Treningsrunden

Der var han, han sto med ryggen til og jeg kunne la blikket gli sakte ned fra de brede skuldrene til den trente ryggtavla og ned til den sexy rumpa hans. Jeg kjente hjertet hamre litt fortere og pusten min endret seg. Jeg gikk opp på tredemøllen, puttet øreproppene i øra og satte på treningsmusikken min. Det synet der skal jeg nyte i kveld. Jeg kjente rutinen hans godt, han var nettopp startet på styrkeøvelsene etter litt lett oppvarming.

Han snudde seg. Oi kanskje han merket at jeg stirret på han. Jeg lukket øynene. Nakkehåra mine reiste seg, jeg lukket opp øynene og der sto han og kikket på meg. Han smilte og nikket til meg, jeg smilte tilbake. Han byttet maskin så han satt med fjeset mot meg og han stirret. Jeg ble varm i hele kroppen og kjente hvordan puppene mine beveget seg i rytme til joggingen min. Jeg kjente blikket hans på meg. "Game on Scott"

Jeg stirret tilbake på han, blikket mitt vandret fra biscepsen hans til øynene hans, de knall blå øynene som nærmest kledde av meg der jeg jogget. Det var ikke vanskelig for meg å forestille seg han uten tskjorte, "kler du av meg kler jeg av deg." Programmet på tredemøllen stoppet. Jeg strekte ut og sto med rumpa i været da jeg hørte døra inn til møllerommet gå opp. "Så det er her du holder til, kikker på oss mannfolka gjennom detta vinduet." Han kom nærmere. Jeg kikket opp på han. "Kikker ikke på mannfolka, bare på deg." Han kom litt nærmere. Jeg endret posisjon og kom borti han med rumpa. "Oi beklager." Pusten hans endret seg. "Du tar livet av meg Leah." Jeg reiste meg og han snudde meg rundt og løftet meg opp. Han kysset meg, presset meg inn mot veggen og kysset meg.

"Hvor starter vi, skal vi varme opp på tredemøllene eller sykklene?" En jentestemme rev oss vekk fra hverandre. Han slapp meg ned. Øynene hans lyste av begjær. Han tok meg i handa og fulgte meg ut av møllerommet. Jentene kikket på han med store øyne i det vi gikk forbi. Vi gikk ut av treningslokalet, innover i gangene og til garderobene.

Han åpnet døren og låste etter oss. Han dro meg inntil seg og kysset meg hardt mens han førte meg baklengs inn i dusjområdet. Uten å si noe dro han av seg tskjorta, jeg la hendene mine på fire packen hans og lekte med linninga på shortsen hans. Han stoppet opp litt og kikket ned på meg. Jeg dro av meg toppen min og tightsen. Han dro av seg shortsen og boxern. Penisen hans sto stor og hard mot meg. Han skrudde på to av dusjene uten å ta blikket fra meg.

Jeg snudde meg med rumpa til han og tok av meg sportsbh og hipsttertrusa. Sakte snudde jeg meg og gikk mot han. "Leah" han stønnet navnet mitt. Så fort jeg var innenfor rekkevidde dro han meg inntil seg igjen. Jeg kjente den harde pikken mot magen min. Han knadde puppene mine og lekte med nipplene. Jeg kysset overkroppen hans. Lot hendene mine vandre over kroppen hans, jeg måtte styre meg for ikke å ta på den store penisen hans. Han bøyde seg frem og tok den ene nippelen i munnen, jeg stønnet, den andre lekte med leppene mine, fingeren hans gled opp og ned før han lot de finne klitten. Han presset meg mot veggen og førte den ene fingeren inn i meg. "Du er så våt" stønnet jeg til svar. Han fingerpulte meg mens han lekte med den andre nippelen min. Jeg klarte ikke stå i ro, "ahh Scott" Han kysset meg hardt på munnen, tungene våres lekte med hverandre. "Jeg visste jeg kunne få deg til å si navnet mitt igjen."

Jeg dytter han litt unna og kysser han nedover magen, i det jeg tar penisen hans i munn, stønner han. Jeg suger og runker han, til han stopper meg og løfter meg opp mot veggen. Han ser meg inn i øynene mens han trer meg nedpå seg. Jeg legger beina rundt han og armene rundt nakken hans. Han trekker seg sakte ut og støtter fort inn igjen. Jeg kjenner hele han inni meg nå. " du fyller meg." Stønner jeg inn i øret hans. Han setter opp tempo og vi stønner og kysser om hverandre. Han strammer grepet om rumpa mi og jeg vet det er like før han kommer. Han fyller meg hardt og jeg kjenner fitta mi stramme seg rundt han. Han støter en gang til hardt og jeg kommer, fitta mi strammer seg rundt han og jeg kjenner han spruter inni meg.

"Du er så deilig, Leah" Han holder meg fortsatt og ser meg inn i øynene. "Du er deilig, Scott". Han kysser meg mykt mens han slipper meg ned på gulvet. "Leah jeg vil bare ha deg, vi er perfekte sammen, hva sier du?". Jeg smiler "Ja, Scott."