Tipp topptur

Da var helgen endelig kommet. Skulle på topptur til Skorvsitoppen, 1245moh. Fredags ettermiddag gikk med til kjøring til hytta. Kom frem halv elleve på kvelden. Alle de andre turdeltakerne var allerede kommet frem, jeg var visst sistemann. Alle var opptatt med å gjøre klart utstyret sitt til morgendagens tur, jeg hadde alt klart fra før så jeg valgte å gå kjapt til sengs. Jeg kjente uansett ingen der, så følte ikke for å være så sosial. Det fikk jeg heller ta igjen.

Alle rommene var fulle unntatt et tomannsrom, hvor det var innlosjert ei dame på min alder. Hun var allerede ferdig med sitt og hadde lagt seg, så jeg krøp til sengs så stille jeg kunne.

Morgenen kom og etter frokosten var alle raskt klare til avmarsj. Jeg hadde fått hilst på de fleste andre i følget, deriblant kvinnen jeg delte rom med. Hun hadde et smil som var utrolig sjarmerende og selv om jeg ikke vurderte henne som noen jeg ville "prøve meg på", så skjønte jeg tidlig at vi kom til å komme godt overens.

Turen tok 6 timer totalt, vi hadde hatt en kanonfin tur med sol hele veien og topp føre med 15 cm pudder å kose seg med på vei ned. Lårene var naturlig nok helt gelé og tre gnagsår var rimelig plagsomme blitt. Underveis hadde jeg og min nye venninne blitt godt kjent og vi hadde til og med utvekslet informasjon man normalt holder for seg selv, ihvertfall overfor noen man nettopp har møtt. Deriblant hadde jeg fått høre akkurat hvordan hun likte det i senga! Tilsvarende hadde jeg da røpet at jeg elsket å våkne av å bli runket!! Vi kom godt overens kan man si, nesten som to kamerater.

Etter en god dusj var det klart for en helt suveren middag, og kake til kveldsmat. Etter all maten var ferdig tygd og jeg hadde konsumert to pils, ble øyelokkene tunge som bly og jeg krøp til sengs med en god og sliten følelse i hele kroppen. Romvenninna kom inn og la seg rett før jeg havnet i drømmeland.

Noe gjør at jeg våkner. "Hysj, hysj" hører jeg idet jeg åpner øynene og ser rett inn i de sjarmerende øynene. Jeg skjønner ingenting! Med det samme registrerer jeg at ene hånden hennes er under dyna mi!! Jeg begynner å forstå nå :-) For en herlig følelse!! Hun sitter på kne på gulvet mens hun runker meg. Hun bruker begge hendene nå. Stryker nede med kukrota og ballene med ene hånda mens hun tar rolige seige tak i kukskaftet med den andre. Varierer både takt, lengde og hvor hardt hun kliper, mens hun prøver å finne ut hva jeg liker best. Og for å være ærlig, så vet jeg ikke selv engang, det var bare skikkelig deilig. Det er like før jeg kommer, noe jeg signaliserer til henne. Hun tar en pause fra runkingen og bare kjæler med hele stellet. Stryker langs undersiden av kuken helt fra under ballene og helt frem til der forhuden slutter. Hun tar brått tak i kuken igjen og kjører igang med mer runking, denne gangen roterer hun lett med hånden samtidig som hun lar hånden gli i seige tak opp og ned med et lett grep rundt kuken. Jeg holder på å bli gal av kåthet og har mest lyst til å la det sprute hemningsløst ut i rommet, men akkurat da stopper hun igjen mens hun smiler ertende mot meg.

Nå får det være nok tenker jeg og tar tak i henne og løfter henne opp i senga mi og vi bytter plass. Jeg tar av henne t-skjorta og gyver løs på brystene. Å hvor jeg elsker å kjæle med pupper!! Jeg stryker dem, knar dem og klyper dem. Så lar jeg hånden gli nedover magen og raskt ned i trusa. Hun var tydelig tent og det trengtes ikke noe ekstra smurning der nede. Jeg lot langfingeren gli langs sprekken en stund til fingeren var godt innsmurt med naturlig glidemiddel. Så konsentrerer jeg fingertrykket mot knoppen som allerede står i full blomst. Hun liker behandlingen. Jeg begynner å huske noe av det hun sa under turen og prøver å jobbe deretter. En finger inn, to fingre inn og jobber lett inn og ut med disse samtidig som jeg nå har tatt i bruk andre hånda til å massere videre i området rundt klitoris. Hun dirigerer meg underveis og jeg merker at hun begynner å nærme seg klimaks. Jeg tar da igjen med samme mynt og flytter hendene opp mot brystene igjen. Knar dem og koser med dem. Bruker også leppene og tunga nå.

Etterhvert beveger jeg meg nedover. Innom navlen en tur før jeg stopper ved trusekanten. Kikker opp og ser forventningene i øynene hennes. Jeg drar av henne trusa og graver hodet ned mellom lårene hennes. Slikker henne rolig på innsiden av lårene. Stadig nærmere og nærmere sprekken. Hun stønner lavt. Jeg lar tungen slikke lange drag oppover hele sprekken og forbi klitoris. Igjen og igjen. Etterhvert lar jeg to fingre skli inn i henne igjen. Litt raskere takt inn og ut nå. Så saktere igjen mens jeg lar tunga jobbe. Hun er så våt at det plasker der nede. Hun stønner tungt. Jeg stopper. Hun ser på meg, vill i blikket. Hun vil ha mer...Jeg aker meg lengre opp på henne, lar kukhodet gli opp og ned langs sprekken, erte henne litt mer. Hun vil ha kuk! Jeg lar henne ikke vente lengre, jeg legger an kukhodet mot åpningen og lar kuken skli helt inn. Det var fantastisk deilig å kjenne varmen omfavne kuken.  Jeg kjører sakte drag først, deretter litt raskere. Det tar ikke lang tid før jeg kjenner det er like før det bruser over. Jeg stopper helt opp og tar et par dype drag innimellom mens jeg venter på at det skal roe seg litt ned der nede, har ikke lyst det skal ta slutt enda..... Etter litt kjører jeg på igjen. Nå bruker hun sin egen hånd til å massere litt ekstra samtidig som jeg øker tempoet. Hun øker masseringen i takt med tempoet mitt. Det tar ikke lang tid før jeg er forbi det punktet hvor det er for sent å stoppe og jeg øker tempoet ytterligere den siste etappen før jeg lar ladningen gå av inn i henne. Bølge etter bølge strømmer gjennom underlivet med en herlig følelse.

"FROKOST" ropes det uti gangene.

Hæ, jeg ser meg rundt. Romvenninnen er ikke på rommet!? Jeg ser på klokka, den er blitt ni. Hva skjer? Har jeg drømt alt sammen?

Jeg får på meg klærne vasker søvnen ut av øynene og går til spisebordet der det er klargjort rene hotellfrokosten med egg og bacon og greier. Setter meg ned og begynner å smøre på brødskiva. Rett overfor meg sitter hun..."Sovet godt"? spør hun med glimt i øyet og smil om munnen.