Tre hjerteslag er bedre enn ett | Kondomeriet

Tre hjerteslag er bedre enn ett

«Jeg er klemt mellom to av verdens mest perfekte menn og de er kun her for å tilfredsstille meg. Jeg sliter enda med å tro det.»

Rommet var fylt av tre hjerteslag. Ingen av oss kan skilne mellom hvem som er hvem. Alt som gjelder nå er at jeg er i ferd med å oppleve min villeste fantasi.

Underlivet mitt pulserer voldsomt, kåtheten er til å ta og føle på. Jeg sverger, hvis disse to ikke får girene i gang snart – kommer jeg til å dø. Det var som om guttene kunne høre tankene mine, for det tok ikke lang tid før de samlet seg rundt meg.

Niko stilte seg bak meg, hendene hans befølte silkeundertøyet mitt før han hardt dro meg inntil den flotte, muskuløse, nakne brystkassen sin. Jeg føler den lengtende pikken hans og hvordan den pulserer mot rumpa mi. Det tenner meg enda mer. Varmen fra underlivet hans radierer gjennom buksa hans mot meg.

Niko sine fingre holder meg fast. Jeg er fanget og jeg liker det. Ronnie står foran meg og kjærtegner halsen min med fingrene sine. Jeg ser opp i de grå øynene hans. Munnen hans kurver i ett smil. Han kan se hvor mye jeg lengter etter begge to.

Han er i kontroll og han er fullt klar over det. Jeg trenger ikke se bakover på Niko for å vite hva han føler heller. De er begge i kontroll. Duoen leser meg og hverandre godt nok til å vite hva jeg og de selv føler.

Jeg beveger hoften min sensuelt over den harde klumpen bak rumpa mi. Niko griper tak i meg hardere og den fremmede foran meg slipper ut et lavt stønn. Jeg skjønner med en gang at jeg holder mer makt enn jeg tror og kan styre dette slik jeg vil. Men ... har jeg lyst til det?

Jeg smiler ondskapsfullt når jeg skjønner at jeg jobber opp begge mennene ved å kun bevege meg mot én av dem. Jeg har aldri følt meg så trengende før, jeg har aldri hatt eller følt en god nok grunn til å tilfredsstille meg selv til orgasme. Ikke før nå. Jeg trenger dette. Jeg må ha dette. Det er som om flere år med oppbygd seksuell frustrasjon blir sluppet løs.

Ronnie kommer mot meg og bøyer seg fram. Pusten hans kiler den nå sensitive nakken min. Niko løsner grepet om meg for å la Ronnie løsne BH-en min. Den faller på gulvet og puppene mine spretter fram. Niko strammer grepet rundt meg igjen, mens Ronnie lukker distansen mellom oss. Jeg gnir puppene mine mot han. Jeg vil ha mer. Jeg legger hendene mine rundt kroppen til Ronnie og drar han til meg samtidig som jeg prøver å presse meg enda mer inntil Niko.

Jeg er klemt mellom to av verdens mest perfekte menn
og de er kun her for å tilfredsstille meg.

Jeg sliter enda med å tro det. Ronnie stønner når jeg plasserer flere, små kyss på nakken hans mens jeg fortsetter å presse puppene mine mot brystkassen hans. Mannen bak meg griper meg stadig vekk hardere og klemmer underlivet sitt inntil rumpa mi.

Øynene mine stormer med lyst når jeg ser bedende opp på Ronnie. Jeg kan virkelig ikke vente lenger. Fitta mi kan ikke vente lenger. Den verker etter å bli kjærtegnet. Å bli brukt. Det pulserer hardt der nede. Jeg må ha dem inni meg, enten det blir kyssing, tunge, pikk eller alt på en gang. Jeg puster tungt, lengselen og lysten ligger som en usynlig tåke rundt oss. Det oser fra meg.

«Vær så snill ...» stønner jeg fram. Kroppen min nærmest rister etter mengden av behov og lyst som løper igjennom meg. Jeg merker at de stirrer på meg. De venter på mer.

«Ta meg, nå!» hvisker jeg frenetisk.

Jeg ser inn i øynene til Ronnie, jeg ber. Det var det eneste som skulle til. På ett blunk var de over meg. Hvorfor sa jeg ikke dette tidligere? De ville jeg skulle si det høyt. Det er som om de trengte å høre det. Jeg tilhører dem i natt. Det er uansett for sent å gå tilbake nå. Jeg vil ikke gå tilbake.

Niko nærmest angrep nakken min med småkyss og biting. Jeg reagerer umiddelbart og tipper hodet mitt til siden for å gi han mer adgang. Han biter hardere og jeg stønner. Det tok ikke lange sekundene før Ronnie dekker til munnen min med sin egen. Erotiske, trengende kyss. Bitingen i nakken min. Vi var dømt det øyeblikket jeg sa ordene høyt.

Jeg skjelver av trengsel, trusen min er gjennomvåt. Niko slapp taket med en av hendene sine og sirkler klitten min. Den mannen vet hva han driver med. Han legger gradvis mer og mer press på sirklingen før han fører en finger inn i meg ... deretter en til ... og enda en.

Tommelen hans sirkler fortsatt klitten min og de tre fingrene går hurtig ut og inn. Jeg mister meg selv hinsides. Jeg har ikke kontroll på kroppen min og graver neglene mine inn i ryggen til Ronnie. Jeg slipper ut ett skrik, skjelver ukontrollert og kjenner at beina mine gir etter. Hadde det ikke vært for at duoen holdt meg oppreist, hadde jeg ligget på gulvet nå. Dette var eksplosivt.

Niko spinner meg rundt og mennene bytter plass.

Ronnie står nå bak meg og biter og suger på nakken min, som allerede er sensitiv. Han småbiter øreflippen min mens Niko kysser meg grådig og gjenopptar sirklingen på klitten min. Ronnie fører en finger inn i meg.

Jeg merker kroppen min slipper en skjelving av nytelse. Ronnie fører enda flere fingre inn i meg og fingrer meg i ett rolig, perfekt tempo, mens guden foran meg stimulerer klitten min hinsides.Det tok ikke lang tid før enda en orgasme tok sted. Duoen holdt meg oppreist atter en gang, men de var langt ifra ferdige med meg.

Jeg tar ett dypt pust mens begge mennene holder på med nakken min og deretter hver sin øreflipp. Kroppen min går imot meg. Ryggen min går i bue og jeg stønner. Niko tok raskt kontroll over underlivet mitt igjen, men tar sin tid denne gang for at jeg ikke skal komme like raskt. Begge to stønner med meg.

Beina mine er i ferd med å gi etter atter en gang fra hvor deilig det er. Klemt imellom to gudelignende menn, som begge vet akkurat hva de driver med... Jeg er dyvåt der nede. Det må se ut som om jeg har tisset på meg, men jeg bryr meg ikke. Alt jeg kan tenke på er hvor deilig det er.

Jeg står i forventning over hva de skal finne på nå. Jeg gnikker rumpa mi inntil Ronnie samtidig som jeg prøver å gjøre det samme med skrittet mitt mot Niko. De presser seg inntil meg jo mer jeg gnikker. Hver bevegelse de gjør er synkronisert og det gjør meg gal! Jeg er mer enn klar for pikkene deres inni meg, men de har ikke noe hastverk.

Begge menn gnir de harde bulene dine mot meg
mens de kysser nakken og øreflippene mine.

Ronnie fingrer meg nå raskt og effektivt, mens Niko står på med klitten. Jeg slipper ut enda ett skrik idet beina gir etter og jeg skjelver ukontrollert. Jeg kan nesten ikke føle beina eller fitta mi lenger.

Duoen trekker seg unna meg, samtidig som de støtter meg. Jeg er overveldet av en god følelse. Fitta mi er definitivt veldig fornøyd i likhet med resten av meg. Jeg puster tungt. Jeg er ikke lenger sikker på om jeg kan snakke med stønningen og skrikingen jeg har gjort. Hvordan skal jeg i det hele tatt overleve penetreringen fra begge to?

Jeg er nummen og kan nesten ikke føle noen verdens ting. Jeg vet jeg ikke kommer til å føle de deilige pikkene deres slik jeg er nå. Jeg vil være i stand til å føle alt. Jeg lener meg bakover mot Ronnie. Hodet mitt hviler på skulderen hans. Jeg lukker øynene søvnig og føler jeg blir løftet opp og lagt i en myk omfavnelse.

«I morgen tidlig,» hører jeg tåkete før jeg slukner.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene om gruppesex: