Tomlene

Jeg satt i sofaen og så X-factor rulle over tv-skjermen. Hvor lenge han hadde vært borte husket jeg ikke, men det begynte å bli noen minutter nå. Jeg kjente at jeg hadde sittet i samme stillingen litt for lenge og la meg ned på magen og glante litt til på tv. Enda noen minutter gikk og jeg begynte å lure på om han hadde druknet en eller annen plass, hva var det han holdt på med?

Jeg satte meg opp og lot blikket vandre rundt i stua en stund for jeg fikk øye på ham. Der stod han helt inntil dørkarmen med de mørkeblå sensuelle øynene sine og holdt opp en flaske som jeg hadde sett før. Smilet hans skjulte ingenting, her skulle det koses! Jeg reiste meg fort opp, tok fire – fem store skritt over gulvet og svingte meg inn på rommet hans.

Varmen fra stearinlysene hadde gjort rommet varmt og sengen lå stor og myk foran meg. Jeg satte meg ned på sengekanten og ble kommandert til å ta av meg klærne. Ikke en eneste trå var tillatt på kroppen min. Klærne forsvant plagg for plagg helt til jeg var helt naken, varmen i luften slynget seg rundt kroppen min og fikk meg en smule kåt. Han strøk hendene sine forsiktig over de svulmende puppene mine samtidig som han bad meg om å legge meg ned på magen og slappe av. Jeg småbet meg i underleppa, stirret ham i øynene og ga etter som ei lydig tispe.

Flasken med olje ble åpnet og jeg kunne kjenne den fylle rommet som en hetebølge. En tynn stråle av deilig varm olje ble fordelt utover kroppen som ga fra seg en herlig følelse. Jeg hørte han sette fra seg flasken og vrengte av seg t-skjorta som han etterpå slengte på gulvet. Hendene hans plasserte han på ryggen min og begynte å massere og smøre ut oljen som lå glinsende på huden. Han strøk meg over hele kroppen, på ryggen, på nakken, på hoftene, på rumpa, på lårene og på leggene. Alt føltes så inderlig deilig! Hendene strøk, koste og klemte over alt, jeg kjente at fitta nå var blitt ganske våt.

Han satte seg over leggene mine og lot hendene gli derfra og oppover. Jeg kunne nøye kjenne hvordan kroppen min spente seg idet han nærmet seg målet. To tomler ble ført inn og jeg ga fra meg et svakt stønn. Fingrene rotet rundt på klitten, rundt de svulmende røde kjønnsleppene mine og inn og ut av fitta. Jeg ga fra meg noen klynk og småstønnet mens han gjorde det han var best til. At vi var kommet inn i en ond sirkel merket jeg fort, for jo mer jeg stønnet jo fortere fingret han meg. Han peiset på fortere og hardere og jeg stønnet høyere og høyere, kroppen strammet seg av vellyst og jeg var på kanten til å komme som et uvær. En deilig følelse slapp seg fri inni meg og jeg stønnet frem et heftig ”åååh mmh aaaaaah AHHHHH!”   
  

Fingrene gle ut av meg og jeg prøvde å få pulsen ned til et mer normalt nivå. Jeg lå på sengen og nøt øyeblikket som nettopp hadde vært da han plutselig rev av seg alt han hadde på seg, la hele kroppstyngde oppå meg, tok tak i kuken og strøk den opp og ned i fitta mi. Slik lå han og teaset meg lenge, hørte meg klynke etter ham, jeg ville ha ham inni meg og det fort. Jeg var rennende våt og med bestemte bevegelser gle han fort inn i meg, jeg kunne kjenne at han fylt hele meg både i bredde og dybde, den store og tykke kuken hans føltes så deilig der den nå befant seg.

Tempoet økte etter hvert, jeg kjente pulsen ble høyere, jeg pustet tyngre og heftige koselyder kom ut av meg. Spreng kåt som jeg var, kjente jeg at han lot høyre handa stryke meg over ryggen, ned over magen og ned til klitten. Fingrene hans masserte meg rytmisk og jeg kunne kjenne at han hadde truffet det rette punktet fordi kroppen min begynte å rykke i små bevegelser. Jeg viste ikke lenger hva jeg skulle ta meg til, kroppen min lå bare der og strammet seg sammen til en mega orgasme. Da jeg etter kort tid hadde kommet, håpet jeg inderlig at naboene overfor ikke var hjemme. Bra pulings tilsvarer bra lydvolum fra meg.

Det var ingen tvil i verden om at han som styrte alt der bak var blitt på kanten til uutholdelig kåt. Jeg kunne høre ham stønne skjelvende med leppene presset hardt samme og han strøk og koste mer på meg, lot fingrene leke seg i alle hjørnene på kroppen min. Hendene hans tok et hardt og fast tak i hoftene mine og dro rumpa mi opp i kuk høyde. Jeg sto nå på alle fire mens han dirigerte seg selv inn i meg, nå var det ikke noe mer sakte og romantisk lenger, det som gjaldt nå var å pule meg så fort at jeg ikke klarte å holde meg selv oppe. Samtidig som han peiset på tok han den ene hånden og slo meg på rumpa sånn at det ga gjenlyd i rommet.

Et lite hyl forsvant fra leppene mine og jeg presset rumpa mi enda tettere inntil ham. Han stønnet og oiet seg, han virket mer og mer frustrert og det så du som om han ikke kunne få pult meg hardt nokk. Jeg ble så våt av å høre ballene hans klaske mot fitta. Den lyden er så inderlig deilig! Lydene mine hadde jeg ikke styring på lenger, de kom høylytt og hele tiden, høye klynkelyder og tunge pustelyder. Jeg hadde nå nådd det stadiet hvor jeg bet tennene sammen og knurret, tok tak i dyna og knyttet hendene hardt, spredde bena enda mer slik at han skulle få komme dypere, jeg skrek ut det ene JA’et etter det andre.

Jeg hadde nådd maks grensen for hva jeg kunne tåle, jeg klarte rett og slett ikke mer. Orgasmen som kom var bortimot ekstrem! Jeg stønnet så kraftig som jeg aldri hadde gjort før og han ga fra seg et siste støt før han kom inni meg. Det kjentes ut som om alle musklene mine i kroppen samtidig bare sluttet å virke, jeg sank sammen i en hau på dyna og konsentrerte meg om å puste. En mørk og stor skygge kom over meg, bøyde seg ned over ansiktet mitt og kysset meg forsiktig på kinnet, han smålo og hvisket meg i øret ”Takk for en heftig opplevelse”.