Tilståelser til en dagbok | Kondomeriet

Tilståelser til en dagbok

Jeg vet at det er visse ting man aldri bør snakke om. Det finnes ting som ikke skal nevnes i bursdager, på kafébesøk med venninner eller når man sitter på bussen i telefonen. Det er ting som du ikke skal hviske i øret på din beste venn, eller skrive stille på en lapp før du viser den til din utkårede i fortrolighet. Det er visse ting som ikke en gang skal tenkes på, men det er akkurat det jeg gjør. Ofte.

Det er ikke bare det at jeg bryter den uskrevne, uskrevet nettopp fordi det vil være for drøyt bare å nevne det ved referanse, loven om å ikke tenke på det – jeg har gjort noe av det også. En god del faktisk. Siden dette er min dagbok, kan jeg få lov til å betro meg til den med så hemmelige stilleting at sidene blir våte bare av å ha det skrevet på seg.

Jeg tror jeg bare må skrive det ned så jeg husker hvor deilig jeg er, og en gang i fremtiden, hvor deilig jeg var. Jeg vil prøve å huske stemning og lukter, men ikke minst følelsene og tilfredstillelsen. I går skulle jeg ut på byen med Sofie. Jeg brukte tid i dusjen, tenkte jeg skulle få ut litt seksuell frustrasjon før jeg skulle gå. Ville jo ikke ende opp hos noen tilfeldige i dag igjen. Eller kanskje jeg ville det. Uansett. Etter en liten oppvarming med myke strøk over hele kroppen med min yndlingssåpe ”Sensation” begynte jeg å føre den venstre hånden ned mot underlivet. Den andre masserte brystene mine, jeg var blitt litt støl fra body pump dagen før. Det frigjorde spenning og gjorde meg mer og mer tent. Jeg lot fingrene på den venstre hånden gli i mellom kjønnsleppene og berøre klitoris videre så vidt inn i skjeden. Jeg kjente at jeg var ”våt” selv om jeg nettopp hadde vasket meg.

Det varme vannet kjærtegnet huden min mens hendene gjentok bevegelsene. Da jeg kjente at det ikke var nok til å utløse presset, hektet jeg ned dusjhodet og stilte det inn på massasje. Jeg brukte det først litt mot skuldrene mine. Jeg var så stiv og støl at jeg okket meg, men samtidig gjorde det meg kåtere. Jeg førte dusjhodet nedover i sirkler, helt til strålen nådde underlivet. Jeg la meg ned på gulvet i dusjen, med beina opp langs hver sin side i spenn, og rettet massasjestrålen mot klitoris. Med høyre hånd dyppet jeg inn og ut av skjeden, hyppigere og dypere, med én finger, to fingre, tre og kjente hvordan frysningene gikk nedover ryggen min. Jeg la håndflaten over skjeden mens fingrene dyppet inn og ut i et stadig raskere tempo. Massasjestrålen slapp nå bare til i blant, men da med en så gjennomborende kraft at jeg nesten mistet pusten. I dag var det bare ikke helt nok. Jeg måtte gi meg da jeg så at jeg hadde tettet sluket med ryggen og at jeg nå hadde oversvømt badet. Jeg tenkte faen heller. Også dreit jeg i å tørke opp. I stedet tok jeg med meg kåtheten min inn på rommet mitt.

Der, i en boks nederst i klesskapet mitt, fant jeg frem min beste venn. Som du vet er det en dildo, den vibrerende sorten. En slik en som man ikke får kjøpt i butikker her i landet, og må få importert fra USA eller Japan. Den er snedig, ikke så utrolig stor. Jeg vil ikke at den skal utvide meg så jeg ikke kan nyte normale størrelser etterpå. Det som er best er at den har egenskapen at den kan festes til et apparatur som nærmest går av seg selv. Jeg så den på pornosider med tittelen fuckmachine, og visste at det ville være noe for meg. Siden jeg deler leilighet med Sofie er det ikke så ofte jeg får brukt den, men jeg visste at hun skulle dra rett fra fakultetet for å møte meg i byen. Jeg monterte stativet foran sengen min, og smørte på med glidemiddel. Jeg ble kåtere og kåtere for hvert øyeblikk som gikk uten at jeg hadde noe til å tilfredstille meg med. Jeg var naken og det var kaldt i leiligheten. Jeg frøs på føttene før jeg rakk å bli ferdig med oppstillingen av maskinen.

Jeg hørte vinduet på rommet til Sofie slå, og bestemte meg for å lukke det før jeg satte i gang. Jeg var riktignok kåt, men forkjølet skulle jeg ikke bli av den grunn. Jeg buet meg da jeg gikk forbi kjøkkenvinduet, selv om jeg bor i tredje etasje. Jeg vil helst ikke at de over gaten skal se meg naken. Da jeg bøyde meg begynte jeg å tenke på det showet jeg hadde fått i vinduet i går kveld. Jeg tror ikke noen av de som bor på den andre siden, i Andersens guttekollektiv, hadde den fjerneste anelse om hvor godt man kunne følge med på deres aktivitet fra mitt kjøkken. Tanken på å la dem se meg i min akt pirret, og jeg tittet opp for å se om noen hadde lagt merke til meg, men det var skuffende tomt for tilskuere. Inne på Sofies rom klatret jeg opp i sengen hennes for å stenge vinduet som var strategisk plassert rett over senge gavlen på venstre side av dobbeltsengen.

Jeg måtte sprade over hele på tvers for å komme meg dit, det var bare et par skritt, men Sofie hadde fyllt hele sengen med rent tøy. Misforstå meg rett, jeg var jo også ren, men med alle de skitne tankene jeg hadde i hodet føltes det ikke helt riktig å tråkke rundt oppi dem. Jeg prøvde å dytte klærne litt hit og dit med albuene, hendene mine var jo fulle av glidemiddel, da jeg hørte en elektrisk lyd komme fra en pose under dynen. Erfaren som jeg er skjønte jeg straks hva det var. At Sofie skulle ha en wonderwand var mer enn jeg kunne fatte. Hun har riktig nok vært singel i noen månder, men wow, så prippen som hun er trodde jeg ikke det var en slik hun kom til å utstyre seg med. Jeg bestemte meg raskt for å innlemme den i planene mine, den også, siden den nå lå her, så alene i kulda. Jeg lukket vinduet, og tok med den nykaprede storvibratoren med tilbake til rommet mitt.

Da jeg passerte kjøkkenet en gang til fikk jeg nok en strålende idé, og jeg kunne ikke la være å sette den til live med det samme. Jeg flyttet maskineriet bort til kjøkkenbordet og la meg med ryggen ned på platen. Hodet mitt lå over bordkanten, så pannen min kunne berøre det kalde glasset i vinduet. Det var jo ingen som var hjemme likevel, verken her eller der. Tanken på at noen plutselig kunne komme til å se meg gjorde meg så vill at jeg nå ikke kunne vente lenger. Jeg satte på Sofies vibrator og førte den mot brystene mine. Gud, jeg hadde glemt hvor mye jeg elsket slike. Det runde store hodet på staven gned forsiktig mot mitt venstre bryst og kilte meg herlig. Jeg kjente frysninger nedover beina og på ryggen, det var bare å knipe sammen for å holde på orgasmen.

Dette skulle jeg nyte lenge. Jeg kjente brystvortene stivnet langsomt inn i to små tapper som sendte ilinger igjennom overkroppen og ned i magen, og jeg fulgte opp med å føre staven nedover magen, lot den berøre sidene og videre ned mot hoften. Det er en av mine mest erogene soner. Jeg holdt staven så vidt over innsiden av hoftebeina, og kjente hvordan varmen spredte seg på nytt i underlivet. Massasjestavens vei snodde seg videre nedover innsidene av lårene mine. Så opp i skrittet, forsiktig, så jeg ikke skulle blåse av med en gang. Jeg lekte med den, førte den opp til klitoris og ned til skjeden der jeg lot den synke så langt det lot seg gjøre. Den var for stor og passet seg ikke som dildo, men det passer meg perfekt. Hodet på den var på størrelse med en tennisball, en tennisball som var glatt og vibrerende og uendelig deilig og myk. Den sendte små støt av velbehag ut i kroppen min.

Jeg strøk opp og ned, lot den berøre meg hardere og hardere til jeg kom, mens staven nesten hadde forsvunnet helt inn i meg. Jeg førte den opp til brystene mine igjen for å fokusere litt og roe meg før jeg tok apparatet til bruk. Jeg elsker jo en god oppvarming, så nå var jeg helt klar til å ta i mot min yndlingsleke. Jeg dro så nærme bordet som det gikk og la hoftene min i en gunstig posisjon foran apperaturet. Jeg løftet meg litt opp med albuene spent mot bordplaten, og lot kjønnsleppene mine så vidt omslutte det glatte hodet. Så skrudde jeg den på med fjernkontrollen. Jeg har fått leken programmert til å gå en viss runde før den stopper. Det tar en halv time på det minste.

Det er mange variasjoner og jeg ønsket at den skulle være effektiv og dynamisk, men likevel kreve at jeg skulle ha utholdenhet. Da den gled sakte inn i meg skjønte jeg at det var trøbbel i vente i dag, og allerede etter tre dype støt hadde jeg latt en liten orgasme fylle rommet. Dessverre var det ingen vei tilbake nå. Jeg har bestemt meg for at i de sjeldne anledninger jeg skal benytte dette spesielle maskineriet, så skal jeg klare å holde ut i alle fall én hel runde. De myke bevegelsene i penisen gjorde meg våt og var behagelig rytmiske. Gradvis ble de dypere og dypere, til jeg kjente den støtet mot min bunn. Eufori. Det var en himmelsk følelse. Da maskinen registrete at den hadde nådd enden av tunnelen. begynte den så vidt å vibrere. Jeg krympet meg, det var umulig å ikke lage godlyder. Jeg hadde gåsehud nedover leggene da maskinen eskalerte i vibrasjon og gjorde meg helt øm i lår og mage.

Det er en solid maskin. Den veier en del og lar seg nesten ikke rikke uten at den blir trillet. Jeg pleier å ha den gjemt under sengen. Dette var slike ting jeg tenkte på da jeg ikke lenger klarte å fokusere på hendelsene der nede. Det var så himmelsk og så godt og så utfyllende at jeg ikke klarte å holde meg sammen. Jeg fikk det for meg at jeg ikke skulle lage lyde mer, så jeg tok tak i gardinen og bet sammen over den i stedet. Masiken økte tempoet nå. Støtene var grundige og dype, med mindre vibrasjon og mer fart. Jeg kom og jeg kom om igjen og om igjen. Underlivet strammet seg rundt den nå nesten drillende dildoen. I mitt stille sinn kom jeg på at jeg fremdeles holdt Sofies wonderwand i hånden og klarte å flytte den ned til underlivet. Jeg var helt ør og omtrent ute av standt til å bevege meg. Jeg hadde store rykninger i kroppen og strevde for å holdet hoftene i ro.

Så skrudde jeg på massasjestaven og lot all motstrebende kraft gli ut i store stønn, mens maskinen trengte seg dypt inn i meg og staven vibrerte og masserte klitoris. Jeg må ha blacket helt ut etter det, for jeg våknet igjen av en orgasme, men ikke forårsaket av maskinen. Det var kun massasjestaven som gned meg mot innerlåret, der jeg må ha sluppet den da jeg besvimte av lykke. Jeg tok meg til brystet og fikk igjen en liknende orgasmisk skjelving i hele kroppen. Jeg hadde nesten holdt ut hele programmet. Stolt prøvde jeg å reise meg fra bordet, men jeg hadde nesten ikke krefter igjen.

Forsiktig fikk jeg albuene under meg og løftet meg forsiktig opp. Jeg så meg rundt, det kunne ikke ha gått så lang tid fra maskinen stoppet til jeg våknet fra den hypnoseliknende tilstanden. Ut av vinduet så jeg fem-seks hoder stikke frem fra gardiner og bokhyller på den andre siden. Det var visst jeg som var underholdningen i Andersens guttekollektiv den dagen. Og jeg er stolt av det.