To jenter forbudt

Hun snur seg med ryggen til meg og lar stringen falle på gulvet. Så tar hun en liten piruett og kommer gående mot meg. jeg kjenner hvor kåt jeg er (...)

Jeg møter henne som avtalt i kjelleren ved toalettene. Vi bare nikker og smiler til hilsen. Vi må være helt stille, for ingen kan få vite noe om oss. Alle sier at to jenter, er forbudt. Hun går først inn i et av de tidligere, nå ubrukte gym-rommene, og jeg følger etter og lukker døra bak meg. Brått snur hun seg imot meg og tar et kraftig tak rundt nakken min og trekker meg imot seg. Jeg tar et tak i rundt midjen hennes og holder henne ømt. Vi ser hverandre dypt inn i øynene, og møtes i et varmt heftig kyss. Dette er verdt å skulke skolen for.

Mens vi står og kysser lar jeg en hånd stryke forsiktig over de store brystene hennes og lar den hvile på høyre bryst, imens jeg kjærtegner henne forsiktig. Jeg kjenner at brystvortene hennes stivner under det lette sommerkjole stoffet. Jeg ser opp på henne og smiler, hun smiler tilbake. Varsomt lar jeg hånden gli bak på ryggen hennes og ned over den snertne rumpa. jeg kysser henne raskt på munnen, for så å fortsette med et varmt kyss i halsgropa, hun stønner forsiktig, og jeg tar tak i kjolen hennes, og heiser den forsiktig oppover og lar den tilslutt gli over hodet hennes. Nå står hun der iført kun en søt liten string og BH. Du er nydelig hvisker jeg til henne, og fortsetter kyssingen nedover fra halsen, til brystet. Imens åpner jeg BHen og lar den falle ned på golvet. Så kysser jeg henne varsomt nedover brystet, og lar leppene finne den stive brystvorta som strutter imot meg. Jeg biter forsiktig i den, for så å la tungen leke med den en stund imens jeg bruker den andre hånden til å kjæle med det andre brystet, hun sukker tilfreds, og jeg gir det andre brystet likedan behandling. Jeg ber henne ta av seg stringen og vise seg fram for meg. Hun snur seg med ryggen til meg og lar stringen falle på gulvet. Så tar hun en liten piruett og kommer gående mot meg. jeg kjenner hvor kåt jeg er, og det er tydelig at hun merker det også, for hun sender meg et lekent blikk og begynner å kle av meg. Om ikke lenge står jeg i bare trusa og BH-en, og hun gliser til meg og går ned på kne. Så lar hun en finger stryke forsiktig utenpå trusa, og over den våte musa mi, deretter bøyer hun seg frem og gjentar bevegelsen en gang til, men denne gangen med tunga.Jeg blir helt skjelven av den lille berøringen, og glir ned på kne og kysser henne ømt. Når tungene våre møtes kjenner jeg smaken av min egen mus, og blir enda mer tent.

Hun dytter meg ned på ryggen, og kommer krabbende over meg samtidig som hun kysser meg for hvert steg; på musa, på magen, brystene, halsen, før hun legger seg forsiktig over meg et lite sekund og kysser meg på munnen. Så setter hun seg til slik at jeg kan slikke musa hennes. Jeg slikker og suger på den harde knoppen, og hun stønner høyere og høyere før hun når klimaks, jeg kjenner hvordan hele musen hennes rykker til, og slikker i meg alle saftene som kommer fra henne, hun smaker godt. Hun synker sammen ved siden av meg, hvor hun ligger en stund imens jeg kjæler forsiktig med henne.

Etter en liten pustepause, drar hun av meg trusen og begynner å massere forsiktig med fingrene, deretter begynner hun å nappe forsiktig i klitten min. jeg stønner av nytelse, hun begynner å slikke og fingre meg samtidig, og jeg kjenner orgasmen bygger sek kraftig opp, og i det den slår til klarer jeg ikke å holde tilbale et høylytt stønn. Jeg ligger ved siden av henne og kjærtegner henne forsiktig med fingrene på magen en lang stund. Så må vi begge gå tilbake til timen. Begge med den samme bevisstheten: To jenter, aldri mer forbudt.