Tatt av security-vakten

På et stort kjøpesenter i nærheten av meg, jobbet det jeg ville kalle verdens kjekkeste mann. Han var security-vakt og gikk rundt og holdt øye med tyveri. Jeg pleide å besøke kjøpesenteret ofte og hadde vekslet et par blikk med han et par ganger. Denne dagen hadde jeg handlet, og kassedamen hadde glemt å ta av alarmen. Det pep i alarmen på vei ut av butikken, damen kom bort og beklaget seg og fjernet den, men i utgangen sto denne kjekke vakten og huket tak i meg. ”Jeg tror det er best, du blir med meg en tur på kontoret”. Jeg rødmet, så flaut at han trodde jeg drev på med tyveri.

Jeg fulgte etter han opp til kontoret. Han lukket døren og vred om låsen. Han så på meg med strenge øyne, og sa at han trodde en kvinne som meg visste at stjeling var galt. Jeg rødmet mer og mer, og skulle til å begynne forklare, men før jeg fikk sagt et ord, stoppet jeg opp av at han begynte stryke meg oppover låret. ”Tror du ikke jeg vet hva som skjedde i butikken, jeg skulle bare ha en grunn for og endelig kunne få deg på tomannshånd” hvisket han meg i øret. Hånden hans flyttet seg oppover mot brystene mine.

Det virket så uvirkelig, jeg hadde sett på denne mannen i lang tid, og plutselig sto jeg på kontoret hans med den ene hånden oppi BH-en, og den andre strøk over musa mi. Leppene hans møtte mine, og det tok ikke mange sekunder før vi var intense begge to. Selv om jeg elsket å se han i uniform, så nærmest rev jeg den av. Og tok hardt tak i kuken hans.

Jeg begynte forsiktig å dra opp og ned. Lekte litt med ballene, før jeg satt meg ned på kne og begynte å slikke forsiktig på tuppen. Han ga fra seg et høyt stønn. Tydelig at dette var han klar for. Jeg puttet den så vidt i munnen, før jeg reiste meg opp og håpte han skjønte at det var hans tur. Han løftet meg opp på skrivepulten, og hvisket meg forsiktig i øret ”spre beina for meg”.

Deretter førte han hånden under skjørtet mitt. Han dro den lille silketrusen min til siden, og førte to fingre inn. Jeg var så våt, og så klar for å kjenne han inni meg. Han dro meg ned fra kontorpulten sin, og vred meg rundt til at han kunne ta meg i doggy. Han grep tak med hendene på rumpa mi, og lot kuken sin skli rett inn i den våte musa mi. Jeg stønnet så høyt, at han måtte ta hånden rundt munnen min for å forsikre at ikke hele kjøpesenteret kunne høre hva som foregikk inne på kontoret hans, midt i arbeidstiden.

Kuken hans var så hard, jeg kunne kjenne støttene i meg så ekstremt tydelig. Og det tok ikke mange minutter før han slapp hånden fra munnen min, og vi begge brøt ut i orgasme. Det var helt ubeskrivelig! Hele kroppen min var helt skjelven, jeg holdt på å falle sammen fra stillingen jeg sto over pulten hans. På vei ut, hvisket jeg han i øret - jeg kommer til og ”å stjele” fra butikker, hvis dette er straffen du gir. Han gliste, og sa at han holder et øye etter meg fra nå av.