Teltturen

Det ble som jeg håpet på. Meg og kjæresten min skulle på telttur hele helga, bare oss to. Vi hadde pakket alt og var klare til å dra. Bussturen var alt annet enn "normal". Kjæresten min var småkåt og klådde hele tia. Han tok meg forsiktig litt her og der, og pustet meg inn i øret. Jeg fikk lyst på ham, men kunne ikke akkurat slå meg løs i bussen, så jeg tok meg sammen og ventet. Da vi kom frem måtte vi spasere et lite stykke, der vi slo opp teltet var det så vakkert. Det var som i en drøm.

En liten foss og et stort vann vi kunne bade i. Denne helga skulle bli knall! Vi slo opp teltet og pakket ut. Etter det bestemte vi oss for å bade. Kjæresten min løp først uti. Vannet var iskaldt, men han drog meg med. Nipplene mine var stivharde fordi jeg frøs sånn. Kjæresten min sa han skulle varme meg. Så kom han bort til meg, og hvisket meg noe i øret. Han sa han var så kåt, og han ville ha meg NÅ! nipplene mine gjorde han smellkåt, og han klarte nesten ikke holde igjen lenger. Han bærte meg opp på land, utenfor teltet der vi hadde lagt et teppe. Jeg lå under, han oppå. Han sa hele tiden til meg at jeg gjorde han så kåt og at han ville ha meg.

Det tennte meg sinnsykt mye. Han tok hånda si ned i trusa mi og berørte meg. Jeg lagde små stønnelyder av nytelse. Han førte en finger inn i meg, og lydene ble høyere. Tanken på at noen kunne oppdage oss når som helst tennte oss. Jeg hadde så lyst på han, mer enn noen gang før. Jeg hev meg rundt så jeg lå øverst. Jeg dro av han badebuksa og kysset ham nedentil, så ga jeg han en blowjob, som han elsker.

Han stønnet høyt. Jeg merket det var ikke så lenge før han kom. Han dro av meg trusa og tok meg så hardt. Det var så deilig. Jeg nærmest skrek av nytelse! Jeg kjente krampene kom, jeg var så kåt. Når han kom, og jeg hørte lydene hans, var jeg ikke sein med å komme selv. Jeg elsker når han stønner. Hele helga var fantastisk og vi koste oss mange ganger på det teppet. Jeg kommer aldri til å glemme den turen.