Thank you my secret lover

Etter nesten et tiår sammen har gnisten forsvunnet mellom meg og Maria. Jobb og barn tar mye av tiden, og søvn prioriteres framfor sex. Vi glimter til innimellom, men glemmer ofte oss selv oppi alt hverdagsstyret.

En kveld etter jeg var ferdig i dusjen og var klar til å legge meg, bestemte jeg meg for å egentlig bare ha det gøy, så jeg tok på meg en ansiktsmaske og la meg naken midt i senga og ventet til Maria skulle bli ferdig. Det var helt mørkt, og det regnet kraftig ute, og bare å ligge der og vente og lytte til regnet fikk meg i gang, og kuken pulserte. Jeg forventet ikke mye, men da hun kom inn responderte hun med "Oi, hva har vi her" og krøp sakte opp i senga og over meg. Kysset meg forsiktig på munnen, og fortsatte å kysse ned på brystet. Med masken på ble alt mer følsomt, og når hun kysset meg på brystkassa og jeg kjente at brystene hennes kilte forsiktig over kukskaftet og hodet, vibrerte nærmest hele kroppen. Hun lot kuken legge seg mellom puppene og beveget seg sakte opp og ned mens hun hentet fram kilefjær og glidemiddel med varme. Hun brukte fjæra over hele kroppen. Over brystkassa, over brystvortene, nedover magen, lårene og til slutt sirklet opp kukskaftet og rundt hodet. Sørget for å tease mest mulig. Noe som fungerte temmelig bra når man først har maske på, og kan oppleve de andre sansene så mye sterkere.

Etter kilingen tok hun glidemiddel i hendene og tok godt tak rundt skaftet. Klemte til og tok hendene sakte opp og ned slik at hele kuken fikk rikelig med glidemiddel. Jeg stønnet svakt til, og kjente det varmet idet hun blåste på kuken. Opp og ned mens den ene hånda maserte forsiktig. Hun kysset hodet, slikket med hard tunge på strengen og ned skaftet og opp igjen. Tok munnen rundt hodet, og mens jeg stønnet og kroppen ristet av begeistring sugde hun forsiktig. Opp og ned, bare rundt hodet, dypt ned mot rota, sirklet med tunga rundt hodet og strengen, og gjentok handlingen. Dette kjente jeg ikke kom til å ta lang tid. Det varmet ekstra fra glidemiddelet mens hun sugde og runket skaftet sakte, og hun merket at den ble hardere. Hun slikket raskt på baksiden av hodet og strengen, tok munnen rundt hodet og kjørte den dypt ned to ganger, gjentok slikkingen og da klarte jeg ikke å holde ut lengre. Hun slikket raskt på hodet og akkurat idet jeg eksploderte tok hun den dypt ned til rota igjen. Jeg stønnet høyt mens det gikk for meg og det kjentes ut som orgasmen varte leeeenge.

Jeg hadde aldri hatt maske på før, men innser at å lukke ut en av sansene virkelig påvirker orgasmen. Jeg fikk beskjed om å legge meg til å sove, og fikk ikke gjengjeldt orgasmen. Dagen etter tenkte jeg mye på kvelden før. Fikk det ikke ut av hodet. Dette må jo virkelig være noe Maria må sette pris på. Få maske over øynene, få en behandling utenom det vanlige, forsterke sansene, fantasere. Dagen gikk i kjent stress, og vi hadde lagt oss igjen. Virket ikke som om hun hadde lyst først, men hun kom under dyna mi og jeg kjente at hun pustet dypere. "Nå er det min tur til å ta meg av deg" sa jeg, og fant fram maske, glidemiddel og fjær. Det regnet fortsatt ute, noe som setter en fantastisk stemning. Maria pustet tungt, og brystvortene hennes var allerede harde.

Jeg førte først fjæra mellom puppene, og ned mot navlen. Opp igjen, rolig på yttersiden av puppene, og sirklet forsiktig rundt brystvortene hennes. Hun hev litt på kroppen av kilingen, og bet seg forsiktig i leppen idet fjæra ble ført over vulva og klitoris. Merket at kroppen ble for følsom, så jeg la fra meg fjæra og tok opp det varmende glidemiddelet. Helte forsiktig over brystvortene og masserte de forsiktig inn. Bøyde meg over henne og blåste forsiktig slik at hun kunne kjenne varmen bre seg. Kysset forsiktig på vortene mens den ene hånda fant fram til vulva. Klemte over leppene, og strøk forsiktig opp og ned. Kjente at det rant av henne. Kysset videre ned magen og til slutt kom jeg ned til den nå harde klitorisen. Hun var så klar at det nærmest gikk for henne. I og med at hun hadde på seg masken hentet jeg fram en penisforlenger. Horny teamplayer hadde et litt større hode enn det jeg har, og jeg ønsket at hun skulle få noe litt ekstra i dag. Vi hadde ikke brukt den før, så dette var riktig tidspunkt. Ikke visste hun hva jeg gjorde heller.

Jeg fortsatte å slikke mens jeg forsiktig førte hodet av penisforlengeren mot åpningen, presset mot åpningen og lot den nesten gli inn før jeg tok den ut igjen. Slikktet rundt klitoris samtidig som jeg teaset åpningen og lot henne tilpasse seg. Hun stønnet til og hofta presset seg mot forlengeren og hun ville virkelig ha den inn i seg. NÅ. Jeg reiste meg opp på knær og tok på meg forlengeren. Satte meg til å masserte klitoris mens jeg sakte førte den i åpningen. Så vidt inn, og så ut igjen. Teaset henne slik at hun stønnet til før jeg støtet den helt inn i henne. Hun gispet til og presset seg mot meg. Lot henne kjenne hele utstyret med å ta den nesten ut, og så inn igjen. Slik at hodet akkurat nesten var på utsiden før den presset seg inn. Hun pustet tyngre og tyngre mens hun hvinte "jeg kommer. Jeg kommer!".

Jeg økte ikke tempoet, lot den gli nesten ut, og så dypt inn i henne. Kroppen hennes spant til, og åpningen strammet rundt kuken min. Hun la seg over på siden og tok av seg masken. "Så det var den du brukte. Luringen". Jeg la meg ved siden av henne og pustet rolig ut. Er det en ting jeg blir rolig av så er det når hun får orgasme. Det er ingenting som er mer opphissende og tilfredstillende enn en dame som nærmest gisper etter luft når hun får orgasme. Hun holdt armen over meg og pustet tungt. Begynte smått å kysse meg på halsen og beveget kroppen i kjent "jeg vil ha mer"-stil. Jeg ba henne ta på seg masken, og legge seg på magen. Jeg spredde føttene hennes og så at det rant deilig saft ned på madrassen. Sexy, søt, saft og fantastisk sprettrumpe som nærmest ropte om mer. Jeg tok på meg penisforlengeren igjen og la den mot åpningen. Spredte rumpeballene, og idet jeg kjørte den inn stønnet hun høyt.

Hun var trangere nå, og orgasmen hadde ikke sluppet helt taket på henne. Jeg ba henne slappe av og massere klitorisen sin selv. Jeg så forlengeren fylle henne opp, mens jeg tok den sakte inn og ut. Saftene hennes rant ut over den, og hun stønnet og støtet I mot med et ønske om å øke farten. Nå var hun nære igjen. Kortpustet, stønnet mens hun kjente kuken tease sakte inn og ut. Lot den gli ut av henne, og så penetrere henne på nytt. Dypt inn. Og så ut. Tok litt glidemiddel på fingrene, og begynte å massere rompehullet. Nærmest på sekundet hylte hun til "ta meg". "Ta meg nå". Jeg støtet henne hardere. Raskere. Tommelen min ble oppslukt av rompehullet, og hun støtet hardere mot meg. "Raskere". "Hardere". Nå gikk det virkelig for henne, hun mistet kontroll over kroppen som ristet, støtet hardere i mot, og hylte til. Jeg økte tempoet og støtet henne i mot.

Orgasmen hennes stoppet ikke. Den fortsatte og det skvatt saft i alle retninger. Idet det begynte å gå for meg trakk jeg meg ut, kastet fra meg forlengeren, og kjørte kuken i rompehullet. Hun hylte høyere og begynte å fingre seg selv. Jeg stønnet til, og mens hun sprutet på lårene mine fylte jeg henne opp. Vi sank sammen i senga. Og det eneste hun fikk stotret fram var, "Thank you my secret lover".