Toppturen

"Hun hadde tatt armen bort fra puppene, og hånda som hadde skjult busken, hadde begynt å stryke forsiktig over kjønnshårene mens hun stirret på Ingrids blowjob."

Hver søndag gjorde jeg det samme. Jeg stod opp klokken åtte, spiste frokost, pakket sekken og gikk den seks kilometer lange turen opp til Motoppen, 765 m.o.h. De 400 høydemetrene gir god trening for bena, og utsikten på toppen er ubeskrivelig vakker. Men det aller beste er at jeg aldri møter andre mennesker på turen. Jeg følte meg så trygg på at jeg var alene, at jeg pleide å ta meg en deilig runk og sprute ut i Guds frie natur på toppen før jeg gikk ned igjen.

Men denne søndagen skulle bli helt annerledes. Det må ha vært en av årets varmeste dager. Gradestokken viste 26 varmegrader allerede klokken ni og jeg gikk oppover mot Motoppen i en lett shorts, t-skjorte og joggesko. Allikevel piplet svetten raskt frem på pannen og jeg kjente at jeg ble våt på ryggen og i bokseren.

Etter å ha gått ca. halvveis hørte jeg plutselig noen lyder lenger frem på stien. Jeg satte opp tempoet og kunne snart skimte to personer foran meg på stien. Jeg skvatt av å se andre folk på stien og kjente at kroppen ble fylt av en pirrende spenning. Kanskje var det varmen. Kanskje var det overraskelsen av å se andre folk på denne stien. Eller kanskje det var fordi kroppen innstilte seg på den vanlige topprunken.

Pirringen ble ikke mindre da jeg kom nærmere og så hva slags folk som gikk foran meg på stien. Det var to damer, åpenbart gode venninner basert på den høylytte skravlinga. Begge hadde lette, sommerlige treningsklær på seg. Den ene hadde bare på seg korte svarte treningstights og en knall rosa sports-bh. Den andre hadde lysegrå tights og hvit t-skjorte. Jeg gikk enda litt nærmere og fikk nydelig utsikt til de deilige rompene som vrikket seg oppover lia foran meg.

Damene var så opptatt med skravling og skrittene oppover den bratte stien, at de ikke merket at jeg gikk bare 20 meter bak dem og studerte rompene deres. Dama i svarte tights hadde en stram rompe med skikkelig sprett som formet to nydelige honningmeloner av noen rumpeballer i den tettsittende buksa. Rompa gikk ut i to kraftige, men superfitte lår som vibrerte fristende for hvert skritt hun tok oppover.

Den andre dama hadde en stor og myk kjemperompe. Hun var i dårligere form enn venninnen og tightsen hadde allerede fått en stor mørkegrå flekk av svette. Jeg var så nære nå at jeg kunne kjenne den deilige lukten av de svette damene og jeg kjente at jeg begynte å bli skikkelig kåt. Jeg slapp meg litt lenger bak damene så jeg ikke skulle bli oppdaget. Shortsen min stod tross alt som et avslørende telt foran pikken og jeg kjente at pusten gikk tyngre og svetten rant enda mer enn før.

Samtidig passet jeg på at jeg hadde god utsikt til rompene hele veien opp til toppen. De to jentene satte seg på den steinen jeg pleide å runke på. Jeg ville ikke avsløre meg. I alle fall ikke enda. Så jeg satte meg et stykke unna, godt gjemt i en busk, men slik at jeg så damene fra siden. Begge damene var gjennomsvette og tok seg en god slurk vann på toppunktet.

'Tror du vi er alene her eller,' spurte damen i svart og rosa og så seg rundt. 'Helt sikkert, Ingrid,' svarte damen i hvitt og grått, fremdeles andpusten, gjennomsvett og knallrød i ansiktet. 'Tror du....,' Ingrid nølte litt... 'Tror du det gjør noe om jeg lufter meg litt? Ja, du har jo sett dem før du, Camilla?' 'Hehe, vær så god,' svarte Camilla og smilte til venninnen. Ingrid tok tak i den rosa sports-BH-en og dro den av seg i en rask håndbevegelse.

Jeg kunne ikke tro hva jeg så. Frem kom to perfekte, runde, fyldige pupper med like mye sprett som hun hadde i rompa. Og brystvortene var stive og store og strakte seg ut i skogsluften. Og jeg satt på orkesterplass og så alt sammen! Det var så vidt jeg klarte å kvele et stønn av kåthet. Og det ble ikke bedre da Ingrid lente seg bakover med puppene struttende opp mot himmelen og stønnet: 'Ah! For en fantastisk utsikt!'.

Lite visste de at jeg hadde en enda mer fantastisk utsikt fra buskene. Camilla så seg rundt og fniste. 'Du er gæren, Ingrid.' Men Ingrid bare lo. 'Det er deilig! Du burde prøve du også! Her oppe kan vi være helt nakne uten at noen merker det. Er ikke det en fantastisk frihetsfølelse da?'. Camilla nølte. 'Joda, men...' Ingrid avbrøt henne: 'Kom igjen a! Vi kler oss helt nakne a!'. Hun reiste seg, så seg rundt en gang til og rev av seg treningstightsen og trusa og hoppet kliss naken rundt på steinen der jeg pleide å runke hver søndag.

Jeg stakk hånda ned i shortsen min og strøk forsiktig på pikken min mens jeg nøt det utrolige synet. Jeg hadde aldri vært så hard og så sprengkåt i hele mitt liv. 'Bli med a, Camilla! Vær litt gæren, du også!' Camilla reiste seg opp, men var fortsatt skeptisk. 'Det er lett for deg å si da. Med den tenniskroppen du har!' Ingrid stoppet å hoppe og gikk bort til Camilla. 'Slutt å tulle a! Du har jo de diggeste puppene i hele fucking universet. Jeg så de i svømmehallen forrige fredag.

Kom igjen a!'. Camilla så seg rundt enda en gang, tok tak i t-skjorten og dro den over hodet. Under hadde hun en grå sports-BH som var helt gjennomvåt av svette. Hun tok tak i underkanten av sports-BH-en og dro den sakte opp helt til puppene plutselig deiset ut i den hete sommerluften. Og for noen pupper! To tunge, saftige vannmeloner med enorm størrelse og store mørke felt rundt brystvortene som allerede var store som bringebær. 'Yeah, baby', hylte Ingrid og hoppet og danset på runkesteinen. 'Få av resten også a!'. Camilla så seg smånervøst rundt før hun tok mot til seg og tok av seg den gjennomsvette tightsen.

Jeg måtte ta hendene ut av shortsen for å ikke komme, men fortsatte å nistirre på Camilla og Ingrid som hoppet nakne rundt på runkesteinen min på Motoppen. Etter en stund la damene seg ned ved siden av hverandre på steinen. Akkurat da kom det et vindpust og blåste duften av svette og fitte rett mot busken der jeg satt.

Den deilige duften og synet av de nakne rompene på samme sted som min nakne rompe pleide å sitte, gjorde meg så kåt at jeg bestemte meg for at jeg måtte ta sjansen. Jeg listet meg frem fra busken og latet som jeg kom fra stien til toppunktet. Da damene hørte meg skvatt de til og Camilla prøvde desperat å dekke kjempepuppene og busken sin med hendene. Til ingen nytte, selvfølgelig... Hjertet mitt dundret i brystet, svetten rant og jeg var skjelven i knærne, men jeg prøvde allikevel å late som jeg var rolig, smilte til jentene og sa 'Hei! Er damene ute på tur?'

Jeg kunne skimte et lite smil i munnviken til Ingrid. 'Ja, det er deilig i dag. Blir ikke bedre enn dette.' Hun tok et skritt mot meg og gjorde ikke noe forsøk på skjule sine edlere deler. 'Det er flere som koser seg på tur, ser jeg,' sa hun og nikket ned mot bulen i shortsen min. Jeg svelget hardt to ganger og prøvde å svare selvsikkert. 'Ja, det skal jeg love deg. Det er jo så fin utsikt her!' Hun bet seg forsiktig i underleppa og begynte å gå sakte mot meg. 'Nei, Ingrid... Hva er det du gjør?', sa Camilla med en nervøs latter, men Ingrid kom helt fram til meg, så meg inn i øynene og la en hånd på shortsen min.

'Jeg tror jeg har lyst til å prøve den her litt jeg.' Jeg gispet etter luft. Kunne det faktisk gå?? Ingrid satte seg på huk, dro shortsen min sakte ned og tok frem den knallharde ståpikken min. 'Mmmmm', stønnet hun og lot tungen skli sakte oppover skaftet og helt opp til kukhodet der hun gjorde en liten sirkel. Det var så deilig at jeg slapp fra meg et stønn. Så begynte hun å suge meg, dypt og sakte.

Leppene hennes var store, varme og våte og pikken min var i paradis. Samtidig som jeg nøt den utrolige opplevelsen lot jeg blikket gli opp fra Ingrid og bort på Camilla. Hun hadde tatt armen bort fra puppene, og hånda som hadde skjult busken, hadde begynt å stryke forsiktig over kjønnshårene mens hun stirret på Ingrids blowjob.

Plutselig møttes blikkene våre. Jeg smilte til henne og hun smilte tilbake. Jeg vinket til henne at hun skulle komme nærmere. Sakte kom hun mot meg mens Ingrid fortsatte å suge pikken min. Hun ble stående en meter unna og se på meg og Ingrid mens hånda fant veien til musa.

Jeg kunne høre at hun pustet like tungt som i bakkene på vei opp, og ansiktsfargen var også den samme. Jeg skjønte at hun var like kåt hun også. Plutselig stoppet Ingrid å suge meg. Hun reiste seg og ga meg et intenst tungekyss. Vi stod lenge og kysset med lukkede øyne mens jeg knadde den guddommelige rompa hennes og hun knadde min.

Plutselig kjente jeg enda et par armer rundt hoftene mine, et par hender som tok tak i pikken min og et par kjempepupper som presset seg mot ryggen min. Jeg stønnet høyt og skjønte med en gang at Camilla endelig hadde gitt opp å kjempe mot fristelsen og kåtheten. Hun runket meg forsiktig bakfra mens jeg kysset Ingrid og var i verdens diggeste sexsandwich.

Plutselig ga Ingrid fra seg et ekstra høyt stønn. 'Nå må jeg faen meg ha deg!' Hun snudde seg rundt og satte seg på alle fire på runkesteinen min. Camilla stod fortsatt bak meg og koste med pikken min. Hun ledet pikken rett inn i Ingrids plaskvåte og supertighte tennisfitte og jeg kjørte pikken min rett til bunns i henne mens hun hylte av lyst i skogen.

Det tok ikke mange sekunder før hun kom som en foss og ble liggende på runkesteinen og skjelve. I samme øyeblikk kjente jeg Camillas kjempepupper mot ryggen min igjen og jeg så hendene som kom frem og begynte å kose med pikken min. 'Nå er det min tur,' sa hun mens hun snudde meg rundt og la meg bestemt ned på runkesteinen.

Hun satte seg rett på den pulserende pikken min og lot den skli helt til bunns i henne. Fitta hennes var så varm og våt og deilig at jeg måtte konsentrere meg for å ikke komme med en gang. Jeg tok de enorme puppene hennes i hendene og begynte å kose og klemme på dem mens hun red meg sakte.

Akkurat da jeg trodde det ikke kunne bli deiligere, kjente jeg den deilige tungen til Ingrid som slikket og lekte meg på ballene mine. Da klarte jeg ikke å holde meg mer. Jeg satte opp tempoet, Camilla stønnet og jeg spruta hele fitta hennes full av deilig varm sæd. 'Å, fy faen,' var alt jeg klarte å stotre frem mens Camilla sank sammen over meg.

Hun hadde fått en voldsom orgasme og var helt utmattet, hun også. Da vi endelig kom litt til hektene, la vi oss ved siden av hverandre på runkesteinen og nøt sommerdagen. 'Pleier du å komme hit ofte, eller,' spurte Ingrid med et bredt smil om munnen. 'Hver søndag,' svarte jeg. Og alle skjønte at dette ikke ville bli siste søndagstur til Motoppen...