Telefonsex

Det var rundt klokken 3 på natten og jeg følte meg så maktesløs.

Det var rundt klokken 3 på natten og jeg følte meg så maktesløs. Jeg savnet han så mye så jeg bestemte meg for å sende han en melding hvor jeg utdypte hvor mye jeg savnet han, og at det skulle funnes flere som han her i landet. Vi snakker lenge før jeg begynner å sende han bilde av kløfta mi, jeg merker at han begynner å bli opphisset så jeg sender flere bilder av puppene og rumpa. Han forteller at han vil ha meg, akkurat her og nå!

Det kribbler i fitta, jeg begynner å bli kåt. Han skriver til meg at neste gang vi møtes, så blir det hett! "Jeg skal kysse deg på halsen mens jeg holder deg forsiktig rundt låret, så skal jeg terge deg med å la kuken skli opp og ned fra fitta di." Jeg begynte og stønne for meg selv mens jeg lå i senga. "Så skal jeg la den gli halveis inn og ta den sakte ut mens jeg kysser deg på puppene og biter litt!" Jeg kunne se det hele for meg og var blitt ekstremt våt i musa, og måtte trekke fram vibratoren min som hjelper. Gjorde de samme bevegelsene han ville gjort hvis han var her. "Så skal jeg trekke hele inn og ut sakte før jeg øker tempoet mens jeg holder deg hardt om låret og kysser deg ømt."

Jeg trodde jeg skulle sprenges av kåthet, jeg var så kåt at jeg trodde jeg skulle bli gal fordi han ikke var her og utførte sine trekk. Jeg brukte vibratoren ivrig mens jeg fantaserte om at den sterke, gode kroppen hans lå oppå meg og gjorde sine underverker. Han vistse akkurat hva det var jeg ville ha, skulle nesten tro han leste tankene mine, men det var heller felles lyster. Jeg kunne se for meg måten han begravde fjeset sitt i de store puppene mine, mens han tviholdt lårene mine og presset seg inn og ut. Jeg ble fort ferdig, men kunne fremdelse kjenne lysten etter hans nærvær av kroppslig kontakt.