Tatt på fersken

Her sitter jeg og skriver en erotisk novelle for meg selv. Det verste som nå kan hende er at kjæresten min kommer inn, for han liker ikke at jeg skriver slik. Og hvem tror du ikke kommer inn døren min akkurat nå, jo kjæresten min. Han leser hva jeg har skrevet og det første han sier, er at dette skal han straffe meg for. Hvordan skal han gjøre det, er min første tanke. Han har aldri gjort noe mot meg før når han har lest hva jeg har skrevet, så jeg blir selvfølgelig nervøs.

Han ber meg stille meg inntil veggen med ryggen mot han. Jeg har på meg mine gamle og gode treningsbukser, men de river han av meg før jeg får tenkt meg om. Så nå står jeg der da, kun iført toppen og ingenting annet, for truse bruker jeg aldri. Han skyver føttene mine fra hverandre, og trekker rumpa mi mot seg, slik at jeg står med baken rett ut. Jeg begynner for alvor å bli bekymret for hva han kommer til å gjøre, men samtidig kjenner jeg at jeg begynner å bli våt mellom bena. Jeg prøver å se hva som foregår bak meg, men blir fort snudd mot veggen igjen. Så kjenner jeg hendene hans på hoftene mine, før han brått og brutalt trenger inn. Jeg prøver å gjøre motstand, siden han ”straffer” meg, men det er bare godt. Han har aldri tatt meg så hardt før, så dette er noe helt nytt. Vi pleier alltid å ha ett langt og godt forspill, der jeg suger og runker han, og han slikker meg. Av og til bruker han dildoen for å stimulere klitoris, før han sakte og sikkert trenger inn. Nå pumper han inn og ut av meg, samtidig som hendene på hoftene mine forsvinner. Den ene handa finner veien ned til klitoris og stimulerer der, samtidig som han slår meg på rumpa med den andre handa. Han puster tungt nå. Han gjør så godt han kan i et forsøk på å straffe meg, men det blir mye mer nytelse enn straff for min del. Handa hans på klitoris vet godt hva den skal gjøre.

Han slutter å slå meg på rumpa, og stikker isteden en finger inn i rumpa. Da skriker jeg, for det er vondt. Vi har aldri gjort noe der før. Men med en hand som stimulerer klitoris, en finger i rumpa og en penis pumpende inn og ut av meg, kommer orgasmen veltende inn over meg, og jeg roper av full hals. Selv om orgasmen min har gitt seg, gir ikke kjæresten min seg. Han fortsetter å stimulere klitoris, han fortsetter å pumpe inn og ut av meg, for ikke å glemme fingeren i rumpa, som nå bare føles godt. Dermed går det ikke lenge før jeg igjen kjenner orgasmen bygge seg opp. Og i det orgasmen velter frem, klemmer jeg til alt jeg kan rundt penis, og da kommer også kjæresten min, som spruter ut sin sæd langt inni meg. Etterpå trekker han seg ut, gir meg en klask på rumpa mi, og sier at jeg ikke må skrive slikt igjen. Jeg lover med et lurt smil om munnen, og med tanken inni meg at dette skal gjenta seg.