The First Time | Kondomeriet

The first time

Det var påskeferie for Kimberly. Moren var i Arendal. Kimberly var alene hjemme, nå i fem dager. Hun satt alene på sofaen og tenkte på Joakim. Plutselig ringte telefonen hennes.

Kimberly: HALLO!?
Joakim: Hey..
Kimberly: Hvem er det? :o
Joakim: Joakim ... T-ng-n
Kimberly kaster fra seg fjernkontrollen hun holdt i og satte seg opp.
Joakim: Mamma skal ha fest så jeg vil ut av huset, er du ledig nå?
Kimberly: Jaja!
Joakim: Greit, da kommer jeg en tur!

En halvtime senere...

"DINGDONG" Joakim ringer på og Kimberly åpner døra. Endelig var han her!

Joakim: Hey
Kimberly: Hei! Kom inn!

Joakim så henne rett i øyenene og var klar over hva som skulle til å skje i kveld. It's goin' down! Joakim tar av seg skoene og går inn etter Kimberly. Han slenger fra seg jakka og går inn i stua. Kimberly henter automatisk et kondom og putter det ned i baklomma.

Joakim: Hva skal vi da?, sa han og så hun rett i øynene.
Kimberly: Setter på tv'n iallefall.

De satt på hver sin side av sofean og nå flyttet Joakim seg inntil Kimberly. Kimberly kjente varmen spre seg idet han bevegde hendene nedover låret hennes.

Joakim: Vi er vel alene?
Kimberly: Ja, i fem dager.

Joakim snudde seg mot hun og kysset hun forsiktig på halsen. Hun ga seg helt over og tok omfavnet han. ÅH! kommer fra Kimberly.
Joakim: Du er så deilig.
Kimberly stønnet og lot en hånd gli ned i mellom lårene hans og kjente den harde staken.

Joakim dyttet Kimberly bakover til hun lå på ryggen og kysset henne på munnen. Kimberly drar ned buksene hans, mens Joakim drar ned buksene hennes. Han legger seg over henne og kler av henne. Hun gjør ikke motstand.

Nå drar han forsiktig av trusa hennes og munnen beveger seg nedover magen og over hoftene hennes, helt ned til klitten hennes. Han kjenner at hun allerede er våt, men det stopper ikke han. Han stikker ut tunga og slikker fitta hennes fort. Ut fra Kimberly kommer det lengre stønn. Han lar en finger gli inn i fitta hennes, fortere og fortere. Så legger han seg over Kimberly og kliner med henne. De snur seg så Kimberly ligger over Joakim nå og hun beveger seg nedover magen hans og helt ned til pikken hans.

Hun teaser han utenpå bokseren, han klarer ikke mer og drar selv av undertøyet. Hun kjenner at munnen fylles med en lang varm kukk. Nå stønner Joakim og holder rundt hodet til Kimberly som beveger seg opp og ned staken hans. Joakim: Herregud så digg!! Kimberly er opptatt med å suge han.

Etter hvert tar Joakim tak i hodet til Kimberly og drar hun opp. Han snur henne så hun ligger nederst nå. De råkliner og stemningen bygger seg opp. Begge er kåte. Kimberly tar frem kondomet hun hadde hentet og ga det til Joakim, som tredde det på. Nå skjer det. Joakim fikk blikkkontakt med øynene til Kimberly og trer seg inn i hun. Han fortsetter å se henne i øynene mens hun ligger å vrir seg litt.

Joakim: er det vondt? går det bra?
Kimberly: ja, litt vondt. men fortsett!
Joakim: Jeg elsker deg.
Kimberly: Åhåhåh.... 

Joakim bevegde hoftene fortere og fortere og Kimberly nærmet seg klimaks. Like før Joakim kom. Kimberly skrek av nytelse. Joakim kom. Begge var svette. Han trakk han selv ut av henne og så på henne, han kysset henne og så henne i øynene. Kimberly var lykkelig - det var første gang, med han.