deres. små kyss regnet over hele magen til Emilie, og lot fingrene gli inn i den våte herligheten. Tungen hennes strøk forsiktig over klitorisen i det fingrene forsiktig strøk inn og ut. Emilie klynket svakt og presset underlivet mot venninnen tydelig klar for mer. Venninnen tok hintet og slikket hardere mens fingrene utforsket henne og masserte innsiden hennes. Det gikk ikke lang tid før Emilie kjente kroppen spente seg og orgasmen tok tak i henne, vær muskel i kroppen var i høyspenn og Emilie så stjerner. Hun ble helt svimmel, og datt sammen. de kom seg ut av dusjen og satte seg på verandaen, det var så deilig å gå rundt naken sammen, Emilie studerte kroppen til venninnen igjen, hun var så deilig! Men igjen ble hun revet ut av fantasien, de kledde på seg og forsvant ut på byen med Emilies nye Italienske venn.

Etter utallige drinker inviterte Emilie og venninnen med seg han hjem. Der satt de lenge på verandaen, mens drinkene kom på løpende bånd. Emilie kjente igjen at kåtheten bygde seg på, hun kunne se at venninnen hadde samme tanker. Emilie gikk og satte seg skrevs over venninnens fang, og begynte å kysse, hendene hennes masserte brystene hennes, og kåtheten bygde seg mer og mer på. Besøket deres så ut til å nyte oppvisningen, han reiste seg og gikk mot dem, Emilie grep tak i han og dro han ned til seg, de kysset heftig mens venninnen hadde lirket to fingrer inn under kjolen til Emilie. Emilie hadde nå funnet kuken til italieneren, hun begynte å suge han mens venninnen fortsatt satt og fingra henne. Venninnen og italieneren hadde begynt å kysse og han masserte brystene hennes. Plutselig kjente Emilie en varm væske sprute inn i munnen, få sekunder etterpå kjente hun sin egen orgasme krype inn igjennom kroppen hennes.

Venninnen og Emilie la seg ned på verandagulvet og Emilie begynte å slikke henne, Venninnen vred seg rundt om på gulvet hun stønnet forsiktig, hun måtte ha mer! Italieneren hadde lagt seg ned ved siden av dem og hadde begynt å runke, men han fikk ikke ligge i fred lenge, Emilie satte seg over han og kjente den store kuken hans gli inn i henne, venninnen satte seg over ansiktet hans, og han slikket og suttet på klitten hennes. Emilie og venninnen grep tak i hverandre å kysset rått mens de masserte hverandre bryster... De holdt på lenge, månen skinte ned på de nakne svette kroppene deres.

Jentene stønnet om hverandre, de var ikke langt unna orgasmen, de gned brystene inntil hverandre, og fortsatte og kysse, Emilie slikket venninnens nipler som var blitt harde og knoppete, hun småbet litt i dem, venninnen sukket. Venninnen stønnet høyt idet hun kom og falt sammen, men Emilie og Italieneren var ikke ferdige. Venninnen lå bare å så på dem, mens hun masserte og gned seg nedentil. Italieneren reiste seg opp og presset Emilie opp til veggen. Stønnene var blitt enda høyere. Hun klamret seg om halsen hans, De stivnet helt i armene til hverandre, Emilie kjente en varm væske som spurtet inn i henne... De falt ned på gulvet. Venninnen la seg inntil Emilie, og de lå der i nattemørket nakne, svette og fornøyde.