Tatt på fersken i vaskekjelleren

Jeg leide en liten hybel i student tiden og det var hyggelige eiere- spesielt fruen i huset- hun var både hyggelig og herlig.

Alle har jo sine drømmer og noen blir virkelige- andre forblir bare drømmer. Jeg leide en liten hybel i student tiden og det var hyggelige eiere- spesielt fruen i huset- hun var både hyggelig og herlig. Jeg leide der i 3 år og både savner og husker tiden godt- noe husker jeg jo spesielt godt. Jeg var 23 år og hun var 42- det fikk jeg med meg når hun hadde damefest hjemme og hadde sendt av gårde både mann og de 2 barna på hytten.

De var igang med dannet hage selskap og kjoler & glass med stett, når jeg gikk ut for å ta en pils med kompisene. Jeg fikk en god klem av henne på vei ut dørene når jeg gav henne en flaske vin i presang- det var nok ikke helt usynlig at jeg likte henne godt. Hun tok seg veldig godt ut i kjolen-sommerbrun og strålende! Hun hadde en sol krok som jeg kunne se inn i via vinduet i kjøkken kroken og der hadde jeg spionert og ja ærlig nok- runket så det sprutet flere ganger. Hun lå ofte uten bikinioverdel- og det var noen flotte bryster.

Etter en sånn passe fuktig bytur så var jeg kåt som bare det når jeg kom hjem alene. Hva skulle jeg da gjøre? Hmm små full og kåt tenkte jeg på den deilige bikinien hennes som jeg hadde sett i vaskekjelleren som vi delte.. Jeg hørte damene oppe enda, fruen i huset stod i gangen og sa farvel til sine venninner- jeg hørte at de gikk og tenkte at hun ville stupe til køys- full og glad. Jeg listet meg gjennom gangen til vaskekjelleren, lyttet tildøren som gikk til trappen deres- den var aldri låst- og hørte at hun tok av seg skoene og slapp dem på gulvet.. spenningen ble større for min del der jeg stod i bar overkropp og bokser med kul. Jeg gikk til vaskerommet og hadde høy puls av både alkohol- kåthet og spenning.

Inne i vaskerommet var det en benk og flere kurver- i en av dem lå bikinien jeg lette etter- jeg turde ikke skru på lyset og tok ut flere ting i halvmørket før jeg fant begge delene.. Noen skitne truser lå også der- de luktet herlig for en kåt student med stå pikk og skitne drømmer. Bikinien luktet deilig solkrem og bikini trusen luktet fitte på godt norsk.. jeg lirket kuken ut og runket med en hånd og holdt bikinitrusen med den andre- lukten av fitten hennes- min beste runkedrøm! Jeg lukket øynene og nøt.. plutselig hørte jeg fnising i døråpningen.. nyter du det sa hun.. Ehhe hee hei ehm strotret jeg med kuken i hånden bikinientrusen i den andre.. Hun stod i kjolen sin og gliste så det blinket i øynene- liker du å se på meg når jeg soler meg i den spurte hun.

Jeg var fersket men kanskje heldigvis litt full- ja sa jeg du ser helt fantastisk ut. Lukk øynene sa hun og jeg adlød- jeg kjente at hun tok bikinitrusen ut av hånden min- hun tar den på tenkte jeg med øynene lukket! Jeg kjente varmen hennes- pulsen hennes og pusten når hun klemte seg mot meg og sa: nå kan du se.. Hun hadde tatt av kjolen og stod i fantasi bikinien- er det slik at du liker eldre damer i bikini sa hun.. jeg listet meg ned for å spionere på deg sa hun- jeg skulle til å legge meg og nyte leketøyene mine men klarte ikke å la være.. Jeg har sett når du spionerer på meg og da vet jeg at du er kåt og runker for deg selv. Det tenner jeg veldig på - og drømmer at du spruter på meg. Hun satte seg ned på kne foran meg og tok den bankende kuken i munnen- jeg stønnet og lente meg mot benken.

Det var helt fantastisk! Først spenningen om å bli fersket- nå dettte! Ung og uerfaren som jeg var stønnet jeg frem.. forsiktig jeg kommer snart.. du slapp kuken med et svupp og styrte den mot brystene- toppen gikk av og de deilige brystene som jeg hadde drømt om mange ganger kom frem.. hun holdt kuken og strøk brystvortene med den.. kom... kom sa hun hest og så opp på meg med det kåteste blikket jeg har sett.. Jeg stønnet og kom i mange lange og tykke stråler utover brystene hennes-- det var utløsning for både fantasier og drømmer på en gang.. hun reiste seg opp med den klissete sæden rennende.. glisende sa hun- jeg tror du trengte dette. Hun bøyde seg frem og jeg kysset henne- sæden klisset oss sammen. men det var bare opphissende.

Hun lente seg mot benken og jeg gikk ned på kne foran henne- det var som i en drøm.. hun trakk bikinitrusen til side og jeg kunne se og lukte at hun var både våt og kåt.. jeg hadde ikke lang erfaring med damer-men har fikk jeg jo lov å prøve.. Jeg så en nydelig frisert busk og deilige lepper- jeg holdt hende mine på lårene hennes og begynte å slikke henne.. først forsiktig, søkende. Nå begynte hun å puste tyngre og når jeg lot den ene hånden holde trusen borte og fikk den andre til å skille leppene når jeg slikket ble det mer.. Jeg trakk av henne og hun satte seg oppå benken med adskilte bein, jeg lente meg frem og kysset henne på halsen og fortsatte nedover.. sæden på brytene smakte også godt.

Jeg begynte på ny å få stå pikk.. jeg slikket henne på innsiden av lårene og beveget meg nærmere musa på ny- hun lente seg lengre bakover og spredt beina enda mer- det var lite lys men eg så konturene av fitte og et rumpehull som var helt uutforsket for min del.. jeg fortsatte å slikke henne- nærmere og nærmere de deilige og våte leppene hennes- nå lå hun helt nede på benken og masserte brystene sine og så virkelig ut som hun koste seg! Jeg skilte fitte leppene først med tungen og slikket så langsomt som jeg klarte i kåthetens ørske.. en finger fant veien inn og jeg slikket raskere og i sirkler.. hun stønnet og lagde deilige mhmm lyder.. jeg kjente at det kom små trenkninger i fitteleppene når hun stønnet.. jeg tok 2 fingre inn og begynte å fingerpule mens jeg forsatte å slikke henne.. nå slikket jeg over fingrene og hun stønnet og løftet beina enda høydere.. mer sa hun .. flere fingre.. jeg samlet fingrene og kjente at hun ble trang rundt dem..

Jeg slikket fitteleppene enda- men nå var det nedover mot ukjent område. Hun stønnet og lagte høyere lyder nå jeg presset fingrene innover.. mer .. mer stønnet hun og jeg kunne se at snart var alle fingrene inne i henne.. hun begynte å riste og skjelve.. jeg slikket henne mellom fitte og rumpehull og holdt hånden i press mot henne.. jaa jaaa jaaaaa stønnet hun og kom i lange bølger med skjelvinger.. jeg tok bort hånden og hun trakk hodet mitt til fitten sin og jeg fikk kjenne skjelvingene med tungen.. Nå sa hun - jeg ser du er klar igen og snudde seg med baken mot meg-- liker du rumpen min også sa hun med et glis- jeg har drømt om at du spruter på meg bakfra sa hun og tok pikken min og styrte den mellom skinkene.. jeg var mer enn klar på ny og lot den skli mellom skinkene oppover.. hun struttet og presset skinkene sammen og jeg jukket på.. kom igjen- kom og sprut på meg din lille frekkas... jeg vet at du vil sprute så det renner av rumpa mi! Det gikk som det måtte og synet var ubeskrivelig herlig!