Tårnet i Paris

Det var en arbeidstur til Paris. Det skulle vare tre dager og det mest interessante skulle være en tur i Eiffeltårnet. Så feil kan man ta. Jeg kan jo starte med å fortelle deg at Eiffeltårnet var en skuffelse. Stappfullt av folk og kom bare halvveis opp. Etter et par skuffende dager i Paris vandret jeg langs en av de litt avsidesliggende gatene. Der du finner gode crepes og bagels til en billig penge. Du finner også en tattoo-sjappe. Jeg bestemte meg for å være litt vill og gå inn. Et lite minne fra turen skulle jeg vel klare.

Tattoveringsartisten var en mann. En ordentlig manne-mann. Kraftig bygd, kort mørkt hår og velstelt, trimmet skjeggvekst. Vi kom lett i prat, noe som var en lettelse siden franskmenn oftest ikke er så stødige i engelsk. Vi pratet om løst og fast, været, shopping og den dårlige Eiffeltårn-opplevelsen. Han himlet med øynene og fortalte oppgitt over at alle turister hastet dit. Da går man så fort glipp av andre perler. Han fortalte lenge og varmt om en park på andre siden av byen, med en restaurant som hadde byens beste mat. Siden vi lenge hadde hatt en koselig flørtete tone utfordret jeg han til å ta meg med dit og vise fram denne parken.

Vi møttes utenfor tattoo-sjappa etter stengetid. Praten gikk løst hele veien til og på t-banen. Jeg fikk fort vite at han var en del eldre enn meg, selv om det ikke hadde noen betydning. På banen spøkte han lett og spurte om jeg ofte pleide å bli med helt fremmede menn til helt fremmede steder i et helt fremmed land. Jeg lo høyt, for det her var virkelig noe helt utypisk for meg. Jeg som ikke engang sa ja til å bli med på kino hjemme i Norge.

Da vi kom fram til parken var det alt mørkt, og gatene var nesten tomme. Vi vandret rundt i parken og han holdt meg i hånda mens han pekte og viste. Vi fulgte en sti litt oppover i parken til vi kom til en paviljong. Fra paviljongen var det utsikt over hele Paris, og jeg kunne tydelig se konturene av Sacrè Cæur. Jeg sto helt lent inn mot rekkverket da jeg kjente at han kom inntil meg og tok hendene rundt meg. Han sto bak meg tett inntil og begynte å kysse nakken min. Litt overrasket av berøringen strakk jeg nakken slik at han kom lettere til. Brått grep han tak i meg, snudde meg og kysset meg på leppene. Først mykt og lett, før han tok pusten fra meg med et ekte kvalitetsstemplet fransk kyss.

Kroppen min reagerte med en gang. Uten tvil var dette en mann jeg tente på. Jeg kjente beina mine bli numne, håret løfte seg fra hodebunnen, og kjønnsleppene svulme. Hendene hans var fast plassert på hoftene mine, og førte mine hofter inn mot sine egne. Jeg kunne kjenne at han var lettere påvirket av stemningen i paviljongen han også. Hendene hans følte seg lett frem over magen min og opp mot halsen. Deretter gikk de ned igjen og tok et bestemt grep rundt midjen min. Et øyeblikk mistet jeg pusten. Han så på meg og flirte før han kysset meg dypt igjen.

Brått høres en alarm av noe slag. Han ser på meg og sier at vi må ut av parken fordi den stenges og låses for natta. Vi går mot utgangen og en vakt kjefter på oss på fransk fordi vi er trege. Ute på gaten igjen går vi nedover under gatelyktene og over lyskryssene. Ved første avstikker tar han tak i meg, holder meg opp mot veggen og kysser meg. Hele kroppen min sitrer og jeg er våt så det nesten er utholdelig. Han tar meg i hånda og ser på meg. Forteller at han bor kun ti minutter unna om jeg har lyst på en kopp kaffe. Jeg har aldri likt kaffe, men blir med likevel. Vi kommer til han og han viser meg rundt. Det er en liten leilighet med en stor seng. Med forventninger sitrende utenpå kroppen smetter jeg raskt ut av buksene. Blusen henger akkurat nedenfor rumpa i det jeg snur meg mot han. Han har satt på musikk og kommer mot meg med en bestemthet som får meg like tent som jeg var i paviljongen. Det er noe med måten han ser på meg, som om han var et rovdyr og han har en råskap blandet med lyst.

Sakte havner vi i vannrett posisjon, jeg nederst med han over meg. Hånda hans har lett seg vei inn under bluse og truse og har funnet klitten min. Han begynner sakte og rolig å massere den. Den andre hånda hans ligger fast bestemt rundt puppen min og kiler borti nippelen min. Han kler lett av resten av klærne mine og snur meg rundt så jeg ligger på magen. Han ber meg ligge stille å vente. Jeg snur meg for å smugtitte, men får en lett klaps på rumpa. Ikke se!

Når han kommer tilbake i senga er han naken. Og han har med seg noe. Han har med seg et rødt tau. Det er langt og mykt, men solid. Han ser på meg for å vurdere reaksjonen min. Jeg ser på han litt usikker, men tenker at jeg har kommet så langt, og kroppen og hjernen min er så kåt at det spiller på hans lag. Han starter med å binde hendene mine. Til min overraskelse kan han dette ordentlig, og det blir en pen bondage knute med flere runder nedover armene mine. Han fører meg nedover i senga igjen så jeg blir stående i en doggyposisjon. Han fører et annet tau langs midjen min, rundt hofta, ned under låra og opp langs ryggen. Han fester en knute og jeg kjenner med ett at jeg er låst i doggyposisjonen.

Oppå hofta mi kan jeg nå kjenne ereksjonen hans ligge og hvile. Han gnir den forsiktig langs og inntil kroppen min, og kysser og småbiter meg i rumpeballen. Fingrene hans går inn og ut i meg i en rytme kroppen min liker. De bundne hendene mine er foran meg og hindrer meg i å gripe fatt i sengetøyet. Jeg er våtere enn noen gang og prøver å presse kroppen min mot hans. Han tar hintet og fører ereksjonen sin sakte inn i meg. Han er større enn jeg trodde og fyller meg godt. Han øker takten og holder meg fast i hoftene. Jeg kjenner jeg nærmer meg orgasme og stotrer smått på norsk. Han flirer ettersom han ikke skjønner noe norsk, men forstår nok meningen bak likevel, for han fører meg inn i en heftig orgasme, som sender spasmer i kroppen min. Han legger meg over på siden og løsner tauet rundt midje og lår.

Jeg strekker fram hendene så han kan løsne dem også, men han ser på meg og gliser. Det er fortsatt 12 timer til jeg må være på flyplassen, og vi har tid til en runde til eller tre. Kort fortalt er minnene fra Paris ikke lenger konsentrert rundt en tur i Eiffeltårnet.