Truseløs

Vinnernovelle 2018: "Han strakk hånden opp og holdt rundt det venstre brystet mitt, og jeg kunne kjenne at også han var frustrert i det harde grepet. Han så opp på meg og sa kontrollert ”hold hendene i ro”. Jeg måtte jobbe med å ikke presse underlivet mitt opp i ansiktet hans."

Det var juli, og nesten tre måneder siden eksen hadde gjort det slutt med meg. Jeg hadde trengt tiden, men nå ga venninnene mine meg klar beskjed om at jeg måtte opp på hesten igjen. Jeg hadde gått lenge uten å røre ved min egen kropp, og en deilig spenning bygde seg opp i kroppen min ved tanken på å ha sex igjen. Kom jeg til å møte noen i kveld som jeg kom til å ville ta med meg hjem?

Pernille sto et par meter fra meg på stuegulvet, og studerte hvordan jeg så ut. På den hvite sommerkjolen jeg hadde tatt på meg, og på håret som var dradd bak i en liten dott i nakken. ”Nei Kristine, sånn kan du gå kledd hvilken som helst dag fremover, men ikke i dag”. Hun forsvant inn på sitt eget rom, og kom ut igjen med et A-formet skinnskjørt, en hvit topp og en rutete blazer. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om, og tok på meg antrekket. ”Sånn, nå er det ikke mulig å se at du har vært nonne de siste månedene”, sa Pernille fornøyd. ”Bare en ting til”, sa hun, og før jeg visste ordet av det hadde Pernille dratt ned bommulstrusa mi, og jeg kunne føle luften flyte fritt mellom skjørtet, beina og skrittet mitt. ”Bare sånn at du kommer litt i stemning”. Pernille blunket til meg og forsvant ut på kjøkkenet for å hente den halvfulle vinflaska, og de to glassene vi hadde satt fra oss. Jeg ble stående og kjenne på den dirrende følelsen i underlivet.

Vi hadde bestemt oss for å gå på en gratiskonsert på St.Hanshaugen før vi skulle videre og møte noen venninner på en uteplass. Det føltes rart å stå så tett mellom så mange mennesker, og likevel kjenne så mye luft mellom beina. Jeg kjente at det pulserte, og at jeg ble varm i ansiktet. Med ett kjente jeg en hånd på skulderen min. Jeg snudde meg, og så at det var Martin, en jeg hadde studert journalistikk med tidligere. Jeg hadde aldri vært singel mens vi studerte sammen, men jeg hadde alltid hatt et godt øye til han. Nå var han sommerbrun, og jeg kunne se konturene av den veltrente kroppen hans gjennom den hvite skjorta hans. ”Bli med videre”, ropte jeg inn i øret hans, for å overdøve musikken. Han lente seg mot meg, og ropte tilbake ”hvor skal dere?”. Jeg kunne kjenne leppene hans røre ved øret mitt da han prøvde å svare meg, og jeg bestemte meg der og da for at jeg måtte ha han. ”Vi skal møte de andre på Youngstorget” ropte jeg tilbake, og tok tak i hånden hans, før jeg signaliserte til Pernille at det var på tide å reise videre.

Martin kjøpte en øl til meg på uteplassen. Det var trangt rundt bordet, og jeg ble nødt til å sitte på fanget til Martin. Jeg satt over det ene låret hans, og jeg kunne kjenne den rue dongerien mot underlivet mitt. Jeg var redd for at det skulle bli merke på buksa hans, men hånden hans som kom stadig lengre oppover låret mitt, stoppet meg fra å flytte meg. Mens de andre var midt i en samtale om hvorvidt Pernille sin potensielle type kom til å dukke opp, lente jeg meg bak  for å hviske i øret til Martin. ”Jeg har ikke på meg truse Martin”. Han kikket på meg, og jeg kunne kjenne hvordan penisen hans begynte å reise seg bak rumpa mi. Martin sa ikke et ord, men fisket noe opp fra jakkelomma si og la det i hånden min. Jeg åpnet hånden, og der lå det en innpakket slikkelapp. Martin tok tak rundt hoftene mine, og hvisket tilbake ”nå går vi”.

Hjemme i leiligheten førte Martin meg inn på soverommet, og la meg ned på toppen av dyna. Han krabbet over meg, uten at kroppene våres rørte ved hverandre, og begynte å kysse meg. Han var en god kysser og jeg følte en trang til å presse underlivet mitt opp mot underlivet hans. Jeg kunne se omrisset av den stive penisen hans gjennom buksa, men han sørget for at jeg ikke fikk presset noe mot det våte og pulserende underlivet mitt. Han dro ned toppen min og dro til side blonde-bh’en, slik at nippelen min kom til syne. Han løftet hendene mine over hodet mitt. ”Hold dem der” sa han, mens han bevegde seg ned for å kysse slikke nippelen min. Til slutt dro han opp skinnskjørtet mitt, slik at underlivet mitt kom til syne for han. Han reiste seg opp og så meg ligge og puste tungt med hendene over hodet, mens han tok av seg skjorta og dongeribuksa.

Jeg kunne tydelig se omrisset av penisen hans, og at brystmusklene hans spente seg i lyst. Jeg hadde en desperat tvang til å flytte hendene nedover kroppen min, og måtte kjempe for å holde hendene på plassen sin. Martin fisket fram slikkelappen, og åpnet pakningen. Han lot slikkelappen gli over de varme kinnene mine, leppene mine som raskt pustet inn og ut varm luft, de stive niplene mine som var våte av spyttet hans, nedover mot underlivet og til slutt la han den over klitorisen min og begynte å slikke forsiktig. Han strakk hånden opp og holdt rundt det venstre brystet mitt, og jeg kunne kjenne at også han var frustrert i det harde grepet. Han så opp på meg og sa kontrollert ”hold hendene i ro”. Jeg måtte jobbe med å ikke presse underlivet mitt opp i ansiktet hans. Jeg kunne se hvordan penisen hans fortsatte å vokse, og at den kjempet for å komme seg opp og ut av bokseren.

Jeg var så varm i hele kroppen, og jeg klarte ikke å vente mer. Jeg tok ned hendene, og løftet skuldrene hans opp mot meg. ”Jeg må ha deg inni meg, nå!”, sa jeg desperat. Jeg kunne se han var like klar, og han åpnet en kondom som lå på senga og tredde den over den harde penisen sin. ”Hva sa jeg om å holde hendene på plass?”, sa Martin. Han kom over meg på nytt, og denne gangen holdt han hendene mine fast over hodet mitt med den ene hånden, og støttet den andre ved siden av hodet mitt, før han penetrerte meg bestemt. Brystene og niplene mine rørte ved brystkassen hans mens han stadig økte tempo og styrken av støtene sine. Hele kroppen min spente seg, og en varme spredde seg over hele kroppen. Rett før jeg kom la Martin vekten av brystkassen sin ned mot brystene mine, og jeg hadde aldri før følt meg like fastlåst, men samtidig svevende på samme tid.

Etterpå ble vi liggende våte av svette på toppen av det deilige sengetrekket. Jeg smilte for meg selv, mens vi jobbet for å få igjen pusten. Jeg snudde meg, og så bort på det det velskapte mannemennesket. Det var noe ved han som gjorde at jeg både følte meg respektert, men også at jeg ville gjøre hva som helst han ville be meg om. Han var berusende, og jeg ville ha mer. ”Har du mange slikkelapper, Martin?”.