Trekanten i bilen

Det var en helt vanlig kveld da jeg fikk melding av ei venninne som lurte på om jeg ikke hadde lyst til og bli med henne ut på kjøretur. Jeg svarte ja, og ble med henne og kjæresten ut. Etter en del kjøring frem og tilbake møtte vi på noen kompiser av veninnen min som jeg fikk et godt øye til. Begge var veldig manndige, hadde store muskler og så skikkelig kar ut. Etter en del snakk frem og tilbake endte det med at jeg ble med disse to kompisene i deres bil. Nervøs som jeg var og så kåt som jeg begynte å bli, var det godt da den ene av de tilbydde meg noe å drikke. Slik ble det til at vi satt og drakk jegermaister.

På denne tiden var det enda sommer, jeg hadde på meg et ganske kort skjørt og en tynn singlett. Fitta var helt nybarbert og jeg hadde hatt på meg en ganske frekk truse. Etter mer og mer drikking begynte vi og komme ganske så godt i formen og jeg la merke til at sjåføren, Marius som han het som da satt ved siden av meg begynte å kjøre lengre og lengre inn i skogen med en diger kul som skjulte seg under buksen. Jeg hadde mine tvil om jeg skulle komme opp med en unnskyldning om at jeg begynte å bli dårlig, men med min dårlige dømmekraft gjorde at jeg slo tankene i fra meg.

Pluttselig stopper bilen. Marius tar godt tak rundt nakken min og kysser meg ganske intenst, mens han klyper fast i brystene mine. Hånden beveger seg nedover til fitta mi, som nå begynte å bli ganske gjennomvåt. Han brukte fingrene til å erte meg utenfor stoffet på trusa. Etter kropsspråket hans å forstå, var han ikke skuffet over dette. Han fant fort klitten min og begynte å massere meg ganske så heftig. Dette var store og kraftige fingre som virkelig kunne jobben sin. Etter at det hadde begynt å bygge seg opp inni meg og jeg var nære på og komme sluttet han og gikk ut av bilen. Han kom på siden min av bilen, dro meg ut og satte meg bak i baksetet.

Der ble jeg sittende mellom begge karene som nå var sprengkåte. De nærmest river av meg klærne der jeg sitter og det var nå hender over alt. Trond, som han andre het, fant fort fram til fitta mi. Nå nesten rant over av kåtskap. Han brukte den ene hånden til å massere klitten min ganske hardt, mens den andre ble brukt til å massere g-punktet. Marius sine hender var over alt på kroppen min og han var hardhendt og tok skikkelig tak i meg(noe som jeg absolutt ikke er vant til). Det var så godt! Her fikk jeg alt jeg noen gang kunne ha drømt om på en gang.

Første orgasmen var veldig nær og stønningen min må ha gitt klarsignal til Marius, som nå begynte å klype hardt i brystvortene mine, hele denne behandlingen gjorde at jeg kom, jeg hadde min største orgasme noen sinne! Når jeg endelig begynte og komme til meg selv igjen, byttet de om på rollene. Marius fingret meg noe voldsomt hardt og orgasme nr. to kom. Utslitt som jeg var, ble jeg nå plassert i opp på knærne med rumpa opp. Jeg kjente at saftene mine rant nedover lårene mine. Trond satt nå foran meg og runket mens jeg hørte at Marius dro ned buksene sine. Siden jeg ikke hadde fått sett kuken til Marius, var jeg spent på hva som skulle trenge inn i meg.

Han tar tak i hoftene mine å presser seg inn hardt i meg og jeg skrek ut i smerter. Han var så stor at det kjentes ut som om jeg skulle sprenge. Han begynner med harde og lange støt i meg før han øker farten. Når jeg har begynt å venne meg til denne takten, tar jeg tak i kuken til Trond og begynner å suge han. Sånn holdt vi på en stund i den trange bilen. Trond finner nå fram til klitten min og masserer hardt og det går ikke lang tid før jeg på nytt kommer. Orgasmene sto i kø, og jeg kom flere ganger på det som virket som en evighet. Nå begynte jeg og bli ganske så sliten, fitta føltes helt mørkbanket ut og det svei. Men det var en deilig følelse. Følelsen av og bli godt brukt.

De stoppet begge to nå opp og lot meg få hvile litt i baksetet, mens de to gikk ut og tok seg en røyk. Ingen av de hadde kommet enda, så jeg viste at jeg enda ikke var ferdig med å bli pult. Guttene kom inn i bilen igjen med kukene stående fortsatt rett ut og jeg ble beordret til å sette meg på skrævs over Marius. Jeg tredde ned på kuken hans og begynte å ri han. Trond masserte inn rumpehullet med fittesaftene mine, mens han forsiktig begynte å putte fingrene sine inni meg. Det var en underlig følelse, siden jeg aldri har hatt noe inn bak der. Det stopper helt opp et øyeblikk. Med pikken til Marius inni meg, begynte Trond og presse seg inn bakfra. Og det sprengte!

Jeg var nå fylt opp til det ytterste, jeg hadde nå to store harde kuker inni meg samtidlig. Tempoet begynte ganske lavt, men ble ganske så fort skrudd heftig opp. Jeg hadde nå mistet alle mine hemninger og begynte å stønne og rope så høylytt at det var rart det ikke var ekko i skogen. Føtter og armer var over alt i den trange bilen og den kåtskapen som var fylt inne i bilen var enorm. Marius fant fort fram til klitten min igjen og masserte hardt mens Trond kleip tak i brystene og byttet på og bite og sleike meg i nakken og på halsen.

Orgasmene kom igjen flere ganger etter hverandre. Kroppen ristet og svetten rant, men det var så deilig å få denne behandlingen. Nå merket jeg at guttene var nære på å komme i mål de også. Dermed kjørte de på og tok meg enda hardere, til jeg for en siste gang kom og de like etter med brøl. Vi ble liggende og slappet av og fikk igjen pusten, før vi gikk ut av bilen og hadde på oss klærne igjen.

Jeg fikk sendt melding til veninnen min og løy om at det ble en tidlig kveld og at jeg hadde dratt hjem for å sove og ikke kom tilbake til de. På hjemturen lå jeg helt utmattet med hodet i fanget på Trond. Jeg må ha sovet bra tungt, for når jeg våknet dagene etterpå hadde jeg havnet i sengen min med de to herlige hingstene som nå skulle få en god behandling tilbake.