To blir til fire

Endelig hadde vi kommet oss på ferie alene, uten våre tre barn og uten noen som helst forpliktelser. Våre små søte var på ferie med sine besteforeldre, så vi hadde to hele uker uten noen form for planer, forpliktelser eller, forhåpentlig, hemninger. Vi hadde bestemt oss for å bare sette oss bak rattet å kjøre til vi stoppet. Og vi gjorde det, i retning sør. Etter en matpause på det blide Sørlandet, så ble vi enige om å reise til Sverige i første omgang, og vi kjørte i flere timer, kun en liten pause på Strømstad-ferja før vi endte opp rett utfor Stockholm, på en koselig campingplass vi hadde vært en del år før. Når vi hadde innlosjert oss i den lille koselige hytta, så tusla vi bort til den lille puben som lå på selve campingplassen, og fy søren så herlig det var med ei kald pils og nystekt pizza etter så mange timer i bil.

Det var bokstavelig talt et utested, ikke noe tak og inspirert av Hawaii, så drinkene fløt. Vi var bare to av flere som var der, og vi kom fort i prat med et annet norsk par som hadde kommet dagen før. De var på vår alder, og selv om jeg normalt ikke tenner på samme kjønn, så kjente jeg at trusa mi ble våt bare av å se på dama, Karina som hun het. Hun hadde langt, mørkt krøllete hår, nydelige brune øyne, en topp som viste litt mer enn normalt av de struttende brystene hennes og et kort dongeriskjørt med matchende boots. Hu var rett og slett rålekker, og jeg ble ganske misunnelig. Selv er jeg ganske ordinær, langt lyst hår, blå øyne, fyldige hofter(uten å være feit) og helt vanlige bryster som verken strutter eller henger. Øynene mine kan sjarmere et hvert mannfolk i senk, men det er det eneste som er spesielt med meg. Mannen hennes, Birk, var egentlig ganske lik min mann, mørkblondt hår, breie skuldre, breie hofter og relativt høy, Birk var bare noen cm høyere enn min kjære, Kenneth. Vi hadde det riktig så koselig, og ble fort enige om å reise sammen inn til Stockholm dagen etter, hvor vi skulle til Gamla Stan.

Vi kosa oss masse i Gamla Stan dagen etter, Karina og jeg ble skikkelig godt kjent og vi begge syntes det var herlig å kunne gå og kikke i butikker uten å ha dårlig samvittighet overfor våre kjære menn stod utfor og kjeda seg. Latteren kom ofte, vi hadde utrolig mye til felles. Kenneth og Birk fant også tonen, så når vi kom tilbake til campingplassen på ettermiddagen, ble vi enige om å møtes igjen på puben i 7-tida. Jeg var blitt ganske kåt av å være med Karina en hel dag, så jeg bare måtte kjenne Kenneth inni meg med en gang vi kom innfor døra til hytta. Jeg smalt igjen døra, flerret av meg trusa og satte meg på kjøkkenbordet. ”Pul meg, og gjør det med en gang!”, kåtheten lyste av hele meg. Kenneth ble litt sjokka, men var visst klar han også. Han slapp buksa og bokseren på gulvet og styrte den store, stive kuken inn i fitta mi som nesten rant over. Han pulte meg hardt, hendene holdt godt fast i hoftene mine mens jeg kjente skjelvingene bli sterkere og sterkere før eksplosjonen fikk hele meg til å riste og skrike av nytelse, og de ble forsterket når jeg kjente pikken til min kjære skyte fitta mi så full av hvit glede at hadde jeg vært i stand til å høre noe, så hadde jeg hørt væskene våre dryppe ned på gulvet.

Etter en god og varm dusj kledde vi oss i litt finere klær før vi tuslet bort til puben for å møte Karina og Birk. Karina hadde, om mulig, enda mer utfordrende klær enn kvelden før, og jeg så at bulen i Kenneths bukse ble større, og jeg kjente at saftene mine rant nedover lårene mine. For første gang i mitt liv hadde jeg latt være å ta på meg truse, selv om jeg gikk i et svært kort skjørt. Jeg ville vise Karina og Birk at til og med jeg kunne være skikkelig sexy, og utifra bulen i Birks bukse hadde jeg nok rett. Vi dansa, drakk og hadde det skikkelig moro i flere timer, og vi ble bare mer og mer berusa. Jeg hadde lagt merke til at Karina hadde kikka en del ekstra ganger på meg, og siden jeg begynte å bli ganske berusa, så utnytta jeg sjansen. ”Vil du danse?”, jeg kikka uskyldig, men flørtende på henne. Og jo da, hu ble med hu. Vi tok oss en skikkelig dans, men de halv-erotiske berøringene fikk oss begge ganske frustrerte, så vi sneik oss bort fra mannfolka våre og sprang opp til hytta til Kenneth og meg.

Med en gang vi kom oss innfor døra, så begynte vi å kline. Leppene hennes føltes som hard bomull, og jeg smelte igjen døra samtidig som jeg dro av henne toppen. Hu gikk uten bh, og puppene struttet mot meg. Tunga mi sirkla rundt knoppene hennes, og de stivnet som isbiter. Hendene hennes vandret over hele kroppen min, og hun fikk av meg klærne raskt, dytta meg ned på senga og slengte seg ned på siden av meg. Fingrene hennes strøk over brystene mine, lekte rundt knoppene før de gikk ned på vandring mot fitta mi. Tungene våre lekesloss mens hendene mine strøk henne over ryggen, koste på rumpa hennes og stresset med å få av henne skjørtet. Vi holdt rundt hverandre, råklina og lot hendene våre løpe løpsk over hverandres kropper mens fingrene en gang innimellom berørte våre stive klitter, som bare skrek etter oppmerksomhet. Det var Karina som først slapp taket i meg. Hu glei ned mellom beina mine, og tunga hennes sendte sitringer over hele kroppen min. Den lekte med klitten min, gled inn i grotta mi og fingrene hennes søkte seg innover til hun traff den ruglete området rett innfor klitten. Hun masserte først helt forsiktig, før hun ble litt mer hardhendt, trykket hardt, men rytmisk på samme plass mens tunga hennes slikket i seg saftene mine og masserte klitten min. Jeg kjente jeg nærmet meg orgasme, Karina var bare så utrolig deilig og så utrolig flink i det hu gjorde, hu dreiv meg gal! Hu fortsatte ei lita stund til, men plutselig stoppet hun, brått og brutalt.

”Jeg trenger litt oppmerksomhet jeg også, kan jeg sette meg over deg?”, hun flyttet på seg, ventet ikke på et svar. Jeg grep tak i lårene hennes og hjalp henne ned i riktig posisjon. Fytti så deilig det var å slikke fitte samtidig som mi blei slikket og fingra. Det gikk for meg med en gang, saftene mine sprutet ut, både g-punktet og klitten hadde eksplodert, og jeg skreik så høyt som jeg noen gang har gjort! Jeg lå totalt utslått ei lita stund, før jeg kom meg og ville gi Karina samme medisin. Aldri før har jeg følt meg så avslappet etter sex, og jeg gledet meg til å gi Karina samme behandling. Hun lå pent på siden av meg, og jeg heiste meg opp på høyre arm, og la den venstre armen over det ene brystet hennes. Jeg lot tunga gli fra brystet, over kragebeinet, opp halsen og over øreflippen som jeg sugde lett på, mens venstrehånda mi masserte brystene hennes hardt. Hun stønnet og ba om mer, så jeg kysset henne lett før tunga mi gled over leppene hennes. ”En annen plass du vil ha tunga mi kanskje?”, jeg heiste meg opp på begge armene og satte meg over magen hennes. Jeg lot tunga gå på vandring over hele overkroppen hennes, den lekte med knoppene hennes, sirklet rundt brystene før jeg beveget meg lenger ned på kroppen hennes. Jeg pustet henne lett i navlen, lot tunga sirkle litt rundt den før jeg la meg til rette mellom lårene hennes. Fingrene mine dro jeg fra under kneet, opp på innsida av låret hennes, over skambeinet og ned det andre låret mens jeg blåste lett over det nybarberte kjønnet hennes. Hun vred seg av nytelse. ”Mer, mer, jeg trenger deg”, hu skreik så jeg begynte å lure på om folk ute kunne høre oss, men jeg ga henne som hun ønsket. Fingrene mine lekte lett med klitten hennes, plaget henne lett mens tunga mi dykket inn i grotta hennes. Jeg ble litt mer hardhendt, og lot fingrene mine gli inn på hennes ruglete område mens tunga mi lekte med klitten. Den andre hånda mi la jeg rundt det perfekte brystet hennes og jeg kjente at Karina stivnet til i hele kroppen.

Da skjedde det vi ønsket ikke skulle skje. Døra ble åpnet, og der stod våre to menn og bare nistirret på oss. Jeg ga blaffen, og fortsatte behandlinga på Karina. Hu virket litt ille berørt, men da fingrene mine trykket hardt på g-punktet hennes, så glemte hun våre kjekke menn som stod helt stille og ikke visste helt hva dem skulle gjøre. Karina vridde seg av nytelse, og hun nærmet seg klimaks da Birk dro av seg buksa, kom bort til senga og spiddet henne med den stive pikken sin. Tunga mi fortsatte å leke med klitten hennes, og jeg var i dyp konsentrasjon da jeg kjente Kenneth komme opp på siden av meg, liggende med pikken sin mot rumpa mi. Hendene hans masserte både brystene mine og klitten min, og tunga hans lekte med halsen min og øreflippen min. Jeg flyttet litt på meg, slik at han kunne spidde meg bakfra og det gjorde han. Han tok meg brutalt, så jeg ble litt ukonsentrert om slikkinga på Karinas fitte, men Birk tok over der. Kenneth pulte meg i et raskt og hardt tempo, og det tok ikke lang tid før jeg kjente at klimaks nærmet seg. Jeg ba han roe litt ned, for jeg ville komme samtidig med Karina og når jeg hørte hun nærmet seg, så tok jeg tak i henne, dro henne litt nærmere meg og klemte hardt rundt brystene hennes mens vi skreik, alle 4, i total klimaks. Jeg kan ikke ha husket at Kenneth noen sinne har sprutet meg så full før, og det å få dele det med Karina og Birk var rett og slett herlig. Jeg har aldri tenkt på det å dele sex med andre enn Kenneth, og eventuelt ei anna jente, før, men dette var så opphissende, så herlig og så utrolig fantastisk at jeg la meg inntil Karina, strøk henne på ryggen mens Kenneth koste på meg. Det kriblet i fingrene hans etter å berøre Karina, men alt dette var jo helt nytt for han også, så han holdt seg til å ”tilfeldigvis” komme borti armen hennes en gang i blant. Etter vi alle hadde koblet helt ut, så gikk vi jentene i dusjen mens gutta ryddet opp i hytta før vi gikk tilbake til puben hvor vi fortsatte drikkinga. Det var ingen pinlig stemning, så jeg visste at dette kom til å gjenta seg. Og den første bekreftelsen på det fikk jeg fra Birk, når han ba meg om en dans og hvisket forsiktig i øret mitt mens han strøk meg over ryggen. ”Neste gang får jeg vel pule deg?” Og det fikk han.