Tirsdag ettermiddag på jobb

Det var tirsdag ettermiddag, studiene var ferdig for dagen og det var tid for jobb. Solen strålte på himmelen da jeg gikk gjennom Karl Johan på vei til jobb. Langs gatene var de vanlige tiggerne, selgerene og musikantene. Mennesker raste forbi meg i all hast for å rekke fram dit de skulle i tide. Jeg tuslet gjennom byen med mine svarte knelange støvletter og røde utringede tunika. Jeg hadde tatt på meg ett rødt sexy blonde undertøy, og bestemt meg for å forføre sjefen min. Lenge hadde jeg gått å fantasert om han, og denne kvelden hadde jeg bestemt meg for å utnytte den gode kjemien som var mellom oss.

Jeg stilte meg i heisen å trykket på knappen for 4 etasje hvor jeg jobbet som sekretær for Håkon Johannessen på kveldstid. I det dørene til heisen skulle til å lokkes igjen kommer sjefen min løpende og rekker hånden ut for å komme seg med heisen. Sjefen min var bare noen år eldre enn meg, han var i begynnelsen av 30 årene, og utrolig kjekk. Håkon(sjefen min) hadde en veltrent kropp med markerte muskler som syntes når han gikk i de stramme t-shortene sine. Han hadde mørkt kort hår og blå lysende øyne som tok oppmerksomheten fra selv den solbrune huden hans. Håkon sier hei som vanlig og steller seg inntil veggen i heisen. Jeg lar øynene mine vurdere kroppen hans, og etter en kort vurdering vet jeg hva jeg vil.

Jeg trykker på stoppknappen i heisen, drar sjefen min til meg i skjorte kanten og kysser han ømt. Etter min forbauselse ser han ikke ut til å stritte imot, han biter meg i øreflippen og hvisker ” jeg trudde aldri du skulle tørre”! Han river av meg den røde tunikaen slik at jeg kun står i de svarte høyhelte støvlettene mine og det røde blonde undertøyet. Jeg tar forsiktig og forførende av han belte på den brune kaki buksen hans, fører hånden min ned i på lemmet hans og kjenner på den store kukken hans som stivner til mens jeg beføler han… Pusten hans begynner bli tyngre, og jeg får mer og mer lyst på han. Jeg river av han buksene og setter meg ned på kne foran han. Håkon knepper opp skjorten sin slik at jeg kan se de markerte musklene på den solbrune kroppen hans.

Jeg begynner å slikke intenst et par ganger på kukken hans før jeg tar tak i den og putter den i munnen min. jeg suger med hele munnen og putter kukken så langt jeg klarer inn i munnen min. mens jeg suger lar jeg tungen min gli opp og ned langs skaftet og en gang i blant gir jeg tunge massasje til forhodet på den delige store kukken til sjefen min. samtidig med at jeg maserer ballene/pungene hans med den ene handen min.. Patrick begynner å stønne mørkt og varsomt. Han tar tak i skuldrene mine og løfter meg opp slik at jeg står på to bein inntil veggen. Han gir meg et intenst blikk og putter to fingre opp i fitta mi. Han sirkler rundt med fingrene mens han tar de opp og ned og dunker mot ”veggen oppi vagina”.

Jeg kjenner det bygge seg opp inni meg. Det er vanskelig å holde tilbake stønningen. Jeg tar den andre hånden til Håkon å suger på de tre midterste fingrene hans. Deretter tar han hånden sin og fører den ned til klitorisen min. Han lager små raske sirkel bevegelser samtidig som han fingrer meg. Jeg kysser han nedover halsen hans, jeg stønner høylytt og intenst. Det dirrer i kroppen min. Jeg strever med å holde hendene tilbake. Kroppen min beveger seg rytmisk av seg selv og handa glir sakte fram og tilbake over kukken hans. Han løfter meg opp etter veggen i heisen, og plaserer meg på hoftene sine.

Jeg rir han i takt med dunkingen jeg har inne i kroppen min, ved hjelp av armene og hoftene mine. Etter hvert som vi blir mer og mer opphisset rir jeg han raskere og raskere. Den deilige mørke stønningen hans blir høyere og høyere. Han tar tak i hoftene mine og lar resten av kroppen min forsvinne ned mot bakken, slik at jeg blir stående i bro. I denne stillingen kjører han med hardt, intenst og med en faktastisk innlevelse.

Jeg kjenner det bygge seg opp inni meg, og idet han berører klitorisen min og kjører kukken hardt inn i meg, kommer jeg høylytt. Håkon blir enda ivrigere etter det fantastiske stønnet mitt, og kjører på fortere og fortere, helt til jeg kjenner det rister i hele kroppen hans, og jeg kjenner det spruter inni meg! Sjefen holder lenge rundt meg, men den svette, skinnende muskeløse kroppen sin, før vi begge klær på oss, og må videre på jobben…